torstai 7. heinäkuuta 2011

Kiivi & sitruuna varpaat ja uutta tavaraa

Kello on nyt varttia vaille kymmenen illalla ja musta tuntuu, että olis vasta aamupäivä. Vietin koko päivän sängyssä tuskissani migreenikohtauksen takia. Meillä migreeni on sukurasite, mutta onneksi minä olen päässyt paljon vähemmällä kuin siskoni! Vähän sekava olo vieläkin, mutta kyllä tämä tästä. En tiedä oliko kuinka fiksu liike lakata äsken vielä varpaankynnet, voimakkaat hajut nimittäin laukaisevat minulla migreeniä. Noh en ainakaan toistaiseksi huomannut mitään vaikutusta, kait mä oon niin lääketokkuroissa vielä :D
Oon aina inhonnut mun varpaita, ne on tuollaiset, noh... pottuvarpaat :D Hyi hyi hyi. Halusin pitkästä aikaa käyttää fimoja ja söin iltapalalla kiiviä, joten siitä se idea lähti. Saan aina kauhean sotkun aikaiseksi kun lakkaan varpaankynsiä, hyvä ettei ole koko varpaat lakassa.

Esittelen myös Cesarsilta tilaamani tavarat.


Ranskistipit alkoivat olemaan vähissä, joten tilasin niitä, sekä varastoon myös kirkkaita tippejä.
Olen kokeillut monia eri kynsilakanpostoaineita ja olen tullut siihen tulokseen, että tuo Cesars Secretsin aine on minulle se paras. Se tehoaa hyvin ja parasta siinä on se, että sen käyttö sopii myös rakennekynsille. Olen nyt yhden tuollaisen 500ml pullon ehtinyt käyttämään, enkä ole huomannut että se vahingoittaisi geelikynsiä.
Lisäksi ostin ensimmäistä kertaa tuollaisia kynsilakan korjauskyniä.
Pitkän mietinnän jälkeen tilasin tuon Super Gloss UV geelilakan. Pullo maksaa 17,96€, joten toivon toitisesti että se myös toimii. Onko kenelläkään kokemusta tuosta?
Baehr lime-käsivoide, piti haistaa sitä ja haju oli sopivan mieto.
Vanilja kynsinauhaöljy. Jostakin syystä suosin mielummin näitä pullossa olevia, kuin niitä kynämalleja. Käsilaukussa kyllä kulkee kynamallin öljy mukana.
Sinan koristesetti, ihanan värinen!
Tämän sain lahjaksi :) Tuolta saa aina silloin tällöin pieniä yllätyksiä, tämä oli muistaakseni toinen kerta kun minä sain ilmaiseksi jotakin. Noilla saisi loihdittua kunnon prinsessakynnet!
Kaikkea en tilannut itselleni, vaan osa menee palkinnoiksi lakkauskilpailuun ;) Mitenkäs te, kuinka paljon lakkailette varpaankynsiä? Minä en talvisin lakkaa juuri koskaan, mutta kesällä innostun!

11 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt kynsistä tuli! :) Itse lakkailen kesällä silloin tällöin... En kyllä osaiskaa olla esim. rantsulla ilman lakkausta! :D

  VastaaPoista
 2. mistä sä oot hankkinu noi tekokynsi pakkaukset ? (=

  VastaaPoista
 3. Jonttu: Kiitos :)

  sohvijauu: Täältä on tilattu.

  VastaaPoista
 4. Ihanat varpaankynnet! :) Mulla ei tule lakattua varpaan kynsiä, koska a) on pottuvarpaat/töpövarpaat ja b)jostakin syystä ne kynnet on herkät lohkeilemaan ja ei ole pitkät. :(

  VastaaPoista
 5. Ihana idea varpaankynsiin :) Ja tosi hienosti oot onnistunut! Mä en meinaa saada edes yhtä väriä siististi, niinpä en oo koskaan kokeillut mitään koristeluita varpaisiin. Niiden kynnetkin kun on niin onnettomat...

  VastaaPoista
 6. Jep jep, meikeläinen kärrätään välillä ambulanssilla sairaalaan migreenin takia.

  VastaaPoista
 7. ihania ostoksia, mutta talvisin itse lakkailen harvoin varpaan kynsiäni, mutta kesäsin on ihan eriasia:) kesäsin on minun mielestä kiva lakkailla kynsiäni,:)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja ostoksia ja ihanat kynnet! (: Käväise katsomassa meidän blogimme ja liity vaikka lukijaksi :)

  VastaaPoista
 9. Sain inspiraatiota näistä kynsistä ja laitoin linkkiä blogiisi ja tähän postaukseen täällä http://plushnail.blogspot.com/2011/08/varpaita.html :)

  VastaaPoista