sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Wild and Crazyn Voguella lakatut Joulukynnet

Näin Joulun alla punaiset, kultaiset, hopeat ja vihreät lakkani ovat löytäneet paikkansa eturivistä lakkakaapissani. Käytän aika harvoin tummanpunaisia lakkoja, mutta Joulun aikana nekin onneksi päätyvät käyttöön.



Kynsiin päätyi Wild and Crazyn Vogue, joka on oikein kaunis punainen lakka. Lakka on todellisuudessa hieman tummempi, miltä se kuvissa näyttää. Lakkaa on kolme kerrosta. Koristelin kynnet vielä Konadin m59 laatasta löytyvällä lumihiutaleen kuvalla ja kärkiin sipaisin hieman China Glazen Eye Candy kokoelman lakkoja Lorelei´s Tiara, Blonde Bombshell ja Love Marilyniä.



Lupasin lukijoilleni arvonnan, joten olkaahan tarkkoja, sillä huomenna arvonta julkaistaan! Toivottavasti sain kerättyä siihen teille mieluisan palkinnon, sillä palkinnoksi on tulossa ainakin pari China Glazen Eye Candy kokoelman lakkaa, kynsikoristeita sekä jotakin kivaa mitä tilasin Lushilta! ;)

ps: Edellisessä postauksessa pyysin apua blogin otsikon kanssa, sillä itse olen aika toivoton tapaus niitä tekemään. Jos haluat auttaa minua, ja kokeilla tehdä blogiini sopivan otsikon, niin käy lukemassa tämä.

7 kommenttia:

  1. oijoi, ihanat kynnet! :) hei, teetkö sä noi Konadin kuvat Konadin lakoilla vai ihan kaikilla? Itselle tuli ensimmäinen leimasin/laatta setti, jonka meinaan koeajaa jouluna, enkä haluaisi ostella kaikkia lakkoja uudestaan... :p toimiikohan ne esim. Lumenen Natural Code -sarjan lakoilla? :)

    VastaaPoista
  2. Kynnet on melkein samanlaiset kuin itse aioin tehdä näin jouluksi :D ihanat on :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet! Tuo lumitähti on yksi Konad-kuvioiden suosikeistani. :)

    VastaaPoista
  4. Rose; Kiitos :)

    Anonyymi: Teen lähestulkoon aina Konadin omilla leimauslakoilla, koska omistan niitä monessa eri värissä (tuli joskus hamstrattua...) Kyllä muillakin lakoilla jaa leimauksia tehtyä, kokeilemalla sen huomaa mikä sopii ja mikä ei :) Itse en ole kokeillut Natural Code:n lakkoja siihen, toivottavasti toimii :)

    Maya: Kiitos siskoseni :) Saankohan mä jouluna lakata sulle kans kynnet??? ;)

    Anonyymi: Heh, kiitoksia :)

    Furiahz: Niin minunkin :)

    VastaaPoista
  5. jep, ne Lumenen natural code -lakat toimii,etenkin ne kaikkein tummimmat :) mutta huomaan kyllä eron niiden ja konadin lakkojen välillä :) Lumenen lakoilla oli melko vaikeeta :p sulla on iiihana blogi ja oon tosi kateellinen noista sun lakoista :D

    VastaaPoista