sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Auts auts auts!!

Varoitus, postaus ei sovi ehkä kaikista heikkohermoisimmille, mukana mm. kuvia tulehtuneesta verisestä huulesta!Mulla on ollut oikein "mukava" sunnuntai! Haluatteko kuulla miksi? Olen tässä viimeisen reilun viikon ollut enemmän ja vähemmän kipeänä. Kaikki alkoi siitä että huuleni alkoi turpoamaan, mutta en tuntenut vielä suurempaa kipua. Maanantaina kun piti töihin lähteä niin huuli oli tietenkin pahempi ja alkoi olemaan jo kipeäkin! Kävin lääkärillä näyttämässä sitä, eikä hän osannut varmuudella sanoa mikä olisi, epäili ensin herpestä (mitä mulla ei ikinä ole ollut ja ei tämä kyllä siltä näyttänytkään). Lääkäri antoi viikon antibioottikuurin. Minähän luotin tietenkin siihen, että kun kiltisti napsin lääkkeet niin huuli on kohta taas kunnossa! Ja mitä vielä?! Aloin saamaan ihottumaa lääkkeistä ja ihottumahan tietenkin tuli kasvoihin ja silmäluomiin!
Viikonloppuna tilanne paheni, mulle nousi kuume ja koko leuka ja kaula vasemmalta puolelta alkoi olemaan todella kipeä ja nekin alkoi turpoamaan. Tänään uskalsin sitten mennä päivystykseen. Siellä lääkäri sitten ilmoittikin, että kyllä on sen verran pahasti sylkirauhanen tulehtunut, että tarvitsee nyt tehdä pikku leikkaus ja puhdistaa se ja katsoa tarkemmin. Olisi kuulemma pitänyt tulla jo aikaisemmin... Sain ensin yhden kipupiikin pakaraan, sitten toimenpidehuoneessa muutama puudutuspiikki, jotka muuten sattu sen verran, että kyllä rehellistesti sanottuna itkin! Lopuksi jotain suihkepuudutusainetta, joka puudutti kielen siihen kuntoon että alkoi oksettamaan vielä!
Toimenpide tuntui ikävältä puudutuksista huolimatta ja kesti noin puolisen tuntia. Mätää tuli ainakin ulos ja verta! Haava jätettiin auki, siihen laitettiin vain jotain "nauhaa" peittämään haava. Huomenna ainakin uudestaan lääkärille puhdistukseen, tarvittaessa myös seuraavana päivänä.
Sain aika tujut lääkkeetkin ja voitte vaan kuvitella mitenkä onnistuu syöminen ja juominen! Pillillä olen mehukeittoa ja vettä saanut kurkusta alas menemään, maustettuna vähän verellä jota haavasta tulee.

Tässä muutama kuva, mistä näette miltä huuli ihan oikeasti näyttää. Ensimmäisestä kuvasta näkee vähän tuota ihottumaakin mitä tuli naamaan. En ihan hirveästi jaksanut alkaa keskittymään tohon kuvaukseen, joten kuvat on mitä on eikä niitä ole muokattu. Hampaatkin näyttää ihan keltaisille noissa, onneks ei sentään kuola valunu kuvauksen aikana pahemmin :D

ps: Lakkauskilpailun teemaäänestys on sulkeutunut ja sieltä erottui selvästi suosikit. Laitan kilpailun pystyyn vielä tämän kuukauden aikana tai ihan ensi kuun alussa. Muutamat palkinnot ovat vielä matkalla kotiin.

14 kommenttia:

 1. Auts, onpa kipeän näköinen :S
  Parane pian :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei! :s Tsemppiä sulle kauheesti!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, auts D: Toivotaan että huulesi paranee pian!

  VastaaPoista
 4. Apuva miten pelottafan näköistä. :o Näin lääketieteen ihmeenä en edes tiennyt, että tuollaisia sairauksia on. :/ Toivottavasti nyt paranee pian kokonaan, eiihän tuollainen ole yhtään kivaa. :(

  VastaaPoista
 5. Ai kauhia :( Pikaista paranemista! ♥

  VastaaPoista
 6. AUTS! voi kauhea, erittäin inhottavasti kävi sulla:( parane pian!♥

  VastaaPoista
 7. Voi sinua, tsemppiä paranemiseen, tämmöset jutut on inhottavia kun niitä sattuu. ;(

  VastaaPoista
 8. On kyllä melko pahan näkönen huuli. Paranemisia sinne! :)

  VastaaPoista
 9. melekonen luonno potoksi! pikaista paranemista sinne! :>

  VastaaPoista
 10. Voi kamala, kun näyttää kipeältä! Pikaisia parantumisia sinne! Voin vain kuvitella miten ikävä tuo toimenpide ja koko prosessi on ollut.

  Tuli mieleen muutaman vuoden takainen onnettomuuteni, kun onnistuin putoamaan kovassa vauhdissa tarakalta naama edeltä asfalttiin. Liu´uin vielä hetken ennen kuin vauhti pysähtyi. Huuli näytti vähän samalta...

  VastaaPoista
 11. Rose: Onhan se kipeän näköinen ja voin sanoa että vielä kipeämpi se on oikeasti!

  Eeva: kiitos :)

  cottoncandy: kiitos, sitä minäkin toivon.

  Marie: tällä hetkellä on aika karun näköinen, mutta kovasti lääkäri lupaili että palaa ihan ennalleen, toivottavasti!

  Johanna: kiitos :)

  PETRA: Eiköhän tällä lääkemäärällä parannuta vielä :)

  Sonne: Kiitos, kyllä tämä tästä vielä!

  Petra: Kiitos

  Anonyymi: Heh, luonnonbotoxi tosiaan :D Vähän toispuolisena tullut... Noh ehkä se lähipäivinä lähtee pois.

  Wheatear: No ei kivalta kuulostanut sinunkaan tapaus. Tänään tuo putsattiin ja toimenpide tehtiin ilman puudutusta, voit vaan kuvitella kuka kiemurteli melkein pöydältä alas kivusta. Ja huomenna taas uudestaan putsaukseen :/

  VastaaPoista
 12. Auts, on kyllä kipeän näköinen. Toivottavasti paranee pian (:

  VastaaPoista
 13. Voih :S raukka! Voin vaan kuvitella miltä tuo toimenpide on tuntunut, ite vihaan hammashoitoakin jo ihan sikana, joten tollanen ois ihan painajainen. Toivottavasti paranet pian! :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Kiitos, yllättävän nopeasti tuo lähti kyllä paranemaan :)

  H: Sama täällä, vihaan hammaslääkärillä käyntiä yli kaiken! Mut onneks tää on nyt jo paljon paljon parempi :)

  VastaaPoista