maanantai 16. toukokuuta 2011

Liukuvärjäyksiä konad koristeluilla

Tämän blogin avulla huomasin, että mulla on ihan selvästi ihme kausia kynsikoristelun suhteen. Alkuvaiheessa oli hillitön strassi huuma, sitten tuli ranskalaiset manikyyrit eri väreillä ja nyt on menossa liukuvärjäykset :D Tai sitten se johtuu siitä, että teen jollekkin/itselleni kynnet ja toinen sanoo et tee minulle myös jotkut samanlaiset eri väreillä.

Huolsin eilen äitini geelikynnet ja lopuksi tein uudet koristelut. Mielikuvana meillä oli auringonlasku ja valitsimme värit sen mukaan. Näissähän käytettiinkin sitten ihan "muutamaa" lakkaa, vähemmälläkin olisi varmasti pärjännyt. Mutta tuollaiset niistä tuli.Minä taitavana en ollut pakannut KAIKKIA konad välineitäni mukaan, joten tietenkin juuri se laatta puuttui missä on palmut ja aloha tekstit yms. Siitä olisi saanut aiheeseen sopivat kuvat kynsiin, mutta nyt laitettiin sitten kukat laatasta m25. Hyvin sopii kynnet äidilleni, hän nimittäin myy kesäkukkia. Täytyy kyllä ihmetellä miten hyvin hänellä on geelikynnet pysyneet! Nimittäin ne kestävät päivittäin taimien istutusta ja mullan kanssa pelaamista, kasteluvesien sekoittamista, ruukkujen nostelua ja irroittelua toisistaan jne. Ja multa jos mikä kuivattaa käsiä! Kuvausrekvisiitaksi pääsi tietenkin kukkaset :)


Tästä kuvasta näkee miten multa on kuivattanut ihon ja juuttunut ihoon kiinni, vaikka kuinka yritimme käsiä putsata

Käytetyt lakat:
Models Own, Lemon Meringue
China Glaze, Lighthouse ja Sexy Silhouette
Fraulein, keltainen
Nice Viwe Mystic (venäjältä ostettu joku lakka)
Wet‘n Wild, Blazed
Konadin musta leimauslakka, kuvat laatasta m25Seuraavat kynnet tein itselleni jokin aika sitten. Näissä myös likuvärjäys ja näköjään sama kukkaukuviokin. En tiedä miksi en pitänyt näistä, sillä poistin ne jo seuraavana päivänä. Nyt jälkeenpäin ajateltuna niin ihanan keväisiltähän nuo näyttivät.Käytetyt lakat:
China Glaze, White Cap
Models Own, Lemon Meringue
Flaurelin, vihreät lakat
Konadin musta leimauslakka, kuva laatasta m25
Cesars, Rapid Dry Top Coat

Enemmänkin olisi lakkauksia esiteltävänä, mutta esittelen niitä lähipäivinä lisää! Tilasin myös viime viikolla ensimmäiset Color Clubin lakkani enkä malta odottaa niiden saamista! Tilasin myös CesarsShopista täydennystä geeleihin.

2 kommenttia:

  1. Molemmat aivan ihania, enemmän kuitenkin tykkään noista ekoista, tulee juurikin auringonlasku mieleen :>

    VastaaPoista
  2. anonyymin: Hienoa että sinullekkin tulee niistä mieleen auringonlasku, sehän se idea oli =)

    VastaaPoista