sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Turkoosi ranskisvariaatio geelikynsiin

Huolsin äidin geelikynnet. Omat kynnet olivat kasvaneet sen verran, että päätimme poistaa pidennykset. Viilasin tippien viimeisetkin rippeet pois ja poistin vanhat koristelut. Kynsiin jäi ihan kivasti vielä pituutta. Koristeluista tehtiin vaihteeksi yksinkertaiset ja simppelit, mutta nätit niistä silti tuli.
Seuraavissa kuvissa värilliset geelit joilla koristelut on tehty (plus tietenkin nuo pisara strassit). Nämä ovat värigeeleistäni ehdottomasti väripigmenttisimmät! Näillä olisi riittänyt ehkä jo kaksi kerrosta saamaan tuon lopputuloksen, mutta minä tein ensimmäisestä kerroksesta todella ohuen, oikeastaan vain hahmottelin että mihin kohtaan rajaus tulee. Tein siis periaatteessa kolme kerrosta. Viimeiseksi laitoin kyntiin kerroksen Super Gloss Geelilakkaa jonka hankin pari viikkoa sitten Cesarsilta. Se oli kyllä todella kätevä levittää, samalla tavalla kuin laittaisi kirkkaan päällyslakan kynsiin. Ja se ihana kiilto minkä se antoi kynsille, ui ui!

Olette äänestäneet jo ahkerasti teemoja lakkauskilpailuun. Äänestysaika jatkuu kuitenkin vielä, sillä kaikki palkinnot eivät kotiutuneet minulle vielä tällä viikolla, mutta toivotaan että alkuviikosta tavarat saapuisivat minulle :) Äänestys jatkuu siis ainakin vielä pari päivää, jos et vielä ole äänestänyt niin käy ihmeessä tekemässä se täällä

3 kommenttia:

  1. moikka,huomasin että oot kouvolasta kotosin ? :) niin päätin kysästä että teetkö myös muille asiakkaille,tuntemattomille kynsiä ? :)

    VastaaPoista
  2. Apua, mun on oikeesti pakko kommentoida tänään, kun eilen en jaksanut. :D Hehe, mutta noi kynnet on ihanat ja toi turgoosi värigeeli on tosi houkutteleva! ♥ :) Oon käynyt katsomassa noita kynsiä tän ja eilisen päivän aikana jo vaikka kuinka monta kertaa. :D

    VastaaPoista
  3. Nää on kyllä ihanat:) Oon itekki miettiny miten noit pisarastrasseja vois käyttää ja tohon ne sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista