perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kesäkynsiä lisää

Mietin ensin, että olisiko parempi jättää nämä kynnet julkaisematta, mutta päätin nyt esitellä nämäkin. Kuulostaako tämä tutulta, sununtaina luulet että ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa, joten voit pyhittää vaikka koko päivän kynsien hoitamiselle! Poistat vanhat lakat, hoidat kynsinauhat ja kuorrutat kädet käsivoiteella. Olet suunnitellut lakkauksen jo valmiiksi ja tiedät, että sen toteuttamiseen menee aikaa. Sitten tajuat, että tänäänhän piti tehdä vielä vaikka mitä! Lopulta löydät itsesi sohvalta illalla myöhään ja katselet kynsiä missä ei ole kuin pohjalakka. Seuraavana päivänä pitää taas olla aikaisin töissä, joten eipä siinä enää kummoista lakkausta aleta tekemään. Luovuin suosiolla suunnitelmasta ja tein mitä mieleen tuli ja tässä lopputulos 10-15min lakkauksesta. Vaaleanpunainen piste "kruunaa" kyllä kaiken :'D
Sitten toiset kynnet mitkä tein eilen. Tätini halusi itselleen samanlaiset kynnet mitkä tein vähän aikaa sitten äidilleni. Hän ei aiemmin ole edes kynsilakasta suuremmin välittänyt, mutta nyt kesäksi piti saada hienot kynnet. Mitään rakennekynsiä hän ei halunnut, mutta tehtiin sitten luonnonkynnen geelaus vahvistamaan omia kynsiä. Koristelut tein samalla tyylillä kuin äidin kynnet, kuviot vähän erilaisina. Ja tällaiset niistä tuli.
Käytetyt lakat ovat siis samat kuin >> näissä << kynsissä. Nähin laitettiin vain punaista hieman enemmän. Ja kuviot ovat konadin laatoista m29 sekä m82. Tuo m82 on aivan ihana laatta! Oli pakko tilata se CesarsShopista ja laattahan näyttää siis >> tältä <<

Oon ihan täpinöissäni sen arvonnan kanssa. Suurin osa tilaamistani/ostamistani palkinnoista on jo saapunut kotiin, mutta yksi paketti on vielä matkalla, se saapuneen alkuviikosta ja sitten saan julkaistua arvonnan :)

8 kommenttia:

 1. Siis ihanat, molemmat kynnet. Noi sun omat on tosi nätit, vaikka sanotkin että teit ne nopeasti. Ei se minulta siltä näytä! Ihanat värit. :) Mitä lakkoja käytit omissa kynsissäs?

  VastaaPoista
 2. Pinja: No hyvä ettei ne ihan kamalat ole :) Väreistä minäkin kyllä tykkään, mutta jäljestä näkee että kiirus oli. Lakkoina käytin Frauleinin Nail art lakkoja (vihreä, musta ja valkoinen) ja keltainen on Models Ownin Lemon Meringue ja vaaleanpunainen Wet‘n Wildin Tickled Pink.

  VastaaPoista
 3. Onko noiden kukkakuviollisten "liukuvärjätty" lakkaus tehty töpöttelemällä? Ihanasti meinaan liukuu, tuski ite osaisin tehä, mutta jos vaikka uskaltautuisin seuraavan huollon yhteydessä kokeilemaan jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
 4. Todella kivat kynnet, molemmat! :)
  Toi oranssi-keltainen yhdistelmä on kyllä ollut suuri hitti :D

  VastaaPoista
 5. Mirja: Liukuvärjäys on tehty töpöttelemällä ja päälle laitoin nhormaalisti vielä kerroksen China Glazen Lighthousea joka häivytti värieroja kivasti.

  Eve: Juu on ollut, mutta se onkin niin ihanan kesäinen :)

  VastaaPoista
 6. Matkin! :P http://korkokengiss.blogspot.com/2011/06/kesakynnet.html
  Oli niin pirteät! :)

  VastaaPoista
 7. Matkin! :P http://korkokengiss.blogspot.com/2011/06/kesakynnet.html
  Oli niin pirteät! :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin tykkäsin noista omista kynsistäsi valtavasti. Ehkäpä matkin niitä joskus =)

  VastaaPoista