perjantai 8. heinäkuuta 2011

Överikynnet

Mulla on paljon erilaisia strasseja, helmiä ja muita koristeita, siis oikeesti paljon! Aloin tossa eilen illalla miettimään, että mullahan menee ikuisuus käyttää nuo kaikki. Mikä olisikaan parempi keino käyttää niitä paljon, kuin tehdä överikynnet. Värit sentään pysyi aika hillittyinä, mutta koristeita sain käytettyä kiitettävästi. Päällyslakkaakin kului aika lailla, jotta sain koristeet pysymään kunnolla kiinni.
Minkälaisista kynsistä te pidätte? Pitääkö olla hillityt, vai saako olla paljon koristeita? Entä värit, pidättekö värikkäistä vai sellaisista missä on käytetty vain muutamaa väriä?

Niin ja muistakaa laittaa niitä ehdotuksia lakkauskilpailun teemoiksi! Ehdotuksia otetaan vastaan >>> tämän <<< postauksen kommenttiboxiin lauantaihin klo 15:00 saakka.

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

22 kommenttia:

 1. Oi vitsit miten kauniit! Saako matkia? ; )

  Kynsissä saa olla mielestäni paljonkin blingiä aina ajoittain, useammin teen kyllä väriltään selkeät, korkeintaan kahta tai kolmea yhteensointuvia värejä.

  Toisaalta joskus on kiva tehdä näyttävät ja hiukan graafisemmatkin kynnet, esim. mustavalkoiset ovat yksi suosikkini.

  VastaaPoista
 2. Hei, ensiksikin haluan sanoa, että tosi kiva blogi! Innostuin juuri ite laittamaan kynsiä ja yhtenä innoituksena on ollut tämä blogi ^^

  Itse en pidä överikynsistä, mutta nuo siun omat on nätit ja hillityt overikynsiksi. Ja vastailuina nuihin kysymyksiisi, itse pidän räikeän värisistä, mutta myös hillityn värisistä kynsistä. Koristelua saa olla, mutta ei kamalan paljoa. Tykkään ennemmin väreillä leikkimisestä kuin koristeilla leikkimisestä, koska koristeiden kanssa voi mennä helposti överiksi, mutta väreillä ei niinkään helposti ^^

  VastaaPoista
 3. ShapphireCat: Saa, sitä vartenhan näitä tänne tehdään että muut näkevät tekeleitäni ja voivat ottaa niistä ideoita ja ispiraatiota :)

  Ittelläni tuntuu olevan laaja kynsimaku, tykkään välillä tehdä ihan perus ranskalaisen manikyyrin, kun sitten taas joskus on kiva käyttää räikeitäkin värejä :)

  VastaaPoista
 4. Nää on todella upeat ja ihanan näyttävät! Ei musta yhtään liian överit, kun värit on kuitenkin noin hillityt! Tosi kauniit ja noi sopis hyvin vaikka johonkin häihin! Itse kokeilisin jotain vastaavaa, mutta mulla on tosi huonsoti mitään hileitä, helmiä, glittereitä tms. Täytyy pitää mielessä nää kynnet, jos tulee tilattua...

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään kaikenlaisista kynsistä. Nyt tällä hetkellä innostus koristeellisista kynsistä on suuri, mut mun koristevarastot on ihan pienet vasta.
  Mulla menee ihan kausittain se että miten kynteni lakkaan.

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä noi on kivat eikä lainkaan överit :) Siis onhan koristeita paljon mutta hyvällä maulla laitettu. Värit ovat just sopivat tuohon malliin. Tykkään, tykkään, tykkään :) Mutta sulla on muutenkin aina niin hienoi kynsii, niin kuin noi kiiwi kynnetki... mulla on niin onnettomat pienet varpaan kynnet ettei muihin kuin pottuvarpaaseen saa koristeltuu...

  VastaaPoista
 7. Noi on hienot!! Tyylikkäästi överit :) Mun maku koristeluiden suhteen vaihtelee usein, välillä on aikoja, että pidän vaan yksivärisenä ja välillä pitäis saada kaikkee mahdollista :) Mulla vaan ei noita koristelujuttuja oo paljookaan, täytyis hommata lisää.
  Väreistä tykkään, nyt tietty enempi kirkkaista kesän kunniaksi, mutta myös tummista ja synkistäkin väreistä. Aikalailla kaikkiruokainen siis :D

  VastaaPoista
 8. Munkin mielestä ei ole ollenkaan överit. :) Nuo sopisi vaikka morsiammelle tai muihinkin glamour-juhliin. Hienot.

  Mäkin olen innostunut kynsien laitosta vasta (tai uudelleen, mutta eri tavalla). Mutta tykkään yleensä aika yksinkertaisista, koska en ole muutenkaan sellainen joka haluaa itteään tuoda esille. :D Väreinä melkein mitä vaan, mutta valkoinen ja sininen on vieraita.

  VastaaPoista
 9. Kauniit ja tyylikkään :) Kulta-valkea on kyllä hieno yhdistelmä, ei tule yhtään överi-fiilis näistä kynsistä.

  Mun kynsien koristelut kyllä vaihtelee hyvinkin simppeleistä tosi ävereihin. Lähes aina kuitenkin tulee jotain "blingiä" tungettua, eli strasseja ja glitteriä löytyy melkein kaikista lakkauksista. Värien suhteen tosin pitäydyn mieluummin parin-kolmen värin yhdistelmissä, ja jos on useampaa lakkaa käytössä, niin samasta sävymaailmasta ne ovat pääsääntöisesti kuitenkin.

  VastaaPoista
 10. vaude mitkä kynnet! tosi nätit! mä kyl tykkään kynsistä jotka ovat hillitysti koristeltu :-D eli ei mtn hirmuöveriä, mis on paljon eiyhteensopivia värejä.

  VastaaPoista
 11. oi, musta nää on ihan törkeen hienot!

  VastaaPoista
 12. Noi on kyl hienot överit :) Joskus näkee semmosia että on todellakin menny yli ja ne ei oo sit enää hienot. Ite tykkään vähän molemmanlaisita johonkin tilaisuuteen tai tyyliin sopii överit toiseen taas ei :)

  VastaaPoista
 13. Todella kauniin näköiset kynnet. En tiedä miten mulla tuli näin keskellä kesää mieleen, mutta noi ois mun mielestä kivat pikkujoulukynnet :D.

  VastaaPoista
 14. Mulla vähän vaihtelee toi millaisisa kynsistä pidän. Kuitenkin yleensä mun mielestä hillityt on kivat. Toisinaan on tosi kiva, että kynsissä on paljon värejä tai vaikka koristeita.

  En pidä kamalan isoista koristeista kynsissä ja musta on välillä kiva, että on vaikka lakatut kynnet ja molemmissa käsissä ois vaan yksissä kynsissä joku koristus. Toisinaan on tosi ihana, kun on useammassa tai kaikissa.

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä ei ollenkaan överit! Tykkään itse tuollaista missä on menoa ja meininkiä, kkoristeilla on ihan hauska leikkiä :D

  VastaaPoista
 16. Ihanat, ei ne must "överiks" mee :D

  VastaaPoista
 17. Hei ! aivan tajuttoman hienot kynnet,itse tykkään koristeikkaista kynsistä, mutta myös jotkut yksinkertaisen lakkaukset ovat ihania!:)

  VastaaPoista
 18. Todella kauniit lakkaukset! Erittäin kauniit. :) Vau.
  Ja selailin tässä blogiasi ensimmäistä kertaa ja onhan se liityttävä lukijaksikin! Hienoa hienoa. :)

  VastaaPoista
 19. Oi nää kynnet on ihan älyttömän upeet!:-) Luulen, että näistä pitää vähän ottaa ideaa itelleeki...:>

  VastaaPoista
 20. Moikka! (: Miten saat pysymään esim. alemman kuvan ''överikynsissä'' nuo strassit? Itselläni on ihan omat kynnet ja niissä kyllä pysyy yksi strassi per kynsi melko pitkään mutta jos laitan niitä kaksi.. ei mene kauaakaan kun toinen lähtee irti! :( Yleensä kun pesen hiuksiani, hiukseni takertuvat koholla oleviin strasseihin ja irtoavat.. :/ Olisiko sinulla ehdotuksia, miten voisin saada pysymään yhdessä kynnessä monta strassia kerralla?? (:

  VastaaPoista
 21. Näissä strassit on kiinnitetty ihan kirkkaalla lakalla. Eli märkään lakkaan upotan ne ja lopuksi pistän vielä kirkasta lakkaa strassien kohtaan. Tässä kannattaa kuitenkin varoa ettei liikaa laita kerralla, jolloin lakka saattaa muodostaa ilmakuplia strassin viereen. :)

  VastaaPoista
 22. aivan huippu ihanat kynnet! Huomasin tämän ehkä vähän myöhään, mutta nämä ovat ihan superihanat, juuri tuollaiset kynnet haluaisin joihinkin juhliin :)

  VastaaPoista