maanantai 12. toukokuuta 2014

Oranssia kevääseen

Lauantaina tuli tehtyä kaverille gelikynnet. Sain suostuteltua hänet malliksi, sillä halusin osallistua ZigiZtylen kynsikilpailuun. Kilpailun teemana oli kevät ja tämä tuo minulle ensimmäisenä mielikuvan kynsistä, joissa täytyy ehdottomasti olla raikkaat värit. Keltainen ja oranssi ovat mielestäni juuri ihania kevään värejä, ne on niin raikkaita!

Täytyy sanoa, että tälle piiloblodille oli suuri haaste siinä, että kisa järjestettiin instagramissa. Se on minulle vielä ihan vieras juttu. Toki olen siitä kuullut, mutta en ole tutustunut siihen millään tavalla. Omistan itse Lumian 610 ja eihän siihen mitään kunnon istagramia saanut, tai ainakaan minä en saanut ladattua. Yhden illan päätäni sillä vaivasin ja olin jo luovuttamassa. Lopulta sain käsiini lainaksi vähän paremman puhelimen ja ei kun äkkiä ottamaan kuvat puhelimen kameralla ja lataamaan ne instagramiin. Onnistuin lopulta, mutta nyt jälkeenpäin huomasin, että kuvat ovat aika hirveät laadultaan, mutta sille ei enää voitu tässä vaiheessa mitään (kuvat eivät olleet siis samat mitä täällä blogissa on). Tulipahan pikakurssi instagramin salaisuuksiin! Pieni kipinä tarttui uuden puhelimen hankintaan, mutta haaveena olisi jossain vaiheessa hankkia kunnon kamerakin, joten siihen asti joudutaan sietämään näitä huonolla pokkarilla otettuja kuvia.Pohjalle laitoin ensin kerroksen Mosaicin flexya. Pituus on rakennettu muottien avulla ja saman merkin kirkaalla crystal rakennegeelillä. Kynsipedillä on kaksi kerrosta blushia tuomassa väriä. Ranskiksen pohjaväri on saatu sekoittamalla gel-painteja Coral ja Peach neon. Tämän päälle on lisätty keltaoranssia glitterhilettä ja ranskiksen rajalle oransseja hex-glittereitä. Koristelujen päälle laitoin vielä reilun kerroksen kirkasta crystal geeliä ja rakensin kynnen muotoon. Viilauksien jälkeen maalasin vielä simppelit valkoiset kukat kynsiin. Strassit on kiinnitetty taas ihan viimiseksi valmiin kynnen pinnalle crystal gluella.


Kuvassa käytetyt gel-paintit, hileet ja strassit. Kukat maalasin valkoisella gel-paintilla.
Tein myös omiin kynsiin lauantaina uudet koristelut ja niistä tuli keltaiset, palataan niihin huomenna. Muistakaahan käydä äänestämässä täällä mimun blogissa käynnissä olevassa kynsikilpailussa, lisää infoa löytyy täältä. Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto.

4 kommenttia:

 1. Täältä löytyy Lumia 520 ja mulla toimii ainakin Instagram BETA samalla tavalla kuin muiden mallien pelkkä Instagram : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jostain luin että 520 saa juurikin tuon instagram betan, mutta mä en edes löytänyt sitä 610:llä. Latasin parit eri versiot, osa ei toiminu ollenkaan. Kuvat sain ladattua kyllä yhdellä versiolla mutta laittamani tägit ei toimineet ollenkaan. Heti kun sain "kunnon puhelimen" kaverilta niin alkoi pelittämään ekalla kerralla.
   Onnekas sinä kun sun lumialla toimii :)

   Poista