perjantai 22. heinäkuuta 2011

Sorruin sitten minäkin viimenään crackle lakkoihin

Kuulun, tai en tiedä kuulunko enään, mutta ainakin aiemmin kuuluin niihin, jotka eivät innostuneet crackle lakoista. En tiedä miksi ne eivät tuntuneet minun "jutulta", ne eivät vaan saaneet minussa minkäänlaista "vauuuu" tunnetta aikaiseksi.

Katselin jokin aika sitten kaupassa kynsilakkoja ja mies vieressä kiinnitti huomionsa IsaDora crackle lakkoihin ja sanoi "vau, noi on hienoja, osta tollanen". Kerrankin mies ehdotti ostamaan lakan ja minä kieltäydyin.

En tiedä mikä minuun nyt sitten tuli, mutta sorruin ostamaan Color Clubin crackle lakkoja! Sain ne alkuviikosta ja pyörittelin niitä monena iltana käsissä, mutta ei yhtään innostanut vielä kokeilla. Nappasin joitakin lakkoja mukaan tänne mökille. Sikson kanssa alettiin illalla lakkailemaan kynsiä ja hän ihastui täysin noihin crackle lakkoihin, joten niitä päätyi hänen kynsiin, myös varpaankynsiin. Lopulta kokeilin niitä minunkin kynsiini.Siskon kynsissä vaaleanpunainen Color Clubin Yum Gum ja varpaissa keltainen China Glazen Electric Pineapple. Päällä Color Clubin mustaa crackle lakkaa.
Minulla kynsissä ensin 2 kerrosta Orlyn Cha Cha Cha lakkaa. Tykkään tuosta oranssista ja nyt harmittaa, että hankin sitä vain tuon pienen pullon. Lopulta minäkin päädyin laittamaan vielä crackle lakan.
Näissä näköjään on väliä, että vedätkö crackle lakan yhdellä pitkällä vedolla kynnen kärkeen saakka, vai teetkö pienempiä vetoja. Minun oransseissa kynsissä näkee ainakin tuon nimettömän kohdalla, että se on tehty pitkillä vedoilla ja lakka halkeili pitempinä halkeamina. Keskisormi näyttää minusta jo paljon paremmalta, sen tein lyhyemmillä vedoilla. Täytyy jossain vaiheessa testata vielä tuo valkoinen, ostin myös violetin, mutta sitä en nyt tajunnut kuvata. Se jäi kotiin, sillä hankin sen palkinnoksi lakkauskilpailun äänestäjille.

En tiedä innostuinko näistä vieläkään. Mitä mieltä te olette crackle lakoista? Oletteko kokeilleet eri merkkejä? Onko kukaan testannut näitä Color Clubin omia?

6 kommenttia:

 1. Craclet on kyllä ihan kivoja, mutten tykkää koko kynnelle laittaa kovin usein (: Menee liian helpoksi. Isadoraa käytän enimmäkseen mutta ostin tuon h&m:n cracklen vähän aikaa sitten, en ole vaan vielä testannut. Sehän halkeilee ihan eri tavalla kuin muut cracklet että siinäkin mielessä ihan hauska ostos.

  VastaaPoista
 2. Mä olen testannut vaan isadoran valkoista cracklea ja H&M:än mustaa. Molemmista oon tykänny =)

  VastaaPoista
 3. Itekkään en oikeen alussa tykänny niistä ollenkaa, ei näyttäny omaan silmään hienoilta.. Mutta kaverin äiti toi ruotsista kymmenen eriväristä, värit on tosi hienoja, mutta en siltikään tiiä onko nää nyt niin hienoja.. Tällähetkellä kynsissä alla kirkkaan vihreää ja päällä mustaa cracklea. Ihankivat sinänsä, mutta hienompaan jälkee saa ilmanki näitä.

  VastaaPoista
 4. Ine: Mie en ole vielä törmännyt niihin H&M:n lakkoihin, mutta voi olla että hyllyyn jäisi :) Ei tunnu vieläkään minun jutulta nämä

  Jonna: Huomasitko mitään eroja niissä?

  Essi: Mullakin jäi sellainen "ihan kiva" fiilis, mut ei silti tullu sellasta "vau" ajatusta. Täytyy nyt silloin tällöin käyttää, onneksi sisko ihastui niihin niin hän saa meillä käydessä lakkailla kynsiä noilla :D

  VastaaPoista
 5. En itse asissa huomannu mitään merkittävää eroa. Kuitenkin tykkäsin jotenkin enemmän H&M:än cracklesta. Jotenkin vaan tuntu, että se levittyi paremmin. Molemmat kuitenkin lohkeili yhtä kivasti, vaikka jotkut H&M:än cracklea testanneet onki olleet sitä mieltä, että se lohkeilis jotenkin oudommin/erilaisesti =)

  VastaaPoista
 6. Jonna: Ok, hyvä tietää jos JOSKUS harkitsen jonkun muun merkin ostoa niin voisi kokeilla vaikka sitä H&M:n lakkaa

  VastaaPoista