tiistai 4. joulukuuta 2012

Onnellinen äiti, mutta huono bloggaaja

Minä täällä hei! Pahoittelut jälleen, etten ole päivitellyt tänne mitään :( Ihana poikamme syntyi 1. lokakuuta. Minulla ei aiempaa kokemusta pahemmin vauvoista ollut, joten arki olikin aluksi opettelua ja tietenkin uuteen tulokkaaseen tutustumista. Ristiäiset pidimme marraskuun 18. päivä ja poikamme sai nimekseen Veetu Verneri. Ristiäisten jälkeen arki on alkanut tuntumaan tasaisemmalta ja Veetulla alkaa selvästi löytymään jo päivärytmi mikä helpottaa arkea. Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan siltä, että itselleenkin alkaa jo löytymään omaa aikaa.

Omat kynteni ovat menneet yllättävän huonoon kuntoon. Ne katkeavat todella helposti ja repeytyvät reunoista rumasti. Sain jatkuvasti olla viilaamassa teräviä kohtia pois kynsistä, jotten raapisi niillä Veetua. Olen yrittänyt syödä monipuolisesti ja otan vitamiinilisät mitä imetyksen takia suositellaan ottamaan jne. Juon jopa maitoa ruoan kanssa pitkästä aikaa! :D Olen yrittänyt rasvailla käsiäni ja hoitanut kynsinauhoja öljyllä ja vaikka mitä, mutta kun kynnet ei vahvistu niin ne ei vahvistu. Imeeköhän tuo pikkuinen minusta viimeisetkin kynsien kasvuun vaikuttavat vitamiinit ja hivenaineet :D
Sunnuntaina päätin tehdä itselleni geelikynnet. Niissä ei ainakaan olisi teräviä ja repsottavia reunoja. Tein ihan perus geelipidennykset ilman mitään koristeluja, nimittäin halusin vaihteeksi taas koristella kynsiä lakoillakin. En nimittäin lakannut kynsiäni koko kesän tai syksyn aikana muistaakseni kertaakaan! Geelikynnet koristeluineen kyllä olivat ihan kivat, sillä ne kestivät monta viikkoa, mutta kieltämättä kyllästyin koristeluihin jossain vaiheessa.
Karu totuus iski päin naamaa kun aloin kynsiä lakkailemaan... enhän minä enää muistanut miten nopeasti lakka alkaa kuivumaan! Ja turhan innokkaasti olin uutta kerrosta lisäilemässä, enkä malttanut alimman kuivua ensin riittävästi. Jälki muistutti kovasti sitä, etten olisi ikinä mitään kynsiä lakkaillutkaan. Mitään kovinkaan monimutkaista en edes halunnut alkaa tekemään, sillä sain ihan kunnon sotkun aikaiseksi jo muutenkin. Lopuksi sain aikaa kulumaan vielä siihen, kun siistin yli menneet lakat reunoilta. Kynsistä ei todellakaan tullut sellaiset kun olin mielessäni kuvitellut, sillä suunnitelmahan ehti muuttua pariin kertaankin. Mutta tällaiset niistä nyt kuitenkin tuli.






Juu, tässä kuvassa en ollut vielä siistinyt kaikkia reunoja...

Lakkasin ensin kynnet Nubarin Sun Sparkle lakalla. Tämän jälkeen tein joka toiseen kynteen raskiksen NfuOh:n lilalla lakalla, nro 116. Joka toisen lakkasinkin sitten samalla lakalla kokonaan. Olisi pitänyt ehkä jättää kynnet lilaksi, mutta menin sitten lakkaamaan ranskiksien päälle kultaisella China Glazen Blonde Bombshell lakalla. Lisäksi vähän kultaisia hex glittereitä ranskiksen rajaan (joita ei edes pahemmin näe) ja vielä nuo viivat, jotka epäonnistuivat ja levisivät joistakin kynsistä viimeistään siinä vaiheessa kun laitoin päällyslakan. Noh, ei aina voi onnistua ihan täysillä :)

Tässä lakkailenkin jo uusia kynsiä samalla kun kirjoittelen tätä postausta, joten eiköhän tämäkin blogi tästä vielä piristy kun intoa alkaa taas löytymään! Loppuun vielä muutama kuva Veetusta :)


Ikää viisi päivää


Ikää vähän reilu kuukausi


Ristiäisissä 18. marraskuuta


Otettiin vähän tonttukuvia joulukortteja varten

24 kommenttia:

  1. Suloinen poika! Nautihan vauva-ajasta eläkä ressaa blogia. Nuo pienet kasvaa niin nopeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nautin kyllä :) Ja se on kyllä huomattu että nopeesti kasvaa :D Kaikkia vaatteita ei edes ehdi käyttää kun ne on jo pieniä :(

      Poista
  2. Voi kuinka suloinen! Onnittelut!

    VastaaPoista
  3. Voi vitsit kuin sulonen poika on! Onnea koko perheelle!(:

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Eikös olekkin, pikku tonttu <3 Kiitos onnitteluista :)

      Poista
  5. voi mikä ihana hurmuri! onnea ♡

    VastaaPoista
  6. Onnea perheenlisäyksestä. Komia poika!

    VastaaPoista
  7. Voi miten lutuinen pikku mies! :)

    VastaaPoista
  8. Onnea pienestä miehestä!
    Eiköhän kaikki ymmärrä, ettei moisen suloisuuden viereltä ehkä ensimmäisenä tee mieli poistua blogin ääreen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varmasti ymmärtää, enkä ensimmäiseen pariin kuukauteen pahemmin poistunutkaan :) Nyt kuitenkin arki alkaa tasoittumaan ja Veetu antaa äidillekkin vähän omaa aikaa kun nukkuu pitkäy yöunet ja päikkärit, eilenkin nukku 5h melkein päiväunia! :D

      Poista
  9. Paljon onnea! :) Suloinen poika ja ihanat kynnet. :)

    VastaaPoista
  10. Onnea tosi paljon! Sulonen poika ja kaunis äiti :) Ja ihanat kynnetkin vielä :D

    VastaaPoista