tiistai 28. kesäkuuta 2011

Viherpeukalon kynnet

Pidän paljon viherkasveista ja kukista ja voinkin tunnustaa olevani pieni viherpeukalo. Asunnossamme on aika paljon viherkasveja ja näin kesäisin löytyy parvekkeeltakin jos jonkinlaista kukkaa. Nämä kynnet sopivatkin mielestäni loistavasti viherpiipertäjille!


Nuo näyttävät niin ihanilta yhdessä, eikös vain?
Tässä vielä pikainen tuto siitä miten kynnet tein.Käytetyt lakat ja välineet:
- nded:n kirkas top coat lakka (kokeilemistani kirkkaista lakoista parhaiten geelin päällä pysyvä, suojaa geeliä ettei se värjäydy värikkäistä lakoista)
- China Glaze, Cha-Cha-Cha
- China Glaze, Electric Pineapple
- Nubar Nail art, Basic White
- Sally Hansen, Shiny Top Coat
- Sekä kaksi päinen dotting tool, nail art pensseli ja jokin alusta kynsilakka tipalle

Ensin putsasin kynnet vanhoista lakoista. Tämän jälkeen levitin tuota nded:n kirkasta lakkaa yhden kerroksen ja annoin sen kuivua hetken.


Sitten kaksi kerrosta vihreää cha-cha-cha:ta, jonka jälkeen kynnet saivat taas kuivua muutaman minuutin.
Sitten tarvitaan alusta ja pensseli, minulla oli käytössä vanhan lasihyllyn pala ja tuollainen ohut pensseli. Pudotin muutaman pisaran lakkaa alustalle ja kastoin pensselin sutiin.


Sitten tehdään viivat. Minua helpotti kun kuvittelin mielessä tekeväni kaksi rastia kynsiin.


Tee sama kaikille kynsille. Kannattaa putsata pensseli riittävän usein, jottei kynsilakka ehdi kovettua siihen. Samoin alustalle kannattaa pudottaa muutaman kerran lakkaa, jottei sekään ehdi mennä liian kuivaksi.


Tämän jälkeen tehdään pisteet. Aloitin pisteet siten, että tein ensimmäinen pisteen tuohon "rastin" keskelle. Huomasin että jos aloitan heti läheltä kynsinauhaa, niin pistejono saattaa mennä ohi rastin keskikohdasta. Tässäkin kannattaa putsata tuota dotting toolin päätä riittävän usein ja jos kynsilakka ehtii kuivua alustalle, niin laita uusi pisara lakkaa.
Tämän jälkeen kynnet ovat pällyslakkaa vaille valmiit. Anna pisteiden kuivua ensin ja laita päällyslakka vasta sitten! Minä taas hätäilin ja etusormen ylimmät pisteet vähän levisi :(


10 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet! Mukavan kesäiset :) Kunpa itselläniki olisi noin pitkät kynnet :p

  VastaaPoista
 2. Wau! Sairaan hienot :O

  Ite oon tehny vaan kaikkii ihan yksinkertasia kynsiä, mut nyt mietin et jos ostais dotting toolin: ) Mistä oot hankkinu omas ja paljon maksoi (jos muistat)?

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Tässä taas näkee että yksinkertaisesti saa kaunista jälkeä:)

  VastaaPoista
 4. KarzU: Kiitos!

  Beautificationbox: Kiitos!

  Johanna: Kiitos!

  Ella: Kiitos. Mie en yhtään muista että mistä ostin omani, ostin sellaisen 5 kpl sarjan. Mutta ainakin tuolla täällä oli myös tuolainen sarja myynnissä sekä yksittäisiä kappaleita.

  shiny: Kyllä, välillä tuntuu että lähden aina hakemaan koristeluissa liian monimutkaista ja sitten en saa toteutettua sitä mitä halusin. Yksinkertaisestakin onneksi saa kaunista ja näyttävää :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat viherpeukalon kynnet=))
  P.s mistä oot hankkinnu ton pensselin??

  VastaaPoista
 6. nää on upeet :o vaikka onkin tosi yksinkertaset, niin toimii :) ja yleensä en pidä vihreästä, mut toi on oikeestaan ihan kivan värinen lakka ;)

  VastaaPoista
 7. Moikka,
  Oon uusi lukija, joten kommentit tulee todella jälkijunassa. :) Huomasin, että oot käyttäny tässä nded:n top coattia ja kiinnostuin tietämään, että haiseeko se sulla hyttysmyrkylle? Mulla on sitä pullo, mutta se on hajun takia jäänyt käyttämättä.
  Tosi kauniita kynsiä oot tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva että löysit blogiin :) Siitä on niin hirveän kauan kun sitä käytin, mutta muistaakseni oli aika pistävän hajuista.

   Poista