keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ihanat Color Clubin lakat ja Baehr geelit

Tilasin Nailfixiltä ihka ensimmäiset Color Clubin lakkani ja täytyy sanoa, että saataa Color Club kiilata lempi lakkamerkikseni, tai ainakin jaetulle sijalle China Glazen kanssa :) Mikään yllätys tämä ei kyllä ollut, sillä olen kuullut niin paljon hyvää Color Clubin lakoista ja pitkään niiden perään kuolannut.


Oikealta alkaen: Space Case, Glitter Envy, The Lime Starts Here ja Edie

Yksi lakka pisti minut hieman miettimään, nimittäin Edie. Tässä Nailfixin esittelyssä lakka näytti minun silmissä enemmän turkoosilta kuin vihreältä, joten hetken ehdin ihmetellä pakettia avatessani että mikähän lakka tulikaan tilattua. Nyt kun lakka pullo on minulla käsissä niin tämä näyttää kyllä ihan vihreältä. Otin siitä kuvia niin auringonvalossa kuin varjossakin ja erilaiseltahan se näyttää valosta riippuen, kuten varmasti moni muukin lakka. Mutta eipä mitään, varmasti ihana lakka kuitenkin :)Lakoista ensimmäisenä käyttöön pääsi Space Case. Kynsissä on kaksi kerrosta kyseistä lakkaa, sekä Konadilla tehdyt kuviot laatasta m44 (kuviot tehty Konadin leimauslakoilla) ja Nail Art lakoilla tein vielä nuo viivat. Lakka täytti kyllä kaikki odotukseni! Se levittyi todella helposti ja glitter ei tunnu kynnellä juurikaan vaikka päällä on vain yksi kerros kirkasta päällyslakkaa.Ja sitten haluan vielä esitellä geelit jotka tilasin CeasarShopista. Kyseessä on siis uutuus merkki. Geelit ovat nyt tarjouksessa 7,95€, kun oikea hinta on 15,90€. Tilasin pari glittergeeliä ja sitten muutan tavallisen. Tutkin hieman niiden koostumusta ja vaikutti hyvältä! Myös värit olivat todella ihania. Itse ainakin tykkään myös siitä, että kynsilakoilla ja geeleillä on nätit purkit/pullot ja näillä on ainakin tyylikkäät purnukat. Nyt täytyy äkkiä keksiä joku "kynsipotilas", jotta pääsen testaamaan näitä kunolla :)
Vielä kuva, mistä näkee geelien nimet. Geelit ovat samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa

6 kommenttia:

 1. Kiva lakkaus - värit toimii toisi hyvin :3
  Mä kyllä haluan tuon Space Casen! Hurjan kauniilta näyttää jokaisessa kuvassa, mitä siitä oon nähnyt!

  VastaaPoista
 2. Tuo Space Case on kyllä nam. :3

  VastaaPoista
 3. LKumi: Kiitoksia. Itsewkkin katselin miten sitä on blogeissa kehuttu, joten pakkohan se oli itselle saada, eikä kaduta yhtään ;)

  Sanna: Niin on :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa taidokas kynsienteossa! (: Täällä yksi kynsienlaiton aloittelija-unelmoin vakaasta kädestä, kauniista ja pitkistä kynsistä (varsinkin näin kesällä koska harrastukseni vuoksi en voi kasvattaa pitkiä kynsiä). Hih, no kuitenkin todella nätit kynnet!! :)

  VastaaPoista
 5. Onko tuo Colour-Gel Pink ni räikeen pinkki? :) Jos on niin mistä löysit moisen? :)

  VastaaPoista
 6. Aino: Kiitoksia, kyllä se käsi siitä vakaantuu kun riittävästi harjoittelee :) Mulla oli aluksi ihan tuskaa tehdä vasemmalla kädellä mitään, mutta on se nyt jo vähän kehitynyt.


  Tessa: Geeli on ostettu täältä ja kaikista pinkeistä geeleistä mitä omistan niin tuo on kyllä kirkkain ja eniten väripigmenttiä.

  VastaaPoista