keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ylioppilaalle lahjaksi kynnet

Olipas helppo keksiä lahja tutulle ylioppilaalle, joka sattuu pitämään kauniista kynsistä :) Essi vaikutti ainakin tyytyväiseltä ja minä selvisin helpolla, kun ei tarvinnut lahjaa enää miettiä, oon niin super huono kaikissa lahja jutuissa.

Juhlissa väriteemana tulee kuulemma olemaan vaaleanpunainen ja itse "juhlakalun" puku on valkoinen, joten kynnet piti saada mätsäämään niihin. Essi halusi kynsistä näyttävät ja niihin piti saada bling blingiä mukaan. Päädyttiin tekemään valkoinen ranskis, joka kuorrutettiin glitterillä ja strasseilla.Luonnonkynsissä oli pituutta jo ihan kiitettävästi, mutta toisen käden kynnet olivat lyhyemmät kuin toiset. Tein kynsiin ensin pidennykset muottien avulla. Valkoinen ranskis on tehty ihan valkoisella geelillä ja sen päälle pistin yhden kerroksen Baehrin Glittergeeliä väriltään White Silver (tuote saatu saatu CesarsShopista).Strassit haluttiin jättää mielummin koholle, kuin piilottaa kokonaan geelin alle tai viilata tasaiseksi. "Juhlakalu" vaikutti onneksi tyytyväiseltä ja mikä parasta, lahja tuli ainakin heti käyttöön :D

Nyt ei muuta kun toivotaan että sääennustajat olisivat pahasti väärässä ja tänne eteläänkin tulisi mukava ilma lauantaiksi, itsekkin pääsen muutamat yo-juhlat kiertämään!

22 kommenttia:

 1. tosi nätit kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit :). Onko kynsipeti tehty vaaleanpunaisella vai kirkkaalla geelillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan kirkkaalla geelillä. Essillä on luonnostaan ihanan värinen kynsipdeti :)

   Poista
 3. Todella kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot! Muuten voisin tehä tutulle valmistujais lahjaksi kynnet, mutta musta vähän tuntuu ettei Henriä paljon kynnet innosta! Ja totta, toivon itekki ettei kesäloma alkais sateella... Mutta hyvää kesää sinullekkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehkä parempi keksiä miespuoliselle jotakin muuta lahjaksi x)

   Poista
 5. Ui ui miten kauniit :-o ! Hei, mulla olis sulle haaste:

  http://lakkarinsessa.blogspot.fi/2012/06/haaste-asiat-jotka-saavat-hyvalle.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Täytyy kerätä nämä haasteet jossain vaiheessa yhteen postaukseen, niitä on tullut nyt niin paljon :)

   Poista
 6. Jos haluaa viilata strassit litteiksi ja laittaa ne geelin alle niin Liimataanko ne vai miten? Ja ennen viimeistely geeliä vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse teen niin, että kun olen laittanut kynnelle geeliä niin törkkään strassit siihen kiinni ja kovetan uunissa normaalisti. Kovetuksen jälkeen pyyhin tahmean kerroksen pois ja viilaan strassit "sileiksi" VAROVAISESTI jottei ne irtoa tai kulu kokonaan puhki. Kun tahmea kerros on poistettu niin täytyy muistaa viilata koko kynnen pintaa hieman, esim bufferilla, jotta viimeistelygeeli tarttuu sitten vielä kunnolla :)

   Poista
 7. Juhlalliset ja kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 8. Miten saat nuo strassit noin nättiin riviin? Millä asetat ne siihen? Aina kun itse koitan niitä laittaa niin koitat ihan sormin laittaa ja lentelee ympäriinsä. Pinsteillä ne on tosi vaikeaa koittaa nyplätä pois "alusmuovista" ja niistäkin lentelee :/ HELP!

  VastaaPoista
 9. Dotting tool on tosi kätevä! Tai mikä tahansa tikku, vaikka tulitikun puinen kärki. Jos tekee geelikynsiä niin ihan vähän kastaa sitä dotting toolia sinne geeliin ja sitten nappaa strassin kiinni siihen, tarttuu hyvin ja on helppo kohdistaa kynteen. Tai lakkauksissa vähän sutasee märkää lakkaa siihen niin tarttuu. On olemassa myös sellaisia "kyniä" millä koristeita saa helposti otettua.

  VastaaPoista