perjantai 5. elokuuta 2011

Blib bling ranskis

Jestas mikä viikko! Piti nauttia viimeisistä lomapäivistä ja kotona tuli vaan käännyttyä :) Tänään oli eka työpäivä ja johan sitä tarvii taas lähteä "lomailee" Joensuuhun viikonlopuksi hotelliin ja kattelemaan autokisoja :D

Tein silloin noin 1½ kk sitten itselleni ne luonnonkynnen geelaukset, sillä halusin vahvistaa omia kynsiäni remonttia varten. No nyt olen kasvattanut kynsiä ja geelejä ei ole enää juurikaan jäljellä, ihan ohut kerros joissakin kynsissä, siis todella ohut. En vain halua viilata omaan kynteen asti. Muistiin on hyvin palautunut se, että miksi en tykkää omista pitkistä kynsistäni, sillä ne alkavat heti kaartumaan päistä yhteen, jos ymärrätte mitä yritän selittää :D Otin yhden kuvan missä kynsissä näkyy vähän geelin rippeitä, viilasin kuvan jälkeen niitä taas vähän enemmän pois kun repsottivat jostain kohtiin. Ei kovinkaan kaunista katseltavaa...Ei varmaan tule yllätyksenä että jouduin tekemään "peittävämmän" ranskiksen. Olisin halunnut tehdä sellaisen läpiväkyvämmän, mistä näkyisi oma luonnonkynsi, mutta näiden kanssa se ei vielä ole mahdollista kun geelin raja näytti rumalta.
Tuollaiset niistä tuli, aika tyttömäiset ja strasseja kului taas kiitettävästi!

Lakkoina:
- aluslakka Sally Hansen, Hard as Wraps
- 2 kerrosta Color Club, Translucent
- 1 keros China Glaze, White Cap
- tipit tehty Color Club, French White
- tämän jälkeen vielä yksi kerros tuota Translucent-lakkaa, myös tipin päälle
- päällyslakkana Sally Hansenin kirkas lakka
- plus koristeina tietenkin strassit


Lakauskilpailusta sen verran, osallistujia on tullut ihan kiitettävästi. Osallistumisaikaahan vielä on. Olen nyt vastannut kaikille tähän mennessä osallistuneille, joten jos et ole saanut vastausta niin laita osallistuminen uudestaan!

14 kommenttia:

 1. Onpa söpöt! Haha tervetuloa Joensuuhun :)

  VastaaPoista
 2. tosi selkeät ja nätit, ranskalainen on kyllä aina hyvä :))kivan pitkät kynnet

  http://thesenailsaremine.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet. Just mun tyyliset! By the way sis....tervetuloa takas työelämään!

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama ongelma, kynnet menee ihan kipparaan kasvaessaan :S Siksi kans oon tykästynyt geelaukseen, ei näytä ainakaan niin kippuroilta :) Sulle ois palkinto mun blogissa! -> http://lakkausrakkaus.blogspot.com/2011/08/palkintoja-satelee.html

  VastaaPoista
 5. Mulla ois palkinto sulle blogissani! =D

  VastaaPoista
 6. Hih, miekin olen Joensuussa, ja huomenna isä ja ukki on menossa katsomaan ralleja. :P

  VastaaPoista
 7. Heei (:
  Ihania kynsikoristelu vinkkejä sulla täällä (;
  Aattelin täs kysästä et ei sulla olis mitään ylimääräisiä käytettyjä kynsilakkoja joita myisit? Ite tarttisin kynsilakkoja ja en viitsis ostaa kaupasta uusia kynsilakkoja koska maksaa niin paljon.

  VastaaPoista
 8. Ihana ranskis!! Niin siisti :3

  VastaaPoista
 9. Sinulle olisi top 10 kosmetiikkatuotteet-haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
 10. Moi (:: mä vaan mietin et ooks saanu mun tota kilpailuun osallistumis sähkärii? :o ku oon lähettäny sen vaik kuin mont kertaa! (ninni.pinni@hotmail.com) osotteest oon lähettäny... ja eiks se pitäny lähettää mydreamnails@wippies.fi ??
  ku nyt mua pelottaa jo et en pysty osallistuu :O ;(

  VastaaPoista
 11. Sulle on pieni palkinto mun blogissa: http://tiikeriankan.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-palkinto-o.html :)

  VastaaPoista
 12. elli: Kiitoksia, oli kyllä nätti kaupunki! Vaikka vettä tulikin aina kun me lähdettiin hotellista ulos :D Ens vuonna uudestaan jos kisat vielä siellä järjestetään.

  Sandra: kiitos :)

  Tiina: Miekin pidän ranskiksista, vaikka yleensä kyllästyn niihin nopeasti. Nämä onneksi kesti koko reissun eikä strassit irtoilleet.

  Maya: Kiitos sisko rakas, huomenna alkaakin kunnolla ne työt.

  Laura: Mulla kynnet pysy pitkään "suorina" mut heti kun viilasin geelit todella ohuiksi niin ne ei enää jaksanu pitää näitä pitkiä suorassa vaan meni ihan kippuralleen. Oi oi, täytyykin käydä katsomassa tuo linkki ;)

  Vilkku: Tulen kurkkimaan juuri :)

  NailHai: Hyvinhän Joensuussa viikonlopun vietti ja kisatkin meni kivasti :)

  Lurppis: Kiitos! On mulla jonkinverran kynsikoristeita ja lakkoja jotka saattaisin myydä eteenpäin. Olen tässä harkinnutkin blogissa kirppistä, täytyy harkita vähän tarkemmin ja tehdä inventaariota siitä mitä sinne laittaisin myyntiin :)

  KarzU: Kiitos!

  Rose: Kiitos :)

  Beauty Box: Juu tulen katsomaan

  Ninniiii: On tullut, katsoin niin ainakin kaksi kertaa oli nyt siellä. Vastailen osallistujille piakkoin.

  Tiikeriankka: Tulen käymään pian blogissasi :)

  VastaaPoista