perjantai 23. toukokuuta 2014

Vielä tämä ilta aikaa äänestää kilpailussa!!

ÄÄNESTYS PÄÄTTYNYT! TULOKSET JULKAISTAAN KESKIVIIKKONA 28.5!

Helteiset tervehdykset kaikille! Sen verran sain itseäni käymään sisällä, että pääsin koneelle kirjoittamaan lyhyen muistutuksen kynsikilpailun äänestyksestä. Muuten tässä onkin tullut vietettyä päivät aika pitkälti ulkona heti työpäivän jälkeen.

Blogissani on vielä tämän illan ajan käynnissä kynsikilpailun äänestys. Ohjeet ja finaalissa mukana olevat kuvat näet >> TÄSTÄ << . Jos et vielä ole antanut ääntäsi, niin nyt äkkiä katsomaan finaalikynnet ja äänestämään! Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto, kuva alhaalla.
Äänestys päättyy tänään klo 23:59!Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Koska tulee tulokset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulokset tulevat huomenna keskiviikkona. En viikonloppuna ehtinyt ääniä vielä laskemaan, joten tänään ja huomenna lasken ne ja sitten julkaistaan tulokset ja arvotaan äänestäjien kesken myös palkinto :)

   Poista
  2. Onko ollut paljon äänestäjiä :-)

   Poista
  3. Ensin katsoin sähköpostia että eihän niitä nyt ihan hirveästi ole, mutta kun aloin laskemaan kuinka monta täyttä sivullista niitä saapuneissa oli, niin kyllähän näitä sittenkin ihan kiitettävästi on :)

   Poista
  4. Kerrotko jokaiselle osallistujalle hänen saaman äänimäärän?

   Poista
  5. En kerro kaikkien saamia äänimääriä, tästä mainitsinkin jo silloin kun finaaliäänestys alkoi tekstillä "Edellisten kilpailujen perusteella on muutama äänestäjä ollut huolissaan siitä, että julkaisenko kaikkien kuvien saamat äänimäärät. Tätä kysyttiin sen takia, että kaveri on pyytänyt äänestämään omia kynsiään. Aänestäjät pelkäävät, että kisan loputtua kyseisellä kuvalla on vain yksi tai kaksi ääntä ja kaveri saa tietää, että en äänestänytkään hänen kuvaansa. EI HÄTÄÄ! KAIKKI ÄÄNESTÄKÖÖN NIITÄ KYNSIÄ MITKÄ OIKEASTI OVAT OMASTA MIELESTÄÄN HIENOIMMAT! Osaan kyllä ilmoittaa tulokset niin ettei äänestäjillä ole hätää! "

   Tämä käytäntö ollut jo parissa edellisessäkin kisassa.

   Poista