sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Voicen Graffiti Nails - kilpailu

Kuuntelin töissä radiota ja kuulin, että Voicella on jokin kynsikilpailu menossa ja minähän innostuin, sillä en aiemmin ole mihinkään kynsikilpailuihin osallistunut. Kotona kävin Voicen sivuilla katsomassa tarkemmat ohjeet ja intoni lopahti melkein täysin kun luin lauseen "Ikuista upein Graffiti Nails —lakkauksesi ja lähetä kuva meille". Itse kun en ole kovinkaan suuri graffiti lakkojen ystävä, kuten olen täälläkin asiasta maininnut. Kilpailussa palkintoina arvotaan parhaimpien lakkausten kesken pääsylippuja Voicen muotiviikoille Kaapelitehtaalle ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan IsaDoran-tuotepalkintoja. Minua kiinostaisi enemmän jälkimmäinen, muotia kun ei hirveästi tule seurattua.

Ostin kesällä kokeiluun crackle lakkoja ja olen niitä tasan kerran siskon kanssa kokeillut kesällä, hän ihastui niihin täysin, mutta minä en syttynyt niille. Päädyin silti kaivamaan ne lakkavaraston nurkasta ja väsäsin seuraavanlaiset kynnet.Aika simppelit, sillä en vaan keksi mitenkä noita saisi käytettyä jotenkin "erikoisesti". Tai sitten minun mielikuvitus vain lakkaa toimimasta niiden kanssa. Lisäksi en saanut tuota valkoista halkeamaan ollenkaan kivasti, se vaan liisterinä vetäytyi kiinni sudissa ja jäi kökölleen. Mutta tulipahan nyt noitakin taas kokeiltua! Luulen silti, että kun ensimmäinen lakkakirppis tähän blogiin tulee, niin nuo crackle lakat tulevat sieltä todennäköisesti löytymään.

8 kommenttia:

 1. Minäkin osallistuin tuohon kilpailuun enkä itsekkään halua noita lippuja muotiviikoille vaan tuo Isadoran paketti tosiaan kiinnostaa enemmän :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan marmoroidun näköiset! Ihan kuin nuo värit olisivat toistensa seassa eikä päällekkäin - sellainen softimpi look.

  Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 3. Itsellänikin on sama juttu crackle lakkojen kanssa. Ei vain innostan, en tiedä miksi, ehkä koska olen vain niin tyttömäinen? Kuka tietää?
  Mutta minusta nuo ovat nätit kynnet :)

  VastaaPoista
 4. ooh olisinpa tämän kilpailun tajunnut ennen kuin tänään, kun viimeinen osallistumispäivä oli eilen.. :D itseänikään ei kyllä oikeen nämä graffitilakat sytytä.

  VastaaPoista
 5. Nuo ovat kyllä hienot! (: Tykkään paljon, vaikken muuten crackleistä tykkää ollenkaan. :D Noissa on jotain erilaista, yhtenäisyyttä ja kultainen tuo siihen jotain eloa. :)

  VastaaPoista
 6. Damn, loppuko tohon eilen toi osallistumisaika ♥

  Ite ostin monta eriväristä crackle lakkaa saksasta, no onneksi yks oli sen 1,50e niin en hävinny niin paljoo kun IsaDoran kanssa 8)
  en tykkää noista lakoista yhtään! Mun mielestä niistä tulee hirveen sottasen näköiset...

  Mutta noi kynnet on tosi kivat! Näyttää ihan marmoroinnilta eikä yhtään sellaselta sottaselta tulokselta! :)

  VastaaPoista
 7. Hei vähän hienot! Muuten, kiinnostaisiko tsekata blogini? (:

  http://myglitterydreams.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Hihi, vielä pieni pst. Pääsit mun ihanimpien bloggaajien listalle. (; Vilkaises lista. (;
  http://sweet-things-marie.blogspot.com/2011/09/iki-ihanat-blogit.html

  VastaaPoista