lauantai 8. joulukuuta 2012

Pinkit korukynnet

Kynsilakka kokoelmani pieneni ihan kiitettävästi syksyllä, kun myin lakkoja täällä blogissa ja lisäksi annoin muutamalle kaverilleni parit lakat joita en enää kokenut tarvitsevani. Jätin itselleni vain ne tärkeimmät ja rakkaimmat lakkani ja yksi niistä on Color Clubin Poptastic. Rakastan sen väriä ja se on vaan niin ihanan pirtsakka lakka!



Lakkasin kynnet ensin China Glazen Bridezilla lakalla,jotta saisin ranskiksen pohajlle vähän sävyä. Tämän jälkeen tein Poptasticilla ranskiksen ja enhän minä kynsiä niin pelkistetyksi voinut jättää, joten kaivoin strassikiekon esiin ja laitoin jokaiseen kynteen keskelle kirkkaan strassin. Valkoiset pisteet tein Cm:n koristelulakalla ja pisteet tein dotting toolin avulla. Simppeliä, mutta minä ainakin tykkään :) Jos näillä mentäisiin taas pari päivää.




Tästä tuli tällainen lyhyt ja pikainen postaus. Huomenna poistan kaverilta hänen geelikyntensä ja ajattelin että voisin siitä tehdä pienen postauksen tänne ensi viikolla. Geelikynsien poistaminen ei nyt mitenkään kummoista puuhaa ole, mutta jokunen kysymys siitäkin on tänne tullut, että miten ne voi poistaa vahingoittamatta omaa kynttä pahemmin. Palaillaan! :)

17 kommenttia:

  1. Kauniit ja elegantit! On kyllä pirteä lakka, ja musta näyttää jännältä toi väri. Vähän kuin olisi jotain persikkaisen sävyä tossa kirkkaassa pinkissä..? Vai onko se vaan mun silmä tai kamera :D Upea joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kamera vähän vääristää väriä, todellisuudessa on aika kirkkaan pinkki :)

      Poista
  2. ihanat !♡ kunnon piristyskynnet keskellä talvea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kyllä nämä kieltämättä piristää tähän aikaan vuodesta :)

      Poista
  3. Todella upeat! Menee ihan sanattomaksi :D

    VastaaPoista
  4. Ihanat! Tosi simppelit, mutta silti upeat. Tein itse Mrs. Robinsonilla samantyyppiset viime kesänä ja tykkäsin ihan hulluna :). Onko tää Poptastic livenä sellainen kunnon neon? Niin kuin aavistuksen överin värinen (<3), niin kuin tuo Mrs. Robinson samasta kokoelmasta on?

    Lämpimät onnittelut muuten pikkuisen pojan syntymän johdosta. Onko teillä sujunut ihan hyvin? Meidän nuorimmainen syntyi elokuun lopussa, eli pikkuisen on vanhempi teidän poikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) lakka on Kivelä ihanan kirkkaan pinkki, juuri sellainen todella silmään pistävä mistä itse ainakin tykkään :)

      Meillä on pikkuisen kanssa mennyt hyvin. Nukkuu hyvin yöllä, syömään herätään 1-2 kertaa yössä. Ei hirveesti kiukuttele :)

      Poista
    2. Kiva kuulla, että poitsu antaa siunkin nukkua. Koitahan nautiskella vauvantuoksusta, ne mokomat kasvaa niin äkkiä :).

      Poista
  5. Oi nää on ihanat! Yksinkertaiset mutta kauniit :) Onko nuo muuten sun omat kynnet vai geeli?

    VastaaPoista
  6. Ihanat. Kaikki ranskisvariaatiot on mun lemppareita :) Ootan, et omat kynnet kasvais sen verran, et sais itelleki kunnolla moisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidät kynsistä :) itsekkin pidän paljon ranskiksista ja blogissani onkin paljon niitä nähty :)

      Poista