sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Prinsessakynnet valmistuneelle

Tänäkin vuonna tuttavapiirissä valmistui muutama ammattiin/ylioppilaaksi. Sain tehdä yhdelle ihanalle neitokaiselle valmistujaiskynnet lahjaksi. Kynnet teimme muutama päivä ennen juhlia ja pääsin näkemään mekon etukäteen, jotta kynnet varmasti sopisi hyvin yhteen sen kanssa.Assi toivoi vaalenapunaista tietenkin puvun värin takia ja kynsiin halutiin myös bling blingiä. Aluksi suunnitelmissa oli laittaa kynsiin enemmänkin strasseja, mutta kun asettelimme niitä kynnelle, niin olimme molemmat sitä mieltä, että vähempikin riitti.
Kynsiin tehtiin pidennys muottien avulla. Vaaleanpunainen pohjaväri kynnellä on saatu sekoittamalla mosaicin gel-painteja sävyä blondy pink ja snow white. Tämän päälle sirottelin valkoitsa glitterdustia, joka ei kuvista juurikaan erotu, mutta livenä se toi kynsiin vielä enemmän loistetta. swarovski AB strassit on liimattu valmiisiin kynsiin kiinni crystal gluella, jotta ne varmasti pysyvät hyvin kiinni.Täytyy sanoa, että kyllä oli ihana prinsessamekko ja päivänsankari loisti siinä juhlapäivänä ihanasti! En yhtään ihmettele jos monelta jäi kynnet huomaamatta ja huomio kiinnittyi enemmän mekkoon.
Oikein paljon onnea vielä kaikille valmistuneille!

Sopiko teidän mielestä kynnet mekkoon? :)

11 kommenttia:

 1. Oi, ihanat kynnet ja todellakin sopii hyvin mekon kanssa!

  VastaaPoista
 2. oi ihanat kynnet ja sopivat mekkoon hyvin! ♥_♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet, upea mekko ja kaunis Assi. Onnittelut hänelle. :)

  VastaaPoista
 4. Voi jos sen stardustin sais kuvissa näkymään! Oioioi! Se ois huikeeta, mutta ihanat nää on näinkin :) Ja sopivat kyllä pukuun hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, tuossa ylimmässä kuvassa se vähän näkyy, mutta ei läheskään niin hyvin kuin livenä kimmelsi :) Ja kiitos.

   Poista
 5. Kynnet sopii kyllä täydellisesti mekon kanssa. :) Ihanat kynnet ja upea mekko. <3

  VastaaPoista
 6. Nätit kynnet ja sopii mekkoon

  VastaaPoista
 7. Upeet <3 ja aivan ihana mekko!

  VastaaPoista