sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Uusi lakkauskilpailu tulossa, voit vaikuttaa teemaan äänestämällä!

ÄÄNESTYS ON SULKEUTUNUT!

Edellisessä postauksessa kerroin, etten ole vielä päättänyt seuraavan lakkauskilpailun yksityiskohtia. Moni teistä tuntuisi haluavan kommenttien perusteella taas teemat kilpailuun, itse taas ajattelin että saisitte tehdä ihan mikälaisia kynsiä vain. Laitetaan nyt sitten äänestys pystyyn seuraavasta kilpailusta!

Keksin äänestykseen joitakin teemoja ja pari sellaista, jotka olivat edellisessä kilpailussa mukana kun äänestettiin teemaa, mutta ne eivät päässeet kolmen parhaan joukkoon. Ja ihan tarkoituksella siellä ei ole mukana syksyä, sillä se on ollut teemana muutamassa muussa lakkauskilpailussa jo. Mukana myös vaihtoehto "ei mitään teemaa", jos siis olet sitä mieltä että olisi kivempi saada tehdä kynnet vapaasti. Äänestää voitte ainakin perjantaihin 23.9.2011 saakka.


En ole vielä päättänyt sitäkään, että kuinka monta teemaa mahdollisesti ottaisin mukaan. Katsotaan nyt ensin miten äänestätte teemoja. Voi olla että teemoja tulee taas enemmänkin tai sitten vain yksi. Kilpailu tulee muuten etenemään samalla tavalla kuin edellinenkin.

9 kommenttia:

 1. Milloinkas tämä lakkauskilpailu tulee mahdollisesti olemaan? Ihan vain vinkkinä että kannattaisi mahdollisesti odottaa että tämänhetkiset noin 5 kpl muita lakkauskilpailuja ovat ohi, on nimittäin melkoinen lakkauskilpailujen ylitarjonta juuri nyt :D

  VastaaPoista
 2. Layrä: Kiva että pidit :)

  Ine: Taotaan silloin kun rauta on kuumana ;) Kilpailu julkaistaan tämän kuun lopussa, olin suunnitellut sen jo edellisen kilpailun aikana ja siinä nyt pysytään. Kieltämättä kisoja on tupsahdellut nyt sieltä sun täältä, vielä kun tuota ensimmäistä kisaa järjestelin niin taisi olla aika hiljaista kisojen suhteen :D

  VastaaPoista
 3. Ääh, mitä sillä on väliä että kisoja on monta yhtäaikaa. Mä ainakin tykkään että on tekemistä ja väkertämistä. Ei muuta kuin kisaa kehiin vaan :) Onpahan ainakin valinnan varaa mihin osallistuu :)

  VastaaPoista
 4. Tää ei nyt varsinaisest tähä sun blogii kuulu, mut oisko joku kiltti ja kertois mis on kisoja nyt meneillää? Ite bongasin jonkuu blogin, mis ol aiheena syksy ja aikaa ol syyskuun loppuu asti mut koska en oo lukija ei oo mitää tietoo missä se on :(
  Ja aijon osallistuu taas lakkauskisaa niinku viimekski :)

  VastaaPoista
 5. Milloinkas tuo kisa pidetään?

  VastaaPoista
 6. Mulla olis Blogissa sulle yks palkinto :)

  VastaaPoista
 7. Moi, en ole hirveästi selaillut mutta onko teillä mitään vinkkiä miten saisin lopetettua kynsien repimisen ja puremisen? Olen jo kokeillut sellaista ainetta joka maistuu pahalta mutta se tarttui myös ruokaan syödessäni joten se ei toiminut.

  VastaaPoista
 8. Eli kilpailu käynnistetään lokakuun alussa, heti kun viimeisetkin palkinnot saapuvat minulle! =)

  Jossu: Mun täytyy sanoa että en tällä hetkellä tiedä kisoja, MiMaxin kisa oli ainakin ja Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion, mutta molemmat ovat jo päättyneet. Seurailehan blogiani niin pääset tuohon lakkauskilpailuun täällä osallistumaan ainakin :)

  RvaM: Kiitos, tulenkin kurkkimaan heti! =)

  Hansuliini: Minulla ei koskaan ole tuota ongelmaa ollut, että kynsiä purisin. Kynsien geelaus on yksi mikä saattaisi auttaa, sillä geeliä on vaikeampi pureskella. Onko sinulla tapana vain pureskella vai revitkö esim. myös kynsinauhoja?

  VastaaPoista