perjantai 18. helmikuuta 2011

Yksi kynsien laittoon hurahtanut bloggaaja lisää!

Olen nyt kuukausi tolkulla seurannut monia blogeja ja ihastellut heidän viitseliäisyyttä jakaa kauniit laukkauksensa blogien välityksellä kaikelle kansalle. Olen itsekin harkinnut jo moneen kertaan blogin perustamista, mutta jostain kumman syystä en vain ole saanut aikaiseksi. Osasyynä oli varmasti se etten omistanut kunnon digikameraa, mutta nyt kun pari päivää sitten sellainen tuli ostettua niin heräsi taas ajatus omasta blogista :)

Kiinnostuin kynsien hoitamisesta ja lakkailusta kunnolla kesällä 2010. Kesäloman aikana tuli ostettua värikkäitä lakkoja ja niillä sitten väsättiin kukkia ja perhosia kynsiin. Innostus kasvoi vauhdilla ja kynsitarvikkeita alkoi kerääntymään kiitettävää vauhtia kaappiin. Tähän päivään mennessä onkin jo kerääntynyt erilaisia lakkoja nopeasti laskettuna noin 100kpl ja erilaisia nail art tarvikkeita löytyy myös. Esittelen kynsilakkani ja muut välineet tarkemmin myöhemmin. Olen hankkinut varastoon myös geelikynsitarvikkeet. En ole käynyt mitään kurssia niiden tekemiseen vaan harjoittelin itse. Muutamat geelikynnet olen itselleni ja ystäville tehnyt.

Pitemmittä puheitta, eiköhän tämäkin blogi saa lähipäivinä ensimmäisen kunnon postauksen kynsistäni. Suunnitelma tulevasta laukkauksesta onkin jo aika selvänä päässäni ja enköhän tänään illalla sen ehdi toteuttamaan ;)
Päätin laittaa tähän lopuksi muutaman kuvan kynsistä joita olen tehnyt, kuvat eivät ole laadultaan kummoisia, koska en tuolloin omistanut vielä kunnon digikameraa. Alimmat kukka kynnet on tehty youtubesta löytämäni tuorin avulla, valitettavasti siitä on jonkin verran aikaa kun nuo tein enkä juuri nyt löytänyt videota linkitettäväksi.

9 kommenttia:

 1. Heippa! Tosi kauniita kynsiä sulla, kiva kun jaat ne täällä :) Uusi lukija ilmottautuu! Tervetuloa "kerhoon" :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn täysin edelliseen kommenttiin! :)

  VastaaPoista
 3. tosi upeita kynsiä! yks pieni vinkki kuitenkin, että muistathan laittaa postaukseen aina linkin blogiin/youtubetutorialiin, jos kerran olet niitä käyttänyt :) ei nimittäin ole kiva omia kunniaa täysin itselleen toisten ideoista ja luomuksista ;) onnea uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 4. noi on ihan sairaan makeet! ois kiva jos osaisin itekki tehä tollasii :)

  VastaaPoista
 5. Noi on tosi ihania... etenkin noi kukka kynnet :)

  VastaaPoista
 6. http://www.youtube.com/watch?v=Sgt_UL3WEuI

  tossa linkki siihen miten nuo kynnet tehään =)

  VastaaPoista
 7. Ei tarvitse muuta sanoa kuin WAU!
  Tässä lueskelin Blogisi alusta loppuun ja aivan törkeän hienoja kynsiä!
  Kateudesta kalpea olen kyllä!

  VastaaPoista