tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ispiraation puutetta

Mulla ei ole vähän aikaan tullut mitään kunnon ideaa kynsiin. Olen täällä "salaa" harjoitellut akryylimaalien käyttöä kynsien koristelussa, mutta niitä töherryksiä ei kyllä kehtaa julkaista :D Inspiraation puutteessa tein pääsiäisenä samanlaiset kynnet mitkä tein jokin aika sitten, näissä värit ovat paljon yksinertaisemmat. Tykkäsin näistä paljon enemmän.
Pakko myöntää, että tuona iltana kun kynsiä lakkailin, niin olin jo kerran lakannut kynnet. En kuitenkaan pitänyt niistä, joten ne lähti poistoon. Tein sitten perus ranskalaisen manikyyrin ja yritin lisätä siihen akryylimaaleilla kukkasia sun muuta, mutta ne epäonnistui pahasti, joten pyyhin nekin pois. Lopulta tein nuo siniset koristelut. Kaiken kruunasi se, että käyttämäni lumenen päällyslakka alkoi kuplimaan, mikä näkyy etenkin strassikukkien kohdalla. Aiemmin ei tuon lakan kanssa ole samaa ongelmaa ollut.Käytetyt lakat:
Lumenen Natural Code, Be Happy
Rimmel, French White
Nubarin Striper-lakka, True Blue Metallic
Lumenen kirkas päällyslakka
Koristeina käytetty strasseja.

7 kommenttia:

 1. Mulla kaikki päälyslakat alkaa vanhetessa tekemään kuplaa, juurikin strassien ympärille :(

  Tässä ei kuitenkaan näy ne kuplat, ja on muutenkin siistit ja kivat kynnet!

  VastaaPoista
 2. mulla tuli siellä kekkereillä (ma) pari lakkaus ideaa enkä malta oottaa ku pääsen toteuttaa niitä! :D esteenä on se et lakkasin mun kynnet jollaa tökötti lakal joka kestää eikä lähe ees kynsilakanpoistoaineel pois, joten täytyypi vaain ootella!

  VastaaPoista
 3. ihanat kynnet! rakastuin noihin :D ♥

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisen kauniit kynnet, todella nätit!

  VastaaPoista
 5. Layrä: Kiitos. Musta kans tuntuu että syy kuplimiseen oli lakan vanhuudessa.

  E: Tarkoitatko sitä sinistä lakkaa mitä sulla oli maanantaina kynsissä? Näytti ihan kivalle, mut ilmeisesti on kaikkea muuta jos ei meinaa pois lähteä millään :D

  Biia ja pupupupu:: Kiitos kiitos :)

  VastaaPoista
 6. joo tarkotan! mut hirmu kestävää! :o tuli nimittäin testattua. löin käden suoraa ovee ja pikkurilli katkes toosi syvältä mut nimetön pysy lakan avulla kasassa, se lakka vaa lohkes :D

  oon muute tehny uuen blogin, jos kiinnostaa viel olla lukija :)
  http://essses.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. E: Kuulostaa kunnon teholakalta siis! Kävinkin jo kurkkimassa tuolla uudessa blogissa ;)

  VastaaPoista