sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Geelikynnet äidille

Tänään oli tarkoitus poistaa itseltäni nämä pitsikynnet, kyllä vain, ne ovat säilyneet ihmeen hyvin! Sunnuntaissa on ihan varmasti vähemmän tunteja kuin muissa päivissä, sillä en ehtinyt tekemään puoliakaan siitä mitä olin tälle päivälle suunnitellut. Niinpä pitsikynnet saa olla vielä ainakin yhden päivän :)Olin luvannut tehdä äidilleni geelikynnet. Hän on innostunut minun myöntä kynsien tuunauksesta ja toimii minun hulluille päähänpistoksille koekaniinina :D Tänään vuorossa ei kuitenkaan ollut mitään "hullua". Äipän lempi väri on sininen, joten tein hänelle geelikynnet hilekärjillä. Peukkuihin ja nimettömiin laitoin koristeeksi tähdet. Kuvista näkyy hyvin kun eräs on vähän repinyt itseltään kynsinauhoja, ihme kyllä ei kuulemma pahemmin olleet edes kipeät.

Geelikynsien tekemisen olen siis aloittanut tämän vuoden puolella. Ensimmäiset taisin tehdä ihan alkuvuonna itselleni ja sen jälkeen olen tehnyt lähipiiriin ja tutuille kynsiä myös. Ihan tyytyväisiä ovat olleet.


Nämä tein itselleni joskus tammikuussa. Halusin harjoitella muotilla tekemistä, joten tein pidennykset kynsiini. Oli ihan näppärät ja näytti ihmeen siisteiltä lakan alla. Kuva otettu ennen kynsien lakkausta, harmi etten tuolloin ottanut kuvaa kun olin kynnet lakannut. Omat kynnet pääsi kasvamaan mukavasti geelin suojatessa.

Alkuviikosta tiedossa postaus omista kynsistä, kunhan saan ideani taas toteutettua. Päässä ainakin pyörii ideoita jo kaikesta keväisestä ja kukista :) Lisäksi voisin tehdä postauksen lakoista ja välineistäni.

2 kommenttia:

  1. Nuo siniset kynnet on tosi kivat (: Olisi kiva saada tietää lakoistasi ja työvälineistäsi, jos joskus satut tekemään niistä postauksen niin minä ainakin olen kiinnostunut (:

    VastaaPoista
  2. Julia: Kiitos. Tänään itseasiassa kuvasin jo kaikki lakat ja huomenna jos saisin kuvattua muut välineet niin saisin tehtyä postauksen niistä. Lakkojen määrä vain yllätti minutkin, en koskaan ollut aiemmin laskenut niitä :D

    VastaaPoista