maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kynsien katkeilu viikonloppu

Mulla oli huono viikonloppu kynsiin liittyen! Ensinnäkin, sain tehtyä sen videon jo torstaina ja perjantaina yritin ladata sitä koneelle, mutta ei! Herjaa jatkuvasti, että tapahtuu joku virhe kun yritän ladata sitä. Ja itse kun en mikään tekniikan ihmelapsi ole, niin en millään keksi miten saisin sen ladattua koneelle! Näköjään saan siis laittaa ne kuvina, jos en saa jotakuta mua neuvomaan sen videon kanssa :(

No ei siinä vielä mitään, lauantaina jätin käden oven väliin, tuloksena kaksi katkennutta kynttä! Jouduin leikkaamaan ne ihan lyhyeksi. Ja tämähän ei vielä riittänyt, sunnuntaina pesin koiraa ja vielä yksi kynsi lohkesi mukavasti! Siinä vaiheessa mulle riitti, kynnet lyhyeksi ja tein geelikynsillä pidennykset! Tein ranskalaisen manikyyrin valkoisilla tipeillä. Täytyy näitä katsella nyt jonkun aikaa, omiin kynsiini ei siis ainakaan ole ihan heti lakkailuja tulossa.

Että näin täällä meni viikonloppu, toivottavasti muilla vähän paremmin :D Mutta hei, koirasta ainakin tuli taas tosi söötti pesun ja trimmauksen jälkeen!12 kommenttia:

 1. Älyttömän suloinen koira ja upeat kynnet. :)

  VastaaPoista
 2. nailHai: Eikös olekkin, Milli on varsinainen suloisuuspakkaus! Kynnet onnistu omastakin mielestä yllättäen hyvin, kun jälkeenpäin miettii missä mielialassa niitä tein :D

  VastaaPoista
 3. kynnet on nätit ja koira mielettömän suloinen!! :)

  VastaaPoista
 4. oo toi vika kuva on jotaa nii sulosta ! :-)

  VastaaPoista
 5. Eve: kiitos kiitos :)
  E: niin on :)

  VastaaPoista
 6. Geezus ku näyttääki hyvältä tää blogi!

  T.Isosysteri

  VastaaPoista
 7. Maya: Kato, systeri löytäny kans tänne blogiin :) Vartu vaan kun tuun seuraavan kerran tännepäin niin sun kynnet laitetaan myös kuntoon ja esitellään sitten täällä!

  VastaaPoista
 8. No joo, saas nähä kui uskallan ottaa kynsiä kun yliopettajakin ihmetteli tunnilla niitä mun aikaisempia kynsiä,et miten noilla saa mitään töitä tehtyä, kun pitäs kuulemma pystyä tietokonettakin näpsyttelemään.

  Kyllähän siinä kieltämättä opettelemista oli ;)

  VastaaPoista
 9. Voieiii kuinka söpö karvaturri!!! Voivoivoiv tuituitui <3 pesun jälkeen minunkin koirani näyttää ihan eri koiralta, ei meinaa tunnistaa! :D noeii :) Söpö!

  VastaaPoista
 10. minkä rotunen sun koira on,niin sulonen?!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: se on sekarotuinen, en osaa ihan tarkkaan sanoa et mitä siinä on, koska Milli ja sen äippä on pelastettu löytöeläinkodista. Mimmi, eli millin äiti on alkujaan pentutehtaasta ja Millin isästä ei oo tietoa. Mut ainakin jotain villakoiraa niissä molemmissa on :)

  VastaaPoista
 12. OIJOI ku ihana hauvva!:3 mulla on ihan saman lainen!:D meilläkin on koira (nöpö) joka on musta valkee ja just samal taval tuo väritys!:D -..ja nöpö on villakoira ja siltä tuo teidänkin hauvva näyttäis:) suloinen

  VastaaPoista