lauantai 27. huhtikuuta 2013

Haluatteko kynsikilpailuun teeman, vai vapaat kädet?

Heipä hei taas! Nyt näyttää vahvasti siltä, että lupaamani kynsikilpailu toteutuu, jippii!
Olen tässä pohtinut sitä, että mitenkä rajaan luokat. Ensin oli tarkoitus että tulisi rakennekynsille oma luokka ja lakkauksille oma, mutta sitten aloin miettimään olisiko parempi rajata luokat selvästi rakennekynsiin ja luonnonkynsiin. Tämä siksi, että rakennekynsiä moni koristelee ihan pelkillä lakkauksilla, joten kumpaan luokkaan ne sitten kuuluu, rakennekynsiin vai lakkauksiin? Päätin siis vetää selvän rajan rakennekynsien ja luonnonkynsien välille. Eli selvää lakkauskilpailua ei ole tulossa, vaan koristeluina saatte käyttää mitä ikinä halauttekin, mutta koristelut tehdään joko rakennekynsille tai luonnonkynsille.

Seuraavaksi kaipaankin teidän apua. Elikkäs, haluatteko luokkiin jonkin tietyn teeman, jonka mukaan kynnet tulisi koristella. Molempiin luokkiin oma teema vai yhteinen? Vai annetaanko täysin vapaat kädet koristelujen suhteen? Heitelkää ideoita ja mielipiteitä kommenttilaatikkoon. Jos kannatusta saa se, että tulisi teema/teemat niin laitan jossain vaiheessa pienen pikaisen äänestyksen pystyyn muutamasta vaihtoehdosta ja saatte sitten äänestää mieluisinta.
Kilpailu muuten tulee kulkemaan aika samalla kaavalla kuin aiemmatkin järjestämäni kilpailut. Osallistumisaikaa tulee olemaan useampi viikko. Uskoisin että tälläkin kertaa kuvia tulee niin paljon, etten mitenkään voi ottaa kaikkia 30-50 osallstujaa mukaan finaaliäänestykseen, vaan valitsen sieltä noin 8-12 kuvaa. Näistä järjestetään sitten äänestys ja eniten ääniä saanut voittaa.

Laitelkaahan nyt niitä ideoita tulemaan! :)

Näyttää siltä että teema olisi mieluinen. Laittakaahan nyt sitten ehdotuksia tulemaan teemoista! Ja haluatteko saman teeman molempiin luokkaan vai eri teemat? Nappaan antamistanne ehdotuksista muutaman ja pidetään niistä sitten äänestys.

12 kommenttia:

 1. Teemat olisi kivat, molempiin omat teemat. Jotain kesäistä, kesäähän tässä odotellaan!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäisin kanssa teemasta, koska niistä on aina jotenkin kiva inspiroitua ja sitten lopputuloskin on mukava nähdä, että miten muut teemaa olivat lähteneet lähestymään :)

  VastaaPoista
 3. Teema! Mutta joku sellainen, jota ei oo rajattu niin tarkkaan. Esimerkkinä vaikka joku sellainen, että inspis tulee jostain leffasta ym. jotta on sitten enemmän mahdollisuuksia tehdä oman näköistä(: Ja kyllä miusta pitäis molemmissa sarjoissa olla sama teema!

  VastaaPoista
 4. Teema! :) Siitä saisi vähän haastetta osallistujat. Jos olisi vapaat kädet, helposti ainakin itse sortuisin tekemään, jotain mitä olen tehnyt jo monta kertaa onnistuneesti.

  VastaaPoista
 5. Teema olis kiva. Esimerkiksi vaikka kesän kukkaloisto :-D

  VastaaPoista
 6. Teema niin ei mene vaikeaksi päättää mitä tehdä ja kaikilla on silloin vähän sama lähtökohta. Ihanaa kun joku pitkästä aikaa järjestää kisan :) , jos olis vapaat kädet itsellä menis ainakin hermot kun en osaisi päättä millaiset tekisi ja mitkä olisi parhaimmat. Mutta ei mitään liian tarkasti rajattua kuin esim tuo kukkaloisto :D silloin saisit varmaan kasan kynsiä jotka täynnä kukkia, mitä muuta tuohon teemaan voisi keksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut siinä teemassa on kuitenki monia eri mahdollisuuksia toteuttaa kukkia kynsiin ja siinä tosiaan tulis varmasti esiin erilaisia tapoja koristella kynsiä. Eikä sen välttämättä tarvitse olla niin että kynsiä koristeltaisi kukin. Voihan sitä inspiroitua vaikka mummon kukkapenkistä ja roiskia kynsille kaikkia mahdollisia värejä.

   Poista
 7. Jonkinlainen teema ois musta kiva. Mieluummin kuitenkin joku vähän omaperäisempi teema kuin esim. vuodenajat ja juhlapyhät, jotka on menty läpi jo niin monta kertaa. :)

  VastaaPoista