maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kukkakynsiä + remonttihöpinää

Edelleen mennään vähän jälkijunassa postauksien kanssa, kiirettä pitää ja syy löytyy tuolta alempaanta! Mutta tässä kynnet mitkä tein juuri ennen Juhannusta. Idea on täältä . Voi kun itsekkin osaisi koristella kynsiä samalla tavalla kun tuo tyttö/nainen tuolla videolla!


Käytetyt lakat:
- Chatte Noire, pinkki lakka, lakka on Venäjältä ostettu ja teksti takapuolella Venäjää, joten en tiedä minkä niminen lakka on. Pohjassa numero 57. Ihmeen hyvä 2-3€ lakka, olen käyttänyt jo moneen kertaan ja levittyy hyvin ja kestää kynnellä!
- China Glaze, Sci-Fi
- Nubar Nail Art, Basic White
- Lisäksi kuvasta puuttuvat Sally Hansenin pohja- ja päällyslakat.

Meillä alkoi kylpyhuoneremontti juuri ennen Juhannusta ja jatkui taas tänään. Itsehän olen kesälomalla ja mies töissä, joten vaikea arvata kuka täällä riehuu purkutöiden kimpussa! No okei, myönnetään isukki tuli tänään näyttämään pienelle tiiliseinälle vähän lekaa, mut mä sentään revin kaakelit irti! Jos en pari viikkoa sitten olisi tehnyt näitä geelivahvistuksia remontin takia, niin tänään olisi aivan varmasti katkeillut kynsiä ja pahasti. Tässä vähän lopuksi fiilis kuvia mun päivästä ja sama jatkuu huomenna!


Tässä lopputulos kun pyytää miestä tuomaan mulle kaupasta jotkut remonttihanskat, söpöt on!Tämä lakkaus jää esittelemettä tämän tarkemmin, sillä min'ä hätähousu laitoin päällyslakan liian nopeasti mustien viivojen pälle ja ne levähti. Nyt ne näyttää ihan meduusoilta! Menee remonttikynsinä oikein hyvin...


9 kommenttia:

 1. siis VAU noi ekat kynnet!! iha mielettömän hienot!

  VastaaPoista
 2. Tuttu jutu toi kylppäri remontti. Ite olin viimeisilläni raskaana oman remontin aikaan ja olipa hauskaa... istuin uudella laattalattialla ja saumasin sitä ja maha oli koko ajan tiellä ;D Mutta oli se sitten valmiina ihan kaiken vaivan arvoista.
  Noi pinkit kynnet on tosi hyvin onnistuneet. Miten teit noi kukat niihin?

  VastaaPoista
 3. Voi että, mä muistan, millaista tuskaa oli repiä kaakeleita irti seinästä! Siinä hommassa tosiaan tais katkeilla kynsi jos toinenkin...

  VastaaPoista
 4. Peppi ja KikiGabriella: Kiitos!

  Mirja: Voin vaan kuvitella millasta olisi tehdä tota jos olis raskaana viimeisillään :D Mua häiritsee täällä vaan kuuma ilma, sisällä ei oo kun 27 astetta ja sit pienes kylppärissä ovi kiinni hakkaat ja riehut niin hiki on!
  Tein kukat kynsiin samalla tyylillä kun sillä videolla oli tehty, linkki löytyy tuosta postauksesta.

  Tuhkimo: Onneks toistaiseksi on säästysty katkeamisilta, vaikka loppujen lopuksi aika ohuen kerroksen geeliä kynsiin laitoinkin suojaksi.

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavasti olit saanu toteutettua ton koristelun :) Pitääpä itsekin kokeilla jotain vastaavaa! :)

  VastaaPoista
 6. Huh kun tuo videon nainen sai tuon näyttämään niin helpolta! Hyvin nuo on siultakin onnistunu :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit ja suloiset nuo pinkit kynnet!<3

  VastaaPoista
 8. Lila: Kiitos, kokeile ihmeessä!

  Sandra: Todellakin, oon muistaakseni YouTubessa nähnyt pari muutakin hänen tekemää tutoraalivideota ja helposti ja vaivattomasti hän niissäkin työskenteli. Oma työskentely vielä toistaiseksi yhtä tusaamista ja kieli keskellä suuta ettei vahingossakaan pilaa kynsiä :D

  shiny: Kiitos!

  VastaaPoista