perjantai 13. tammikuuta 2012

Ensikosketus Misan lakkoihin

Ostin jokin aika sitten ensimmäiset Misan lakkani. Hankin yhteensä seitsemän lakkaa, mutta kaksi laitoin edelliseen arvontaan palkinnoksi. Minulle jäi siis viisi lakkaa.


Lakat vasemmalta oikealle Quirky Smile, Wink, Blink, Let's get a Drink, Pink Bling On My Ring, Poppy Dreams ja Party In The Masquerade.

Ensimmäisenä otin kokeiluun Wink, Blink, Let's get a Drinkin (jestas näitä joidenkin lakkojen nimiä! :D ). Lakan väri oli ehkä hieman tummempi, mitä aluksi odotin, mutta se on vain hyvä asia. Pelkäsin nimittäin, että Pink Bling On My Ring olisi tämän kanssa melkein samanvärinen. Nämä kaksi lakkaa ovat Misan Spark My Interest kokoelmasta.

Pulloissa ne näyttävät enemmän samanvärisiltä, mutta tikuilla eron huomaa jo selvästi. Palataan tuohon Wink, Blink, Let's get a Drink lakkaan. Lakassa oleva shimmeri jää aika vaisuksi, mutta väri onneksi miellyttää minua todella paljon, joten se ei niinkään haittaa. Lakka levittyi kynsille todella hyvin ja jo ensimmäisellä kerroksella sai melko peittävän tuloksen. Laitoin lakkaa kuitenkin kaksi kerrosta ja se riitti mielestäni ihan hyvin.


Otin vielä yhden kuvan salaman kanssa, jotta shimmeri vähän erottuisi.

Misan lakoista jäi ainakin tämän kokeilun perusteella varsin positiivinen mieli. Mutta ei näihin samanlainen himo vielä syttynyt, kun aikoinaan China Glazen lakkoihin.

Mitäs mieltä te olette Misan lakoista? :)

7 kommenttia:

 1. itselläni ei ole kokemusta Misan lakoista, mutta ainakin tuo mitä sinulla nyt on kynsillä on älyttömän hienon värinen! :) Niitä ei tule hankittua kun niitä ei saa kaupoista Suomesta :/ itse kun en tilaile netistä (vielä) :D

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole (vielä) yhtään Misan lakkaa, mutta oon kuullut paljon hyvää. (; Seuraavaan kynsilakkatilaukseen vois ahtaa pari Misaakin, vaikka sitten ihan kokeilumielessä.

  VastaaPoista
 3. Minulla on yksi Misan lakka, ja peittävyys on kyllä ensiluokkaista! Ja värien valikoimat ovat aika kivat :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää hirmu kivoilta! :) Tilasitko noita jostain vai saako niitä jopa ostettua suomesta?

  VastaaPoista
 5. Nails1820: No jos joskus alat tilailemaan niin kokeile ihmeessä Misankin lakkoja =)

  elli: kannattaahan se ainakin kokeilla, ite tämän perusteella tykkään ainakin :)

  Anni: Peittävyys oli tässäkin onneksi hyvä, toivotaan että on noissa muissakin lakoissa :)

  anonyymi: Tilasin lakat Head2Toe Beauty nettikaupasta :)

  VastaaPoista
 6. toi neonpinkki on niiin ihana!! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään kans, ehkä uus suosikkini minun shokkipinkeistä lakoistani :)

   Poista