sunnuntai 7. elokuuta 2011

Päivityksiä lakkauskilpailun puolelta

Nyt on taas kaikki osallistumiset parilta päivältä käyty läpi. Osallistumisaika loppuu tänään klo 23:59, joten vielä ehtii! Muutama oli unohtanut jälleen laittaa kuvan liitteeksi ja muutamalta unhotui se lappu kuvatessa. Kaikille on vastattu onko osallistuminen hyväksytty vai ei. Äänestyksen saan käyntiin varmasti ensi viikon aikana, äänestäjille hankkimani palkinnot ovat vaan vielä matkalla kotiin, tai osa niistä :) Eipä tällä kertaa muuta, minä menen lakkailemaan kynsiä ja varttumaan elokuvan alkua :P

7 kommenttia:

 1. Voi ei, unohdin täysin tän jutun! Itteni tuntien en ehi täs viidessä ja puolessa tunnissa saamaan enää mitään inspiraatiota joten taitaa mun osalta jäädä seuraavan lakkauskilpailun odotteluks. No, onnee kuitenki kaikille osallistujille!:)

  VastaaPoista
 2. Ella: kyllähän tuossa ajassa vielä olisi ehtinyt vaikka mitä ;) Mutta tosiaan, uusia kisoja aion ehdottomasti järjestää jatkossakin! =)

  VastaaPoista
 3. Kuulosti hyvältä toi lakkauskilpailu, ajattelin jopa hetken osallistumista, mutta mun kynsiharrastus on vasta niin alussa, että olisin jäänyt heti vimmesien joukkoon. :)

  VastaaPoista
 4. Mulle et kyllä ole mitään viestiä lähettänyt?? Oletko siis saanut edes sähköpostiviestiäni? :)

  VastaaPoista
 5. Niin ja sähköpostini on pinjaa123@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mahdoitkohan saada osallistumistani ollenkaan, kun en ole vielä ainakaan vastausta saanut?

  Ensu

  VastaaPoista
 7. Linnea: Ei saa ajatella heti negatiivisesti, eihän sitä voi voittaa jos ei yritä ;) Seuraavalla kerralla rohkeasti vaan mukaan osallistumaan!

  Pinja: kyllä osallistumisesi tuli perille, useammin kuin kerrankin ja vastasin sinulle :)

  Ensu: Kaikkiin osallistumisiin on vastattu jotka perille asti olivat tulleet.

  VastaaPoista