torstai 25. elokuuta 2011

Kolmet kynnet

Tästä tulee pikainen postaus viikon kynsitouhuista kiireiden takia, onneksi huomenna on jo perjantai ja viikonloppu edessä!

Kävin tänään tekemässä nuorelle morsiamelle geelikynnet. Kynsistä haluttiin lyhyet ja simppelit, jotta ne olisivat käytännölliset myös töissä, morsian kun sattuu ammatiltaan olemaan "metallimies". Päädyttiin ranskalaiseen manikyyriin, joihin haluttiin vaaleanpunaiset viivat jotka sopivat puvun väriin. Peukaloihin ja nimettömiin laitettiin vielä vaaleanpunaiset strassit. Morsian oli tyytyväinen kun sai haluamansa kynnet.

Viikonloppuna kävin huoltamassa Mamman kynnet. Edellisten vaaleanpunaisten jälkeen "potilas" halusi palata ranskalaiseen manikyyriin ja jotain sinistä piti saada, sukuvika ilmeisesti tuo lempi väri :D Kynnet onnistu ihan ok, ottaen huomioon että uv-uuni alkoi temppuilemaan, kynnet ei enää kovettuneet kunnolla. (vaihdoin kotona lamput uuniin, ja taas toimii) Omaan makuuni kynnet ovat mielestäni pyöristetty liikaa, mutta Mamma tykkää tuosta mallista, joten sellaiset tein. Nämä ovat siis luonnonkynnen geelaukset.


Kuulemma vähän kirveli kun puhdistin kynsiä ja ainetta meni noihin purtuihin/revittyihin kynsinauhoihin, jospa se Mamma taas mallatis olla purematta niitä!Vanhat lukijat saattaa ajatella, että "nää on jo nähty". Tein siis samanlaiset kynnet itselleni mitkä minulla on joskus aikaisemminkin ollut, tykkään vaan väristä niin paljon ja viivoista :D Lisäksi nää oli helppo jo nopea tehdä. Tulipa kokeiltua tuota ihanaa Color Clubin Poptastic lakkaa. Jos seuraaviin kynsiin ehtisi taas panostamaan vähän enemmän!

Viikonloppuna onkin tiedossa lisää kynsitouhua, jes! :) Oon lupautunut nyt tekemään jonkin verran kavereille ja tutuille kynsiä, musta on kiva tehdä lakkauksia ja geelikynsiä toisille! Ja ei unohdeta lakkauskilpailua, tulokset julkaistaan sununtaina! Taidankin tästä mennä ääniä purkamaan sähköpostista...

6 kommenttia:

 1. Ihanat noi pinkit kynnet, jotka teit itsellesi. Kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 2. hei mietin tässä kun noita kynsiä teet muillekkin, niin pyydätkö siitä mitään korvausta? Vai teetkö vaan huviksi? Entä jos lakkauksia teet, pyydätkö niistä? Kun itse teen akryylikynsiä ja monet on kysellyt, että tekisinkö kynsiä. Ja mietin että jos nyt ihan ilmaseksi alkaisin tehdä, niin jonoahan olisi kuuhun saakka. Mikä siis on sun maksupyyntipolitiikka? :)

  VastaaPoista
 3. Oioi noi viimeset <3 Ihan älyttömän ihanat.

  VastaaPoista
 4. hienoja kynsiä! noi viimeset on supernätit(:

  VastaaPoista
 5. Kivoja kynsiä! Tykkään etenkin noista kakkos kuvan kynsistä;) Itselläni oli muutama kuukausi sitten aivan samanlaiset..samoilla hilehörpäkkeillä koristellut:D

  tia-justprettyface.blogspot.com

  VastaaPoista