keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kynsikilpailu alkaa!

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT, FINAALIKUVAT JULKAISTAAN ILLALLA 24.6.2013!


On aika avata blogissani uusi kynsikilpailu. Kilpailussa on tällä kertaa oma luokka rakennekynsille ja luonnonkynsille. Kilpailussa kynnet tulee koristella teeman mukaan ja tällä kertaa teemaksi äänestettiin Disney. Teema on sama molemmissa luokissa. Toivon ystävällisesti, että luette alla olevat pitkät ohjeet ja säännöt tarkasti läpi, etten joudu hylkäämään kenenkään osallistumista.

PALKINNOT:
Molemmissa luokissa on omat pääpalkinnot luokan voittajalle. CeasarsShop on mukana kilpailussa sponsoroimalla 25€ arvoiset lahjakortit molempien luokkien voittajille. Loput palkinnoista olen ostanut itse.


Klikkaamalla tuotteen nimeä saat lisätietoa/tarkemman kuvan tuotteesta!
 • Nailfix Desinfiointispray käsille
 • Nailfix kynsinauhaöljy vadelma
 • Mosaic Gel-Paint värinä Blondy pink
 • Mosaic Gel-Paint värinä Turquoise
 • Baehr Jumboviila 100/180
 • Baehr Bufferiviila puolikuu 100/240
 • XL Perhosmuotit 20kpl
 • 12 purkkia erilaisia glitterhileitä
 • Kultainen koristerajausteippi
 • 25€ arvoinen lahjakortti CeasarsShopin verkkokauppaan. Lahjakortin sponsoroi CeasarsShop.


  Klikkaamalla tuotteen nimeä saat lisätietoa/tarkemman kuvan tuotteesta!
 • Nailfix Kynsilakanpoistoaine 300ml vihreä omena
 • Nailfix kynsinauhaöljy mansikka
 • Essie kynsilakka Cascade Coo
 • Essie kynsilakka Mojito Madness
 • Lasiviila pinkki
 • 2kpl Dotting Tooleja
 • 12 purkkia erilaisia glitterhileitä
 • Kultainen koristerajausteippi
 • 25€ arvoinen lahjakortti CeasarsShopin verkkokauppaan. Lahjakortin sponsoroi CeasarsShop.


 • KILPAILUN ETENEMINEN:
  - Teillä on reilu neljä viikkoa aikaa tehdä kynnet, kuvata ne ja lähettää osallistuminen sähköpostilla.
  - Kun osallistumisaika on päättynyt, käyn kaikki osallistumiset läpi ja valitsen sieltä noin 8-12 kuvaa finaaliin per luokka. Finaaliin pääsevät kuvat päätän itse.
  - Voittajat selviävät äänestyksen perusteella. Finaaliäänestys julkaistaan blogissani heti, kun kuvat on käyty läpi ja finalistit on valittu. Äänestys julkaistaan blogissa mahdollisimman pian sen jälkeen, kun osallistumisaika on päättynyt. Äänestyksen ohjeet kerrotaan sitten myöhemmin.
  - Kun finaaliäänestyksen äänestysaika päättyy, ilmoitetaan tulokset täällä blogissani mahdollisimman pian. Otan myös henkilökohtaisesti yhteyttä voittajiin sähköpostitse.

  SÄÄNNÖT JA OHJEET:
  HUOM! Tässä on nyt jo pari huijausyritystä tullut, yhdet kynnet oli kaapattu netistä ja kuvankäsittelyohjelmalla yritetty siihen saada liitettyä tuo lappu. Taitavaa jälkeä oli, mutta ei niin taitavaa ettenkö sitä olisi huomannut. Lisäksi on yritetty osallistua kaksi kertaa samaan luokkaan, mutta tästäkin jäätiin kiinni. Suosittelen osallistumaan ihan sääntöjen mukaan, ettei tarvi koko kisasta ulos diskata!

  - Kilpailuun saa osallistua kaikki, mutta palkito postitetaan vain Suomeen.
  - Kilpailun teemana on Disney, molemmissa luokissa siis sama teema! Koristele kynnet sen mukaan mitä sinulle tulee Disneystä mieleen!
  - Saat osallistua molempiin luokkiin tai vain yhteen. Voit osallistua kuitenkin vain yhdillä kynsillä per luokka!
  - Kynsien tulee olla sinun tekemäsi, eli et voi osallistua toisen tekemillä kynsillä!
  - Rakennekynsiluokkaan osallistuu kaikki eri menetelmillä tehdyt rakennekynnet, esim. geeli- ja akryylikynnet. Valmiilla tekokynsillä ei voi osallistua, vaan kynnet tulee tehdä ITSE! Huom! Myös esim. luonnonkynnengeelaukset osallistuvat rakennekynsiluokkaan! Kaikki kaupasta ostetut tekokynnet on kielletty, sillä rakennekynsissä kuitenkin on tärkeää itse kynnen muotoilu ja valmiissa tekokynsissä ei ole muuta haastetta kuin liimata se kynteen. (lisätty 23.5.)
  - Luonnonkynsiluokkaan saa osallistua kaikki, jotka tekevät koristelut suoraan luonnonkynnelle. Eli ei mitään tippejä, muovisia jatkoja tai tekokynsiä! Koristelut tulee tehdä omalle luonnonkynnelle! Huom! Jos sinulla on esim. geeleillä tehty luonnonkynnen vahvistus, niin kynsillä ei voi osallistua luonnonkynsiluokkaan, ennen kuin geelit on poistettu kokonaan!
  - Jotta voin olla varma, että olet tehnyt kynnet tätä kilpailua varten, etkä esim. kopioinut kuvia netistä, niin kilpailukuvassasi tulee näkyä kynsien kanssa paperilapulle käsinkirjoitettuna "MDN kynsikilpailu Disney".
  - Jos osallistut molempiin luokkiin niin voit lähettää osallistumiset eri aikaan, eli ei ole pakko laittaa samaan viestiin molempia osallistumisia.
  - Pyri saamaan mahdollisimman tarkka ja hyvä kuva kynsistä. Paperilappu tulee erottua sen verran, että siitä saa selvää. Hillitty kuvausrekvisiitta on sallittu, kunhan muistatte pitää kynnet keskipisteenä! Mahdollisuuksien mukaan kannattaa suosia päivänvalossa kuvaamista.
  - Kuvassa tulee näkyä vähintään 4 kynttä, paremman käsityksen tietenkin saa jos kaikki 5 kynttä olisi näkyvissä. Kuvassa saa näkyä myös molempien käsien kynnet.
  - Kuvien pieni siistiminen ja rajaus on sallittu, mutta kuvaa ei saa photoshopata liikaa!
  - Lähetä minulle vain yksi kuva per luokka! Halutessasi voit tehdä kynsistä ns. kuvakollaasin, jossa on useampi kuva kynsistä. Tämä saattaa olla hyvä vaihtoehto jos olet esimerkiksi tehnyt joihinkin kynsiin tarkat yksityiskohdat ja haluat ne näkymään kunnolla. Mutta ottakaa huomioon kuvan maximi koko jos teette kuvakollaasin! Jos teet kollaasin, niin muista tehdä rajauksista hillityt!
  - Älä kirjoita kuvaan mitään copyright/tekijänoikeus merkintöjä tai omaa/blogisi nimeä.
  - Kuvan leveys tulee olla vähintään 450px ja enintään 630px. Jos lähetät liian pienen kuvan, niin ilmoitan siitä sinulle. Liian suuret kuvat voin pienetää kyllä itsekkin, mutta pyrkikää lähettämään ne annettujen mittojen mukaisina!
  - Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 23.6.2013 klo 23:59!

  MUUTA:
  - Voit hyödyntää myös esim. kaveria tai siskoa ja pyytää häntä sinulle kynsimalliksi. Eli sinun ei ole pakko tehdä kynsiä itsellesi!
  - Sillä ei todellakaan ole väliä oletko kokenut kynsiharrastelija, ammattilainen, vai aloittelija, sillä finaaliin valitaan todellakin ne kuvat jotka minun mielestä ansaitsevat paikkansa siellä!

  NÄIN OSALLISTUT:
  - Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 23.6.2013 klo 23:59!
  - Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen mydreamnails@wippies.fi otsikolla "Kynsikilpailu rakennekynnet TAI luonnonkynnet". Jos lähetät samassa viestissä molempiin luokkiin osallistumisen niin laita "Kynsikilpailu rakenne- ja luonnonkynnet".
  - Kirjoita sähköpostiviestiin:
 • Mainitse kumpaan luokkaan osallistut vai molempiin.
 • nimesi (etu- ja sukunimi. Huom! En julkaise nimeäsi missään vaiheessa blogissa!)
 • osoitteesi (täydellinen osoite! Jos voitat palkinnon, niin postitan sen tähän osoitteeseen. Osoitetietosi jäävät vain minun tietooni.)
 • nimimerkkisi, jonka saan ilmoittaa blogissani jos sijoitut kilpailussa.
 • Laita kuva liiteeksi sähköpostiviestiin! (Muista se paperilappu, joka piti näkyä kuvassa!)
 • Kirjoita lisäksi lyhyehkö kuvaus siitä, miten kynsissä Disney tulee esille. Huom! Tämä kuvaus tulee näkyviin, jos sijoitut finaaliin.

  Odota vastaustani, jossa kerron hyväksyttiinkö osallistumisesi! Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian, mutta vastaukseni voi kestää muutaman päivän.

  Jos sinulle jäi jotain kysyttävää, niin kysy ihmeessä joko tämän postauksen kommenttilaatikossa tai sähköpostilla. Kaikille tasapuolisesti onnea kilpailuun! :)

  Lopuksi muutama kuva siitä mitä Disney minulletoi ensimmäisenä mieleen! Toivottavasti teille tulee myös paljon ideoita ja mielikuvia teemasta! :) Kuvat googlesta!

 • 24 kommenttia:

  1. Tarkistaisin vain, että kun kynsilläni on kirkas geeli vahvistamassa omia hauraita kynsiäni (ei siis geelillä pidennetty tms. vain kerros geeliä tekemässä kynsistä tarpeeksi kestävät) niin jos lakkaan kynnet normaalisti lakalla, tulee minun kuitenkin osallistua rakennekynsi luokkaan?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Hei!
    Odotinkin tätä kysymystä :D

    Mietin tätä jo ennen kisan avaamista, tai no siinä vaiheessa kun pohdin että laitanko luokiksi rakenne- ja luonnonkynnet. Aiemmin oli jo kerran puhetta siitäkin, että mitäs jos on luonnonkynnet, mutta yhdessä/parissa sormessa on tehty muutaman millin pidennys geelillä, koska ne ovat menneet poikki ja olisi muuten sääli leikata kaikki pitemmät kynnet lyhyeksi. Ihan siis vaan pidennykset tehty pariin kynteen geelillä ilman mitää koristeluja. Ja toinen on sitten tämä luonnonkynnen geelaus. Eihän ne mitään varsinaisia rakennekynsiä ole, mutta niiden avulla luonnonkynsistä kuitenkin saadaan kestävämmät ja täten luonnonkynnetkin kasvavat huomattavasti helpommin pidemmiksi. Samoin vain vaikka ohuella geelikerooksellakin, niin sillä saadaan helposti luonnonkynnestä korjattua pieniä virheitä, kuten epätasaisuudet ja muotoa saa fiksattua muutenkin. Ja sitten taas tuolla muutaman kynnen pidentämisellä taas saadaan kaikki näyttämään kauniilta, vaikka vain muutama kynsi ns. "feikki" olisikin.
    Tämän takia selvää linjaa voi olla vaikea pitää. Uskoisin että monet luonnonkynsiluokkaan osallistuvat arvostavat sitä, että sinne mennään ihan naturel kynsien kanssa?
    Vaikka mistäs minä tiedän kuinka moni olisi kasvattanut pitkät ja kestävät kynnet ennen kisaa geelauksilla ja poistaa geelit ennen lakkauksia, ja tämän mainitsin jo ohjeissakin, että niin voi toki tehdä. Ja huomaanko minä vaikka sinne geelikerroksen alle jättäisi? Itse kuitenkin menin reilun vuoden juuri luonnonkynsien geelauksella ja lakkaukset siihen päälle.

    Eli linja on nyt se, että jos kynsissä on geeliä, niin niillää ei luonnonkynsiin osallistuta.

    Poista
  2. Jee! :) Tässä tuli mieleen, että voiko käyttää tekokynsiä, jos lakkaa ne itse? Ku niitähän on valkoisia tekokynsiä myös olemassa, mitä saa itse sitten lakkailla? :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Hei!

    Niin tuolla luki, että kaupan valmiiksi koristelluilla kynsillä on turha osallistua, mutta tarkensin sinne nyt, että kaikki valmiit tekokynnet on kielletty.
    Vaikka ne ilman koristeluja olisikin ja olisit niille itse lakkaukset tehnyt, niin luonnonkynsistä ne ei siis todellakaan menisi läpi, eikä kylläkään rakennekynsistäkään. Rakennekynsissä tärkeä työvaihe on kuitenkin muotoilu ja jos ostat valmiit pidennykset jotka VAIN liimataan kynteen kiinni ja siihen päälle lakkaukset, niin eihän siinä ole mitään "rakentamista".

    Poista
  3. Miten kynsien esittely muuten, pidetäänkö piilossa kunnes kisa ratkennut tai äänestys alkaa?
   Omassa blogissa tai facebookissa esim..

   VastaaPoista
  4. Jos haluaa niin saa julkaista kynnet blogissa/facebookissa/tms. ennen finaaliäänestystä.

   VastaaPoista
  5. Oo ihanaa, kilpailut on hauskoja! Nyt vaan pohtimaan, että mitähän sitä keksisi Disney-teemalla lakattavaa : D

   VastaaPoista
  6. Hei, lähetin jo jokin aikaa sitten osallistumis viestin sähköpostiisi, mutta vahvistusta ei ole tullut. Oma sähköposri näyttää että olisi lähetetty mutta onko se tullut lainkaan perille? :(

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Tarkisti ja tuli perille ja olen vastannut sähköpostiisi 12.6.

    Poista
  7. lähetin sulle sen kuvan ja muut mutta sain jonkun ihme viestin oliko se vahvistus?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Minkälaisen viestin sait vastaukseksi? :o

    Poista
   2. Laita Julia vielä uudestaan, ettei vaan jää pois!

    Poista
  8. Osallistuin. Jännää, en ennen ole kauheasti kynsikisoihin osallistunut. :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiva että osallistuit! :) Jostain kumman syystä osallistujia on ollut yllättävän vähän! Yleensä osallistujia ollut reilusti...

    Poista
  9. oooo, vielä ehdin osallistua...! Ideoita on, toivottavasti toteutuskin onnistuu....

   VastaaPoista
  10. Äääh... olin silloin niin innoissani tästä kilpailusta, että en hoksannut tuota teemajuttua. Nyt kun oli aikaa, tein kynnet ja ajattelin, että vielä ehdin mukaan. No höh, oma moka, toisen kerran sitten... Onnea kaikille kilpailuun!

   Pauliina

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Voi ei, no seuraavalla kerralla tuleekin varmaan taas kilpailu jossa ei ole teemaa :)

    Poista
  11. Itse huomasin kisan liian myöhään siksi en osallistunut, poistin sinut listalta pitkän hiljaiselon jälkeen niin ei tullut huomattua :D ;(

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Voi harmi, no seuraavaan kisaa ihmeessä mukaan! :)

    Poista
  12. Vastaukset
   1. Vastailin aamulla viikonlopun aikana tulleisiin osallistumisiin ja sinulle on nyt vastattu :)

    Poista