lauantai 26. marraskuuta 2011

Eye Candy kokoelma + lakkaus + höpöhöpöä

Menin sitten ja ostin ensimmäistä kertaa kokonaisen kokoelman jotakin lakkamerkkiä. Katselin kuvia uudesta China Glazen Eye Candy kokoelman lakoista ja en osannut päättää mitkä niistä ihanuuksista olisi parhaimmat, lopulta ostoskoriin päätyi kaikki kuusi lakkaa. Kaduttaako? Ei todellakaan!



Pulloissa nämä kaikki näyttää ainakin todella ihanille 3D-Glitter lakoille. Swatchasin kaikki lakat kiekolle, mutta valitettavasti minä ja minun huono kamerani emme saaneet näistä sellaisia kuvia, joissa niiden ihanuus olisi tullut esille. Selailin nettiä ja huomasin että The PolishAholic blogissa on näistä hyvät kuvat ja englanninkielinen kuvaus, käykäähän ihmeessä katsomassa tästä.



Lakkojahan piti heti päästä kokeilemaan ja ensimmäisenä kynsille pääsi kultainen Blonde Bombshell. Yllätyin positiivisesti tämän peittävyydestä, sillä ainakin minä olen tottunut siihen että glitter lakkoja saa laittaa sen 4-5 kerrosta, jotta peittävyys alkaa olemaan hyvä. Tällä lakalla sai hyvän peittvyyden 3 kerroksella.



Tein kynnet ajatellen eilisiä työpaikan pikkujouluja. Yleensä en välitä pätkääkään siitä sopivatko kynteni asuun vai ei, mutta nyt kerrankin tuli tehtyä kynnet sitä ajatellen. Olin muuten pukeutunut mustaan, mutta minulla oli kultainen kiiltävä käsilaukku sekä kultaisia koruja, joten kynnet sopivat niihin hyvin :)



Nimettömät ja peukalot saivat vähän enemmän koristelua. Kukkasten oli ensin tarkoitus olla valkoisia joulutähtiä, mutta ne näyttivät minusta oudoilta, joten lakkasin nekin sitten kultaisiksi.



Meillä sai tuoda pikkujouluihin myös avecin, mistä minä ainakin pidin. Satun nimittäin olemaan ainoa nainen meillä työporukassa, joten nyt oli kiva kun saatiin muitakin naisia paikalle. Oltiin varattu alkuun glögit ja hieman outoa oli se, että tarjoilia toi kaikille terästetyt juomat. Se ei kysynyt keneltäkään, että haluaako joku sen alkoholittomana, vaan kaikille tuotiin samat. Meitä kuitenkin oli jokunen ketkä olivat autolla tai muuten vaan emme juo lainkaan. Glögiä lukuunottamatta oli ruoka todella hyvää ja hauskaa oli!

Seuraavaksi pitääkin lähteä katsomaan äidin luokse joko siellä on koiranpentuja tulossa maailmaan. Olen muistaakseni ollut jokaisen meidän koiran synnytyksessä "kätilönä", joten pitäähän se lähteä taas auttamaan. Toivotaan että kaikki menee hyvin ja kohta siellä on pieniä tyytyväisiä tuhisevia koira-toukkia <3

14 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja <3
    Hienot kynnet ja oikein sopivat pikkujoulukynnet :)
    Ja koiranpennut, voih... <3<3<3

    VastaaPoista
  2. Voi ei, en olis saanut nähdä tätä. :D Mä en ihan hirveesti himoinnut näitä lakkoja, mut nyt iski pakko saada-fiilis....

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot kynnet. Oon aina ollut vähän "kultavastainen", mutta nämä on kyllä niin upeat!

    VastaaPoista
  4. Oooooo mikä ihana lakkaostos!!
    Kauniit kynnet!!

    VastaaPoista
  5. Ihania lakkoja ja todella nätit kynnet :)

    VastaaPoista
  6. Itsekin sorruin koko kokoelman hankkimiseen :D Ei niistä vaan voinut päättää! Ja koska glitteriä ei koskaan ole liikaa, on tämä aivan sopivaa ;)

    VastaaPoista
  7. Todella kauniisti koristellut kynnet! Viivakukat ovat sellainen klassikko, joka sopii aina ja kaikkeen, jossa aloittelijakin onnistuu ja vähän taitavampi keksii uusia variaatioita. Glitterkokoelma aikoo muuttaa myös ruudun tällä puolella istuskelevan neitokaisen lakkahyllylle, saa nähdä koska saan tilauksen laitettua ;)

    VastaaPoista
  8. tosi kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista
  9. oii ihanat ihanat kynnet :) miten sun kynnet on aina noin pitkät? onks ne omat?

    VastaaPoista
  10. Yonna: Nuo lakat ovat kyllä kertakaikkiaan ihania! :) Ja kiitoksia.

    Passion for Nails: heh :D Eihän siinä sitten auta kun hankkia lakat ;)

    marru: kiitos =)

    Mia: kiitti =)

    rose: Kiitos =)

    Muhmu: kiva kuulla etten ole ainut joka ei näistä osannut valikoida, vaan meni ja osti ne kaikki! :D

    KaniFani: Kyllä vain :) Uskoisin, että et tule katumaan jos ostat kaikki nuo lakat. Jos yhtään pitää glittereistä niin nämä ovat varmasti mieleen :)

    Hani: Kiitos :)

    Anonyymi: kiitos! Näissä kynsissä on geeleillä tehty lisäpituutta n. 2-3mm

    Lumi: kiitos =)

    VastaaPoista
  11. aivan mahtavat kynnet! voisitko joskus tehdä postauksen jokaisesta vaiheesta kynsien teossa geelikynsien laittamisesta koristeluun, kun haluiaisin kovasti oppia? :)

    VastaaPoista
  12. Hienot! Tuollaiset kukat on juuri tyylikkäitä, kun vaan itsekin jaksaisi tehdä niitä useammin. ;D

    VastaaPoista
  13. I have been exploring for a bit for any high quality articles or
    weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site.
    Studying this info So i am satisfied to express that I have a very good uncanny feeling I
    found out just what I needed. I so much unquestionably
    will make sure to do not disregard this website and give it a glance regularly.



    My blog post - templates email

    VastaaPoista