lauantai 18. helmikuuta 2012

Lilat synttärikynnet

Kynsien idea lähti puhtaasti siitä, että halusin tehdä sellaiset kynnet, mistä minulle ainakin tulee mieleen synttärit. Koko synttäri-idea tuli blogini 1-vuotis synttäreistä, jotka ovat tänään :)

Synttärikynsistä minulle tuli ensimmäisenä mieleen bling blingi ja siihen jokin ihana väri yhdistettynä. Päädyin käyttämään vuorotellen kynsien pohjavärinä lilahtavia Color Clubin Secret Rendezvous ja Foil Me Once lakkoja. Näiden päälle kerros Color Clubin Wish Upon A Rock-Star glitterlakkaa.

Kynnet sopivat minusta ainakin synttäriteemaan ihan hyvin. Wish Upon A Rock-Star on ehdottomasti yksi suosikki lakoistani, sillä sen avulla saa helposti kynsiin näyttävyyttä ja se tuntuu sopivan melkein minkä tahansa värilakan päälle.Käytetyt lakat, oikealta vasemmalle lueteltuna:
Color Club, Foil Me Once
Color Club, Secret Rendezvous
Color Club, Wish Upon A Rock-Star

Blogin synttäreitähän ei tietenkään ohiteta ihan noin vain ;) Laitoin lukijoille arvonnan käyntiin synttäreiden kunniaksi! Arvontaan pääset tästä. Arvonta päättyy perjantaina 24.2.2012!

14 kommenttia:

 1. Upeat kynnet ja blogilla vielä samana päivänä synttärit kuin mulla :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Anteeksi jos en KAIKKIA netissä olevia kynsiä ehdi käydä läpi. Nämähän ovatkin niin hirmuisen kekseliäät kynnet, että eihän kukaan voi mitenkään päätyä lakkaamaan juuri tällaisia ilman että olisi muualla samanlaisia nähnyt, jos jossain nyt siis ihan samanlaiset on esitelty, kun en tiedä.

   Poista
 3. Onneksi olkoon MDN- blogi :) !

  t. vakkari lukija :)

  VastaaPoista
 4. onko noi sun omat kynnet joille lakkailet vai "feikit"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kynsissä on muutama milli lisäpituutta geeleillä, eli olen pidentänyt kynsiä.

   Poista
 5. Kivat kynnet ja onnea My Dream Nailsille! :) Oma blogini onkin vain kaksi päivää tätä nuorempi ;D

  VastaaPoista
 6. ihanat kynnet :) mä tykkään noista!

  VastaaPoista
 7. Onkohan muuten mun kynsikisa-osallistumiseni tullut perille, kun lähetin sen jo 17. päivä, eikä ole kuulunut vastausta? :o Sähköpostini on susannala@wippies.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin pari tuntia sitten osallistumiset läpi, joten vastaus pitäisi nyt viimeistään olla perillä. Jos et sitä saanut, niin laita ihmeessä uudelleen osallistuminen.

   Poista