lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kimmeltävät folio/paljetti kynnet

Halusin kokeilla lakkoja ja koristeita, joita en ole vielä ehtinyt käyttämään. Koristelaatikossa on kummitellut jo pitkään pieni pussi, jossa on todella hentoa oranssia foliota. En ole millään keksinyt miten sitä voisi käyttää. Kun yritin ottaa sitä pussista ulos niin sehän repeili heti pieniksi paloiksi. Yritä siinä sitten keksiä pienille folion muruille käyttöä. Väreihin sopi hyvin muutama uusi lakka, jotka olen viimeaikoina hankkinut.

Aluslakan päälle levitin koko kynnelle ihanaa Nubarin Pink Lemonade lakkaa yhden kerroksen. Tämän jälkeen tein sienellä töpötellen liukuvärjäyksen käyttämällä loppuja lakkoja. Olisin ehkä pitänyt kynsistä enemmän jos olisin jättänyt ne tähän vaiheeseen. Tämän jälkeen levitin kirkasta lakkaa kynnelle ja lisäilin palasia foliosta ja pieniä oransseja paljetteja. Peukaloihin sain käytettyä kaksi orpoa kuivakukkaa, jotka ovat myös oleet käyttämättöminä liian pitkään.

Lakkoja tuli käytettyä jos jonkunlaista merkkiä. Nubarin Pink Lemonaden ja Sweet Whispersin tilasin pari viikkoa sitten Looks Designsilta. Tuo Nice Viewin Mystic lakka on Viipurin reissun "matkamuistoja". Myös China Glazen Lighthouse on melko uusi lakka, ainoastaan Dependin lakat ovat olleet aiemmin käytössä. Kuvasta puuttuu Sally Hansenin alus- ja päällyslakka.

Tuollaiset niistä kuitekin tuli. Minulle näistä tulee vaan jotenkin syksy mieleen, olenko ainut? Enkä suoraan sanottuna vielä oikein tiedä pidänkö näistä vai en. Auringonpaisteessa näyttävät kieltämättä aika kivoille.

5 kommenttia:

 1. Miusta nuo on tosi hienot. Syksyyn sopii, mutta miksei kevääseenkin? :)

  VastaaPoista
 2. nailHai: kiitos. En tiedä miksi noista tulee minulle niin vahvasti syksy mieleen :D

  VastaaPoista
 3. Nämäpä on ihanan väriset, ja raikkaat! Sopii kevääseen, kun värit on raikkaita, ja vaaleita, ei murrettuja ;)

  Nyt tekee itelläkin mieli jotain kelta-oranssi-persikkaista kynsille!

  VastaaPoista
 4. Layrä: Kiitoksia. Ja mulle kun tuli kynsiä tehdessä ihan syksy mieleen :D Mutta onhan nuo kyllä keväänkin värit.

  VastaaPoista