maanantai 26. joulukuuta 2011

Aika julkaista arvonnan voittaja(t)!

Sain juuri käytyä kaikki osallistumiset läpi ja kaikkien hyväksyttyjen osallistujien kesken suoritin arvonnan. Valitettavasti mukana oli myös sellaisia osallistumisia joita en hyväksynyt, esim. sähköpostiosoite puuttui, osallistuja ei ollut lukijani vaikka se lukee säännöissä jne. Säännöt ovat sääntöjä ja niitä tulee noudattaa!
Kiitos kuitenkin kaikille osallistumisesta. Toivottavasti myös uudet lukijat malttavat jäädä lukijoiksi vielä tämänkin jälkeen. Lisää arvontoja on luvassa jatkossakin. Mutta nyt tämän arvonnan voittajiin... kyllä, luit ihan oikein, VOITTAJIIN! Olin nimittäin etukäteen hankkinut myös kaksi yllätyspalkintoa arvontaan ;)


Onneksi olkoon sabinacecilia, sinä olet voittanut yläpuolella kuvassa näkyvän pääpalkinnon! Onnea!

Ja sitten yllätyspalkintoihin...


Yllätyspalkinto A
- Misan kynsilakka Fleeting Hibiscus
- Water Decals tarroja
- Pieni pussi helmenpuolikkaita, valkoisia helmiäisiä ja mustia
- Purkissa pieniä sekä isoja strasseja, vihreitä ja violetteja
- Pieni pullo valkoisia kynsikoristeita
Ja arpaonni suosi baulaa, Onneksi olkoon!


Yllätyspalkinto B
- Misan kynsilakka Lounging by the Pool
- Water Decals tarroja
- Pieni pussi helmenpuolikkaita, valkoisia helmiäisiä ja mustia
- Purkissa pieniä sekä isoja strasseja, vihreitä ja violetteja
- Pieni pullo sinisiä sydänkoristeita
Ja tämän palkinnon arpaonni osui Sonnelle, Paljon Onnea!

Kaikilla voittajille on viikko aikaa ilmoittaa minulle sähköpostilla yhteystietonsa osoitteeseen mydreamnails@wippies.fi. Huom! laittakaa viesti siitä sähköpostiosoitteesta jonka ilmoititte osallistuessanne arvontaan.

Lopuksi haluan mainita vielä tulevasta lakkauskilpailusta. Kilpailu on blogini historian kolmas ja se tulee starttaamaan tammikuun aikana, jos siis kilpailu kiinostaa niin kannattaa olla kuulolla!

4 kommenttia:

  1. äh voi vitsi oon seurannu blogias jo pitkään, mut en oo hokannu pistää itteeni lukijaks >;( tietty sit sanoin et juu oon lukija. En oikein käytä tota bloggerin lukijahommelia, mutta nyt olen lukija, hyvä että mainitsit!!!:)

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajille! Hauskaa että olit hankkinut myös yllätyspalkintoja :)

    VastaaPoista
  3. Olin jo kauan lukijana mutta vasta nyt huomasin että se ei ole hyväksynyt sitä vaikka ennen näkyi että olisin tämän blogin lukija. Joten liityin uudestaan.

    VastaaPoista