tiistai 29. maaliskuuta 2011

Geelikynsiä lisää ja uusia lakkoja!

Tiedetään, vähän alkaa yksitoikkoiseksi menemään nämä minun kirjoitukset, aina on geelikynnet ranskalaisella manikyyrillä. Niitäpä tässä nyt on oikeastaan vaan tullut tehtyä. Kahdet kynnet tuli hoidettua viikonloppuna, mutta enhän minä vieläkään osaa kantaa aina kameraa mukana, harmittaa kun en kuvia saanut otettua.

Itselläni on nyt reilun viikon ollut nämä geelikynnet ranskalaisella manikyyrillä ja täytyy sanoa, että alkaa jo kyllästyttämään. Ranskalainen manikyyri on kyllä nätti, tykkään niistä paljon, mutta itse tykkäisin vaihtaa vähintään kerran viikossa lakkauksia, joskus meni lähes päivitäin vaihtoon kun iski kunnon ispiraatio ja piti päästä ideoita toteuttamaan. Katsotaan mitä nyt seuraavaksi keksin omiin kynsiini.

Mutta mennään nyt tähän päivään. Helena sai tänään luonnonkynsien geelauksen perus ranskalaisella manikyyrillä. Koristeiksi peukaloihin ja nimettömiin laitettiin vaaleanpunaisista strasseista rivit.Lopuksi ihan pakko esitellä uudet lakat, jotka ostin kicksistä. Olen himoinnut noita China Glazen lakkoja ja nyt oli hyvä syy ostaa ne kun olivat tarjouksessakin, vaikka jäihän pullolle edelleen hintaa 8€. Dependin lakka lähti mukaan pienoisena heräteostoksena.


China Glazen sexy silhouette ja lighthouse, sekä Dependin vihreä sävy 225.

2 kommenttia:

  1. Ihanat China Glazet <33 Haluan kyllä joskus, hinta vaan kirpasee jollei tykkääkään. :/

    VastaaPoista
  2. nailHai: Mietin kyllä että ostanko noita vielä kicksistä vai maltanko mieleni ja tilaan jostakin halvemmalla, mutta himo vei voiton ja halusin molemmat heti. Onneksi sain maltettua mieleni ja ostin vain nuo kaksi, enkä muitakin joita olen havitellut :D Tai no, eiköhän nekin kohta lähde tilaukseen jostakin päin maailmaa... :o

    VastaaPoista