perjantai 25. helmikuuta 2011

Armeija kynnet

Halusin tehdä kynsiin jotakin vihreää vaihtelun vuoksi. Töissä sain sitten idean, että voisin kokeilla tehdä armeijakuosiset kynnet, siellä kun niitä vihreä pukuisia vilisee silmissä päivittäin.



Laitoin pohjalakan ja sen päälle lumenen naturel coden vaalean Be Happy lakan. Tein ranskis tyylisen rajauksen vihreällä. Meinasin ensin tehdä konadin laatasta kuvion ja tehostaa sitä väreillä, mutta konadin kuvio ei ollut mielestäni riittävän lähellä sitä mitä halusin, joten lakkasin läikät sitten siveltimellä. Käytin kaiken kaikkiaan kolmea eri sävyistä vihreää ja lisäksi tumman ruskeaa. Pitihän kynsiin saada taas vähän tyttömäisyyttä mukaan, joten peukaloihin tuli timanttistrasseista rivi ja muihin sormiin laitoin yhdet strassit. Päälle tietenkin pari kerrosta päällyslakkaa.



Kynsistä tuli mielestäni ihan kivat, eikä ollut vaikea toteuttaa. Kerrokset ehti kuivua hyvin kun teki yhdellä värillä vuorotellen kynsiin läikät ja aloitti taas alusta toisella värillä.



Lopuksi kuvat lakoista joita käytin.

3 kommenttia:

  1. Vau, tosi hienot! Minunkin pitäisi saada vihreitä kynsilakkoja kun omistan vain muutaman. ://

    VastaaPoista
  2. nailHai: Kiitoksia! Itsekkin mietin silloin kun nuo vihreät Nail Starin Two-Wayt hankin että näinköhän ne käytöön tulee, mutta kyllä niitä aina joskus tarvitsee. Kukkien lehtiä ja kukkaköynnöksiä olen niillä tähän asti tehnyt :D

    VastaaPoista