keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Orlyn Oui

Sain siis vihdoin ja viimein vajaa viikko sitten sen tilaukseni, jota sain odottaa kuukauden verran. Onneksi ehti tulla, jotta sain lakkauskilpailuun palkinnot ja kisa saatiin pystyyn vielä tammikuun aikana. Jos et vielä ole huomannut kilpailun ilmoitusta, niin katsoppa edellinen postaus ;)

Tilasin palkintojen lisäksi yhden lakan itselleni, nimittäin Orlyn Oui:n. Olen tätä katsellut jo jonkin aikaa ja nyt päätin sen hankkia. Täytyy kyllä todeta, että petyin ehkä hieman. Lakka on kyllä nätti ja ihana, mutta ei kuitenkaan täyttänyt ihan kaikkia odotuksiani. Jotenkin toivoin sen vaan olevan näyttävämpi, onpas vaikeaa selittää. No mutta, eiköhän tätä tule silti käytettyä.

Syy miksi lakkaan ihastuin alkujaan, oli sen violetti väri ja se, että siinä on myös kultaista shimmeriä. Ehdin ottamaan kuvat auringonvalossa. Lakka killemsi kivasti valossa ja näytti paljon kivemmalle, kuin sisätilan huonossa valastuksessa. Ehkä tätä tulee käytettyä kesällä enemmän, joten varttukoon kesää hololakkojen kanssa. Lakka levittyi hyvin ja kuivuikin vielä yllättävän nopeasti. Päälle laitoinkin tällä kertaa ihan tavallisen Sally Hansenin päällyslakan.Ja kuten kuvista huomaa, niin kynnet lyheni nyt kunnolla. Mun pitempi talviloma on ohi ja huomenna alkaa taas työt. Tiedossa siis toimiston kuntoon laittoa, mappien kantelua, koneen siirtelyä, tulostimen asettelua yms. yms, joten kaikki varmasti sujuu paljon helpommin näillä kynsillä. Ja täytyy myöntää, että edelliset olivat jo niin pitkät, että kotikoneen näppiksillä kirjoittaminen vielä onistui, mutta työpaikan koneella tuskin.

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosta lakasta paljon, mulla on sitä varpaissa parhaillaan. Muuten voisin tehdä sulle ostotarjouksen tosta mut se on melkein dupe Zoyan Fayelle joka mulla jo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireeni takia en ehtinyt kynsiä pahemmin pariin päivään lakkailla ja taisin näillä kynsillä mennä 3-4 päivää. Taisin pikkuhiljaa alkaa tykkäämään siitä enemmän ja enemmän :)

   Poista
 2. Toi lakka näyttää aivan ihanalta, me like!

  VastaaPoista
 3. kivat ! !:)

  tsekatkaa toki minunki blogi: imma-nailholic.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Heippa, luin sinun koko blogisi alusta loppuun :) itse oon vasta vähän aikaa sitten hurahtanut kynsiin ja kovasti harjoittelen koko ajan :) sain sinulta paljon uutta tietoa! täällä siis yksi uusi lukija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada uusia lukijoita, joten tervetuloa lukemaan :) Kiva tietää, että blogistani on ollut sinulle hyötyä =)

   Poista