keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Arvonnan voittaja(t) on selvillä!

1000 lukijan arvonta ja samalla blogini 2 vuotis synttäriarvonta on nyt saatu päätökseen. Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos myös kaikille teille ketkä onnittelitte! Haluan myös toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleeksi, toivottavasti maltatte jäädä seurailemaan blogia vielä näin arvonnan jälkeekin.
Osallistujia tuli ihan reippaasti ja täytyy myöntää että "pieni" hetki vierähti kun kävin osallistujien kommentit läpi ja laskin ja tarkistin jokaisen arpalipukkeiden määrän. Mutta nyt on arvonta suoritettu, joten siirrytään tuloksiin.Yläpuolella kuvassa on arvonnan pääpalkinto ja se lähtee yhdelle onnelliselle voittajalle. Arpaonni suosi tällä kertaa lukijaa ninimerkillä Marika, PALJON ONNEA!

Ja koska tiedän, että niin kovin moni varmasti edes hieman pettyi ettei arpaonni suosinut pääpalkinnon kohdalla, niin kokosin myös yllätyspalkintoja piristämään kolmea teistä. Toivottavasti ovat mieluisia.Yllätyspalkinto A lähtee lukijalle SusB, Paljon Onnea!Yllätyspalkinto B lähtee lukijalle Mirva, Paljon Onnea!Yllätyspalkinto C lähtee lukijalle SaraCupCakez, Paljon Onnea!


Laitan kaikille voittajille sähköpostia, joten käykäähän kurkkaamassa. Ja jos joku ei minulle viikon sisään laita vastausta sähköpostiini, niin sitten arvotaan se palkinto uudestaan.

Psst! Mitenkäs on, kiinostaisiko lakkauskilpailu jossain vaiheessa keväällä? Nykyään niitä tuntuu olevan jo aika paljon, vieläkö riittäisi innostusta? Vai mitenkä olisi ihan kynsikisa jossa on oma luokka lakkauksille ja oma rakennekynsille? :) Toiveita otetaan vastaan ja jos innostusta on niin saatan sen kisan jossain vaiheessa keveemmällä toteuttaa

19 kommenttia:

 1. Toi on kiva idea että oma luokka rakennekynsille ja lakkauksille, kun ne on kuitenkin niin erilaisia! :) kisaa pystyyn vaan :D

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille!

  Ja ainahan lakkauskilpailut on tervetulleita! Ne on ihania, joten tulemaan vain jos jaksat sellaisen järjestää(:

  VastaaPoista
 3. Toi kynsikisa omilla luokillaan lakkauksille, sekä rakennekynsille kuulostaa todella kivalle!:)

  VastaaPoista
 4. Oi jestas!! En voi uskoa todeks! Mahtavaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Voihan hyvät hyssykät! :--D Kiitosta vaan onnettarelle!

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille! Lakkauskisa olisi minusta kiva idea - jos niitä on ollut paljon niin multa ne on ainakin mennyt kovin ohi tai sitten olen vain niin tuore kynsiblogisti ettei puolen vuoden sisällä ole vain ehtinyt vielä törmätä sellaisiin...

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajat! :)
  & Laukkauskisa ois tosi kiva kyllä!! :))

  VastaaPoista
 8. Minä ainakin tykkään lakkauskilpailuista. Ne motivoi tekemään parhaansa ja kokeilemaan uusia tekniikoita. Vaikka voittoa ei tulisikaan, niin pienen pettymyksen jälkeen tulee kuitenkin hyvä mieli. Minun työni ei tällä kertaa riittänyt voittoon, mutta yhden askeleen otin eteenpäin".
  Välillä (kuten jouluna, pääsiäisenä, halloweenina yms) tuntuu olevan paljon lakkauskilpailuja, jopa niin tiheään, että kaikkiin ei edes kerkeä/jaksa osallistua. Nyt parin viime kuukauden aikana on kyllä tuntunut todella hiljaiselta lakkauskilpailujen suhteen.

  Itse tykkään eniten kilpailuista, joissa on joku teema. Mieluiten kuitenkin joku omaperäisempi teema kuin esim. kevät tai joulu, koska sellaisia on jo nähty niin paljon. Minusta olisi myös hyvä, jos rakenne- ja luonnonkynnet painisivat eri sarjoissa.

  Ja onnea arvonnan voittajille!! :)

  VastaaPoista
 9. Mä olisin kiinnostunu just tosta rakennekynsisarjasta. :P

  VastaaPoista
 10. Ihan ei taidot riitä vielä mihinkään kilpailuihin, mutta mielenkiinnolla aina seuraan muiden töitä.

  Saako kysyä mistä C-palkinnon Hello Kitty tarrat on hankittu?

  Toinenkin kysymys: Eikös sulla ole käytössä Millenium geeli ja saman sarjan sealing geeli (pinkki ja sininen purkki)? Teetkö koskaan niin, että laitat geelit alle ja lakkailet sitten perus lakoilla päälle? Olen nyt pariin kertaan poistanut lakkoja noilla aineilla geelattujen kynsien päältä ja geelauket on joka kerta lähteneet kuplimaan. Eihän näiden pitäisi olla soak off geelejä? Kokeilin sekä asetoonitonta, että asetoonillista, sama lopputulos. :/

  VastaaPoista
 11. Onnea voittajille! Lakkauskisa olis mahatava! Tee ihmeessä:)

  VastaaPoista
 12. Oi, aivan ihana yllätyspalkinto! Kiitoss :)

  Tuo kynsikisa kahdella eri luokalla vaikuttaa todella hyvältä!

  VastaaPoista
 13. Teet todella kauniita kynsiä. Mitä geelejä käytät kynsien tekemiseen? Varmasti jossain sekin lukee, muttei pistänyt silmään :)

  VastaaPoista
 14. Moikka. Haastoin sut: lollibobin.blogspot.fi (; mut ei oo pakko tehdä.

  VastaaPoista
 15. Yue jo sanoikin, että olisi tosi hyvä, jos rakenne- ja luonnonkynsille olisi oma sarja :)! Osallistuisin ainakin.
  Onnea voittajat c:

  VastaaPoista
 16. Hei voisitko tehdä tutoriaalin geelikynsien teosta muottien kanssa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä :) Saattaapi tulla tässä viikon parin sisään, pyysin jo yhtä tuttua avustajaksi mallin rooliin! :)

   Poista