maanantai 17. kesäkuuta 2013

Hermostuttavan ärsyttävät kynnet

Nyt voin nämäkin kynnet postata, kun These nail that I have -blogin kynsikilpailu on saatu äänestystä vaille loppuun. Törmäsin sattumalta tuohon kisaan ja sinnehän piti sitten onnea lähteä kokeilemaan ja väsätä kilpailuun jonkinlaiset kynnet. Kaikki ei vaan TAASKAAN mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

Näiden kynsien kanssa meinasi usko loppua kesken kaiken. En tajua miksi muutama kynsistä katkeili jo rakennusvaiheessa. Pohjatyöt tein kuten aina ennen. Geeleissä ei pitäisi vikaa olla, koska olin samasta purkista tehnyt kynnet aiemmin. Ja uunissa oli ihan uudet lamput, niilläkin kyllä muutaman kerran kynsiä jo kovetettu. Jotenkin geeli ei vaan jähmettynyt luonnonkynteen niinkuin pitäisi, eikä se kovettunut uunissa mielestäni normaalisti. Pidennykset tein muoteilla ja irroitin muotit oikeaoppisesti ensin muottia varovaisesti puristaen ja vasta sitten irroittaen. Ne vaan katkeili ja tuntui viilatessa siltä ettei kaikki ollut ihan kunnossa.
Ihan täysin en lopputulokseen tyytyväinen ole, muoto on taas mitä on ja koristeluihin en jaksanutkaan keskittyä niin paljon kun olin kuvitellut, pinna meinasi palaa ja halusin vaan lopulta äkkiä saada jotkut kynnet valmiiksi! Minä kun en mitään hirveän pitkää pinnaa omista siinä vaiheessa kun ei hommat mene niinkun haluan :DKynsissä on käytetty Baehrin pinkkiä geeliä kärkeen ja siihen on siroteltu vielä pinkkiä glitterhilettä päälle. Kukat maalasin Mosaicin Gel Painteilla käyttäen ohutta nail art sivellintä. Bling blingiä piti taas vaihteeksi saada, joten muihin kynsiin tuli sitten hopeat strassit ja turkoosit. Rakastan turkoosia ja se on mulle jotenkin todella kesäinen väri ja erottuu pinkin kanssa hyvin.

13 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää on hienot! Ihanan tyttömäiset :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne ihan kivat, mutta kun ei onnistu niinkun olisi halunnut niin väkisin jää vähän sellainen "no, näistä nyt tuli vaan tämmöset" fiilis :D

   Poista
 2. Ihanat noi on! ihastuin heti :)

  Blogini kaipaa lukijoita! Tein äsken postuksen kynsilakoista ja koristeistani.
  dreamlife-saltsu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, antamasi osoite ei toimi?

   Poista
  2. no voi :/ Pitäisi kyllä toimia...

   Poista
  3. En tiedä, kopioin osoitteen tosta niin se vaan heittää että ei olisi blogia olemassa... mutta laitoin googleen ja sieltä löysin :)

   Poista
 3. Voi kiitos :) Tulen kurkkimaan blogiisi ;)

  VastaaPoista
 4. Apua! Ei noin hienoja kynsiä voi olla! Tosi nätit :)


  Blogi kaipaa lukijoita jotta saisin arvonnan pystyyn! :)

  Hippuliininkynnet.blogspot.com

  VastaaPoista