keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

H2T:n tilaus

Kone toimii taas, onneksi! Postauksia on muutama rästissä, mutta haluan ensin esitellä lakat mitkä tilasin H2T:lta. Tämä oli ensimmäinen tilaukseni minkä tein H2T:lle ja olen kyllä tyytyväinen. Tilaus oli helppo tehdä, maksu onnistui PayPalin kautta ja toimitus oli suht nopeaa, tein tilauksen 15.6 ja paketti oli minulla 21.6. Alla kuvia lakkapulloista sekä muutama sana ensivaikutelmasta. Postauksen lopussa kuvat yhdestä lakasta, joka pääsi jo kunnolla testattavaksi!





Color Club - Worth The Risque ja Fashion Addict
Nämä kaksi kaunokaista olivat ne, joita odotin kaikista eniten. Sain siis ensimmäiset hologrammilakkani! Fasion Addictista enemmän postauksen lopussa.


Color Club - Ultra-Astral ja Otherworldly
Glitterlakat ovat pikkuhiljaa nousemassa suosiooni, joten täydennystä piti saada. Tykkään väreistä todella paljon!



Color Club - Alias ja Untamed Luxury
Näistä haluan sanoa sen verran, että Alias on juuri niin ihanan väristä kuin odotinkin, ainakin pullossa. Pakko päästä käyttämään pian! Untamed Luxury tuotti kyllä pienen pettymyksen. Kuva vääristää sen väriä, sillä se näyttää livenä enemmän vihreältä kuin turkoosilta. Googlen kautta löysin mm. seuraavat kuvat siitä, oletin lakan olevan tällainen , mutta tämä on kyllä paljon lähempänä lakan todellista väriä. Täytyy myöntää, että en enää innostunut lakasta läheskään niin paljon, mutta jos se ihastus lakkaa kohtaan palaisi kun otan sen kunnolla testiin.


Color Club - French Tip ja How Sweet It Is!
French Tip tuli paikkaamaan lopussa olevaa Rimmelin Nail Tip Whitener-lakkaa, josta tykkään kyllä paljon, mutta haluan kokeilla muitakin. Kaipailin mukavaa nudelakkaa ja toivoin että How Sweet It Is olisi edes lähelle sitä mitä halusin ja hyvältähän tuo näyttää.


China Glaze - Electric Pineapple ja Cha-Cha-Cha
Nämä näyttävät yhdessä aika kivalle, vai mitä? Täytyy keksiä jokin lakkaus missä käyttäisin molempia. Cha Cha cha on kyllä ehdottomasti kaunein vihreä lakka minkä omistan!




Illalla käyttöön pääsi lilahtava hololakka Fashion Addict. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta, mikä tuntui riittävän ihan hyvin. Lakka olisi ollut kaunis jo sellaisenaan, mutta tein konadin laatasta vielä kukkakuvat kynsiin. Ensimmäinen kuva on otettu luonnonvalossa illalla ja jälimmäinen lampun alla. Tämä lakka ainakin lunasti odotukseni!

9 kommenttia:

  1. WAU! Piti oikein ittekki käydä kurkkaamassa H2T sivut, ja nyt vähän harmittaa kun rahaa ei ole oikein ylimääräistä :/
    Mutta siellä huomasin että luki China Glazet ovat vain tarjouksessa amerikassa.
    Paljonko ko. lakat jäivät sinulle sitten maksamaan kun tarjouksessa ovat 3dollaria? Tai siis mikä on hinta sitten muille kuin amerikkalaisille asiakkaille?

    VastaaPoista
  2. Kivoilta näyttää. (: Mulla on toi Colorin Worth the Risque ja tykkään siitä kyllä tosi paljon!

    VastaaPoista
  3. Kia: kiitos!

    KultaKehys: Minä en koko tekstiä edes huomannut, piti oikein käydä tarkistamassa äsken. Sain kyllä kaikki lakat 3$ hinnalla, myös China Glazen lakat.

    Conleche: Minäkin tykkään lakasta paljon, varmasti vielä enemmän kun pääsen kokeilemaan sitä kunnolla!

    VastaaPoista
  4. oi kiva kuulla et toi on hyvä kauppa, kun ittekkin haluisin joskus tlata clolor clubeja... Kivat kynnet!

    -Kia-

    VastaaPoista
  5. Mulla on toi Worth the risque ja toinen hologrammilakka CC:ltä, Revvvolution. Tykkään hulluna :)

    Ultra-Astral ja Otherworldly näyttää tosi herkuilta, vaikka oon yrittänyt pysyä erossa glitterlakoista... Niiden poisto on niin tuskallista :D

    Oli tossa pari muutakin lakkaa, mitkä voisin itellenii kotiuttaa, mutta täytynee hillitä itseä hiukan.

    VastaaPoista
  6. Vautsi mitä lakkoja! Tekee niin mieli tilailla itsellekin lisää lakkoja, vaikka juuri pohdin, että tässä pitäis alkaa johonkin lakkoon lakkojen ostelun suhteen. :D

    VastaaPoista
  7. Mulla on ihan tuon Cha-Cha-Chan värinen vihreä lakka, merkkiä en muista enkä jaksa kaivaa, mutta joku random se kuitenki on, teneriffalta nappasin mukaan 2e, ja laatu on ihan huippu! :) Ihania lakkoja, pitäisköhän itekkin laittaa tilaus menemään

    VastaaPoista
  8. Somethingirly: Minulla ainakin kaikki hoitui hyvin ja olen tyytyväinen, varmasti teen joskus uudestaan tilauksen tuonne :)

    gloria: Minäkin ihastuin niihin totaalisesti! =) Mulla on nyt glitterlakka villitys menossa, vaikka niiden poistaminen työlästä onkin, mutta siihenkin kun varaa aikaa ja hyvän taktiikan niin pääsee aika helpolla vielä.

    Niniane: Heh, ton tilauksen jälkeen mä päätin että nyt vois hetkeksi taas rajoittaa ostelua... meni pari päivää niin oli ihan pakko ostaa EBayn kautta muutama China Glazen lakka kun vihdoin löysin sen mitä olin himoinnut jo pitkään! Nyt voisin minäkin vähän rajoittaa... eihän näihin muuten ehdi tutustua kun uusia tulee postiluukusta roppakaupalla! :D

    Sandra: Mie en ole muilla merkeillä törmännyt vielä tuollaiseen väriin, mutta mukava tietää että niitä muillakin on :) Eilen illalla lakkasin kynnet tuolla Cha-Cha-Cha:lla ja väri on kyllä hurmaava! Vielä kun keksin koristelut näihin niin voin esitellä nämä...

    VastaaPoista