maanantai 12. joulukuuta 2011

Hempeää ja tyttömäistä

Ihanaa olla taas kotona! Oltiin reilu viikko isovanhempieni luona talonvahteina, kun he olivat Lapissa. Siellä ei ollut nettiä, joten blogi jäi vähemmälle huomiolle. Netissä tuli käytä vain silloin, kun piipahdin työpäivän jälkeen kotona. Täytyy myöntää, että postaukset ovat viime aikoina jääneet vähän vähemmälle muutenkin, mutta muita kiireitä on vaan ollut niin paljon! Enää tämä viikko töitä ja sitten minulla alkaakin pitempi talviloma, jippii!

Tein eilen illalla hempeät ja tyttömäiset kynnet, tietenkin rusettien kera. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta kun tein rusetit omiin kynsiini.
Kuvan lakkapullo on China Glazen Electric Lilac

Kynsissä on kaksi kerrosta Color Clubin Secret Rendezvous lakkaa, joka on todella haalean liila lakka. Tämän päälle laitoin kerroksen China Glazen Electric Lilac lakkaa. Tämä on sellainen lakka, jota aikoinaan metsästin ja metsästin, kunnes lopulta Ebaysta löysin myyjän, joka myi lakan ihan kohtuulliseen hintaan. Yksinään se vaatii useamman kerroksen ollakseen peittävä, mutta Secret Rendezvous sopi minusta tämän kanssa hyvin. Koristelut tein Konadin laatasta m71, lakkoina Konadin leimauslakat. Nimettömien rusetteihin piti laittaa vielä strassit.


Kuvan lakkapullo on Color Clubin Secret Rendezvous


Konadin laatta m71, ihana laatta täynnä kaikkia tyttömäisiä kuvia

7 kommenttia:

 1. Super ihanat kynnet! Oon himoinnut tota laattaa ja nyt himoitsen sitä entistä enemmän :D

  VastaaPoista
 2. milloin teet lisää lupaamiasi postauksia geelikynsistä ? :)

  VastaaPoista
 3. Peppi: Kiitos. Sittenhän sinun täytyy kohta hankkia tuo laatta ;)

  Anonyymi: Tulossa on kun ehdin tekemään. Tarkoitus on käyttää taas "siskoani" hyväksi ja huoltaa ja koristella hänen kynnet. Sisko on nyt vain ollut reissussa, joten täytyy odottaa että hän kotiutuu. Minusta on paljon paljon helpompi ottaa tekovaiheesta kuvia jos teen toisen kynsiin, omiin jos teen niin kohta on kamerat ja kaikki ihan geeleissä! :D

  VastaaPoista
 4. miten tota laattaa käytetään? :)

  VastaaPoista
 5. Rose: Kiitos :)

  Yonna: Kiva että pidät! =)

  Anonyymi: Konadin tuotteiden käytöstä löytyy hyviä ohjeita netistä! Esim googleen kun laittaa hakusanaksi "Konad tutorial" niin ohjeita löytyy todella paljon :) Konad tuotteita voi ostaa esimerkiksi CesarsShopista. Myös Stockmannilla olen nähnyt niitä myytävänä.

  VastaaPoista