keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Baby Blues & Yum Gum

Muutama päivä sitten päätin, että nyt lähtee kynnet hieman lyhyemmäksi, sillä meillä pitäisi alkaa remontti tässä ihan pian. Ehkä vähän helpompi ja turvallisempikin alkaa touhuamaan, kun ei tarvitse pelätä tapetteja repiessä ja kylppärin vanhoja kaakeleita repiessä että kynnetkin lähtisi samalla. Mutta enhän minä niitä ihan töpöiksi raattinut lyhentää, kyllä niihin vielä pituutta jäi!

Sitten päivän lakkaukseen. Jokin aika sitten hankin lisää Color Clubin lakkoja ja nyt kokeiluun pääsi Yum Gum. Lakkaillessani en niinkään huomannut sen tuoksua, mutta nyt se kyllä tuoksahtaa aika mukavasti.
Muistaako kukaan sellaista punaista purkkaa mitä myytiin pitkänä noin sentin leveänä pötkönä matalassa pienessä pyöreässä purkissa? Kannessa oli joku lapsi/hahmo joka puhalsi purkkapalloa... no joka tapauksessa, tuli ihan lapsuus mieleen tuosta hajusta! Joka kerta kun käytiin lapsena Tykkimässä, niin oli ihan pakko ostaa sitä purkkaa sieltä karkkikaupasta :)Käytetyt lakat:
- Models Own, Baby Blues
- Color Club, Yum Gum (nam nam nam)
- Nubar, valkoinen Nail Art lakka
- Cesarsin pikakuivattaja Rapid Dry
- Kuvassa myös Dotting Tool, jolla pisteet on tehty

7 kommenttia:

 1. todella söpöt ja kesäiset kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. ihanat kynnet, värit sopii hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana vaaleansininen lakka, pitäis varmaan itsekin hankkia joku tuommoinen! Ja tuo Color Club on myös niin herkullinen! Tosi kivat kynnet! Linkitin muuten blogisi omaani. Varmaan tulee nyt jatkossa luettua tätä ahkerasti. :) Selailin meinaan vanhoja postauksia ja olivat tosi mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana toi sininen! Onko Models Ownit miten hyviä pysyvyydeltään? Oon tähän asti kiertänyt ne kaukaa kun jostain syystä oon saanut päähäni että koska ne on halpislakkoja, niin ne ei voi olla kestäviä... Niin monessa blogissa niitä on kuitenkin näkynyt, että pistää väkisinkin miettimään jos ne ois laatutavaraa. :D

  Muhun toi Yum-Gum ei uponnut ja avauduinkin siitä blogin puolella, mutta ässä lakkauksessa se näyttää kyllä tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. leben:kiitoksia =)

  Nail Girl: kiitoksia :)

  Niniane: Kiitoksia. Kiva että pidät blogistani :) Taidankin tästä pian hipsiä vastavierailulle sinun blogiin.

  gloria: Olen käyttänyt todella montaa eri lakkamerkkiä ja oman kokemukseni mukaan Models Ownin lakat ovat kyllä ihan hyviä. Lakat ovat minulla pysyneet ihan hyvin, laitan aina vähintään 1-2 kerrosta päällyslakkaa. Glitterlakoista en ole niin paljon innostunut, mutta nämä pastellinsävyt ovat hurmanneet ainakin tämän tytön :) Ne levittyvät hyvin ja peittävyys on parin kerroksen jälkeen jo hyvä. Kannattaa siis ihmeessä kokeilla, nämä kun eivät onneksi paljon maksa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäiset kynnet! Värit sopii tosi kivasti yhteen. :--)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat kynnet! =) Mä muistan sen purkan ja siinä oli ihana tuksu^^ :D

  VastaaPoista