tiistai 22. helmikuuta 2011

Postiluukusta kolahti

Tänään oli postiluukusta kolahtanut ebaysta tilatut tavarat. KUVAT SAA ISOMMAKSI KLIKKAAMALLA NIITÄ!


Tilasin tuollaisen setin microhelmiä. Tykkään paljon noista väreistä! Mukana oli myös viisi putiloa vähän tuollaisia isompia mollukoita, ne ei olleetkaan enää ihan pyöreitä, mutta eiköhän niillekkin käyttöä ole.


Sitten tuollainen setti jossa oli erilaisia hopean ja kultaisen värisiä koristeita. On tähtiä, sydämiä, perhosia, kukkasia, ruutukuvioita, pyöreitä hileitä yms. Näillekkin varmasti tulee käyttöä!


Silvetimiä minulla jo ennestään olikin jonkun verran. Käytän niitä kuitenkin aika usein ja muutama alkaakin jo olemaan sen näköisiä että uudet on ihan tervetulleita.


Buffereita tuli 10kpl setti, sitten muutama banaani viila ja sininen lasiviila! Tuo lasiviila on minulle uusi tuttavuus, en ole koskaan sellaista käyttänyt. Sitä on kovasti kehuttu blogeissa, joten pitihän minunkin sellainen hankkia.


Itse käytän todella harvoin tarroja, en edes muista milloin olisin viimeksi niitä omissa kynsissä käyttänyt. Nämä tilasin siskoni kynsiä ajatellen, hän halusi seuraavaksi tuollaiset, katsotaan milloin pääsen kynnet hänelle tekemään :)

Siinäpä ne olikin! Olen viihtynyt todella hyvin nykyisissä kynsissäni, eli noissa pinkeissä. Kovasti ovat huomiota keränneet töissä ja kaupan kassalla asioidessa. Voipi olla että lähtevät silti piankin vaihtoon, koska päässä muhii jo uusia ideoita joita haluaisin päästä toteuttamaan!

Viikonloppuna kävin lakkaamassa Mammani kynnet ja lupailin että ottaisin niistä kuvia. No tämä törppö unohti kameransa kotiin, joten se siitä sitten. Eipä niihin kyllä tullut muuta kun perus valkoinen ranskalainen manikyyri ja peukaloihin maalasin yksinkertaiset kukkaset.

6 kommenttia:

 1. Moi! Olit kommentoinu (täällä http://pieninutturapaa.blogspot.com/2011/02/avon-body-yogurt.html) Avonista. Jos olet kiinnostunut tilaamisvaihtoehdoista ym. niin ota yhteyttä :)

  VastaaPoista
 2. Voiko noita microhelmiä ostaa myös suomesta?

  VastaaPoista
 3. Kisu: Laittelen sinulle sähköpostia pikemmiten :)

  Anonyymi: Tilata voi ainakin, mutta en tiedä saako mistään kaupasta suoraan. Suosittelen lämpimästi vierailemaan CeasarShopissa osoitteessa http://www.cesarsshop.fi, sieltä koristelutuotteista löytyy ainakin helmiä. Toki huuto.netistä löytyy myös kun laittaa hakuun "microhelmet". Sekä Nail For Yousta http://www.nail4you.fi

  VastaaPoista
 4. Onko sulla suositella ketään tiettyä myyjää eBayssa näiden kynsikoristeiden ja geelien osalta? :) Upeita ovat kaikki tekeleesi, todella!

  Henna

  VastaaPoista
 5. Nämä olivat ensimmäisiä kauppoja mitä eBayssa tein, joten kauheasti ei vielä kokemusta ole. Mutta olen osatnut tavaraa mm. myyjältä glamlabel sekä karlinsu88. Eikä mitään ongelmia ollut.

  VastaaPoista