lauantai 11. kesäkuuta 2011

Tyttömäiset armeija kynnet + kynsituto

Armeijakuosi on tullut minulle harvinaisen tutuksi työpaikallani, joten se on syöpynyt mieleeni. Halusin vähän tuunata normaalia vihreää väritystä ja päätinkin tehdä tyttömäiset armeija kynnet. Tällä kertaa otin teille kuvia kynsiä tehdessäni, joten tässä tuto miten kynnet on tehty.


Putsaa kynsistä mahdolliset vanhat lakan jämät pois huolellisesti. Levitä kerros aluslakkaa ja anna sen kuivahtaa.
Tämän jälkeen laitoin yhden kerroksen Nubarin Sun Sparkle lakkaa. Kuvassa se näyttää aika peittävältä, mutta luonnossa se ei ole noin peittävä. Muukin vastaava lakka käy varmasti hyvin. Tämän vaiheen voi jättää väliin, mutta minä halusin laittaa kimmeltävän lakan koko kynnelle.
Sitten tarvitaan valkoinen lakka. Minä otin Rimmelin Nail Tip Whitener lakan, jossa on kätevä suti ranskalaisen manikyyrin tekemiseen.
Tee valkoisella rajaus. Tässä manikyyrissä kynsien ei välttämättä tarvitse olla kovinkaan pitkät, sillä rajan voit vetää niin korkealle kuin haluat tai tehdä vaikka koko kynnen mittaisen. Tämän jälkeen anna kynsien kuivua muutaman minuutin.
Valitse sopivat lakat. Minä käytin Wet´n Wildin Tickled Pinkiä sekä Frauleinin Nail Art lakkaa. Tarkoituksena on valita vaaleampi ja tummempi sävyinen lakka. Väreiksi voi valita myös esimerkiksi erisävyiset keltaiset lakat.
Tarvitset myös sienen. Kynsien koristelussa käytän erilaisia sieniä tarpeen mukaan. Nyt valitsin meikkisienestä leikatun palan. Leikkaa sienestä pala, johon tulee mahdollisimman pieniä kulmia, sillä nyt tehdään pientä piiperrystä.
Laita vaaleampi sävyistä lakkaa alustalle. Minulla käytössä peilin pala. Kasta sienen nurkkaa hyvin vähän lakkaan.
Aloita varovaisesti tuputtamaan sienen kärjellä kuviota kynnelle. Tarkoituksena on saada töpötellyn näköistä jälkeä, joten jos sienen kärjessä on liikaa lakkaa on sillä vaikea tehdä haluttua lopputulosta. Tarvittaessa tee koe töpöttelyjä esim. paperille. Muista jättää tilaa myös tummempi sävyiselle lakalle.
Laita alustalle tummempaa sävyä ja ota sitä varovaisesti sienen puhtaaseen nurkkaan ja töpöttele sitä kynnelle. Varo ettet innostu liikaa ja peitä kaikkea valkoista. Jos töpöttelet likaa, niin voit korjata kynsiä lisäämällä valkoista lakkaa samalla tavalla töpöttelemällä.
Tämän jälkeen kynnet näyyätät tältä. Jos haluat pelkistetymmän version, niin näistä puuttuisi enää päällyslakka.
Jos haluat kynsiin kuitenkin vielä lisää näyttävyyttä, voit lisätä vielä vähän glitteriä. Voit käyttää esimerkiksi hopeista glitteriä, minulta noita löytyy enemmänkin ja valitsin noista tuon tummimman lakan.
Laitoin glitterlakkaa enimmäkseen vain tummemman vaaleanpunaisen läikkyjen kohdalle.
Huom! Jos haluat voit tässä vaiheessa rajata vielä "ranskiksen" rajan selkeyttämään kynnen kärkeä. (Alla lisää kuvia) Ja lopuksi päällyslakka, minulla käytössä Sally Hansenin Shiny Top Coat.
Tuollaiset niistä sitten tuli. Alla kuva vielä rajauksen kanssa.
Rajaus korostaa kynsien kärkeä enemmän, joten tein niihin rajauksen samaisella tummemman sävyisellä vaaleanpunaisella lakalla jolla tein kuvioita kynsiin.Tämä oli siis ensimmäinen tutoriaali mitä olen tehnyt. Pahoittelen jos kuvista ei saa selvää tai selitin jonkin vaiheen huonosti. Jatkossa yritän tehdä myös videotutoja.

14 kommenttia:

 1. Herkulliset! Mulla tuli noista mieleen vaniljajäätelö ja mansikkahillo! :P Tutoriaali oli hyvä ja selkeä! Lisää vain :P

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä tutoriaali! Mä en itse ole mikään kauhean suuri armeijakuosin ystävä, mutta nää on niin hauska että tätä vois kokeillakin, kunhan kynnet vähän kasvaa.

  VastaaPoista
 3. Jännät kynnet <3 Sä sit kyllä osaat tehä ihania lakkauksia :) Sulla on ihana blogi :)

  ps. Käyppä säki kurkkaa mun blogii :) Ja jos kiinnostaa niin vaikkapa lukijaks :) Mä oon jo sun :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä tutosta. Mun varmaan pitäisi alkaa miettimään mistä saisin hyvän sienen tohon töpöttelyyn kun ei oo nyt meikkisientä tarjolla. Oli todellakin toteuttamisen arvoinen idea ja kivat väritkin olit valinnut :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä :) Ihanat on!!

  VastaaPoista
 6. Nää on ihan kivan näköset kyllä :) Mulle ei ihan ekana tullu mieleen armeija vaan joku jäätelö tai tämmönen.. Jos vihreellä olis tullu nii olis ollu tooosi toosi kivat :)

  VastaaPoista
 7. Keijju: Kiitos!

  Nunnu: Nyt mun alko tekee miel jäätelöö ja mansikkahilloa kun sanoit että se tulee mieleen :D Hyvä että sait selvää mun selityksistä!

  gloria: Kokeile ihmeessä :)

  Kukkakynnet: Kiitos kiitos, toki tulen tutustumaan blogiisi.

  Essi: kiitoksia!

  Mirja: Mulla on noita erilaisia sieniä, sillä niillä saa ihan erilaista jälkeä aikaiseksi. Meikkisieni ei ehkä suurempaan töpöttelyyn ole paras, sillä siitä irtoaa helposti pientä mujua. Keittiösienistä löytyy ihan hyviä, mulla on mm. joku "kattilasieni" minkä silpoin :D

  KarzU: Oleppa hyvä vain

  aamuetana: Nyt teitä on jo kaksi ketkä sanoi että tuli jäätelö mieleen, joten kaiketi nää on sit jätski kynnet :D Vihreät armeija kynnet tein aikaisemmin, ne löytyy täältä: http://mydreamnails.blogspot.com/2011/02/armeija-kynnet.html

  VastaaPoista
 8. Hyvä tuto. Nyt on taas uusi tapa käyttää meikkisieniä:) olenkin tykännyt tehdä niillä liukuvärjäyksiä jo pitkään. Tosi nätit kynnet sait näin aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 9. shiny: Kiitos. hyvä jos tutosta oli jotakin hyötyä ;)

  VastaaPoista
 10. Nääkin kynnet on tosi kivat ja just ton värisenä mäkin ne tekisin! :) Ehkä testaan jossain vaiheessa saman tyylisiä?
  Bongasin nyt sun kommentin siitä kynsilakan notkistajasta (roskapostistani, hmm?) ja vastailin. En oo pitkään aikaan sitä omaani testannut ja ehkä mä koitan tehdä jonkun postauksen vielä siihen liittyen? Testailen vähän kuinka kuivuneeseen lakkaan se tehoaa...

  VastaaPoista
 11. Niniane: testaa ihmeessä. Mitenhän se roskapostiin oli mennyt :/ Noh mutta kerro ihmeessä miten se toimi!

  VastaaPoista
 12. Ihanat... Nämä menee kyllä heti to doo-listalle :)

  VastaaPoista