keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kynnet kaasolle + arvonnan voittajat

Serkkuni pyysi minua tekemään hänelle kynnet kaverinsa häihin, joissa hän on kaasona. Puvussa on tummaa liilaa ja mustaa, joten samat värit päätyivät kynsiin ja lisäksi ripaus hopeaa. Lisäpituutta haluttiin, joten tein pidennykset kirkkailla tipeillä. Värigeeleinä käytin Baehr-Geelejä. Nämä geelit ovat todellakin valloittaneet tämän tytön sydämen! Olen kokeillut muitakin värigeelejä, mutta nämä ovat ehdottomasti parhaimmat. Näistä geeleistä tulette kuulemaan lähipäivinä lisää, sillä sain Cesarsilta muutaman uuden ihanan geelin.

Yksikään kuva ei tuntunut onnistuvan kunnolla, joko kynnet näyttää niissä todella epämuodostuneilta tai sitten glitter ei näkynyt kunnolla *huokaus*. Nämä pääsevät ainakin TOP 5 "vaikeimmat kuvata"- kynnet listalleni. Kynsissä siis mustalla tehty kärki, johon on tehty lila glitter kulma, hopea rajaus ja nimettömissä on lisäksi hopeat pienet strassit.
Aiemmassa postauksessa halusin palkita jokun teistä lukijoistani ja kilpailu sulkeutui tänään klo 18:00. Suoritin äsken arvonnan ja arpaonni osui Sane_:n kohdalle, onneksi olkoon! Otathan minuun pikaisesti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen mydreamnails@wippies.fi, jotta saan tarvittavat yhteystiedot. Teitä osallistujia oli tullut yllättävän paljon näin lyhyellä varoitusajalla, ja minusta tuntui ikävältä palkita vain yksi, JOTEN arvoin uudelleen ja onni osuiNooran kohdalle (linkitin lukijaprofiilit, sillä Noora nimisiä oli ainakin useampi), laita sinäkin sähköpostia samaan osoitteeseen, sinulle on luvassa myös pieni yllätys ;) Kiitos kaikille, toivottavasti luette blogiani jatkossakin!

9 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Yksinkertainen on kaunista ja vähän kun heittää glitteriä päälle, niin on heti jo näyttävää. :)

  VastaaPoista
 2. ihanat kynnet! Itsekin ostin tuon väristä glitterlakkaa koska se näyttää niiiin niiin hyvältä mustalla kynnellä :) mulla nuo hileet on vain isompina paloina.

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet ja onnea voittajille! :)

  VastaaPoista
 4. Hienot! Hei voititko tehä tutorialin geelikynsist:)? ois kiva:)

  VastaaPoista
 5. Niniane: Kiitos :)

  Hautsi: Kiitos! Kieltämättä violetti ja musta sopii hyvin yhteen. Mulla tuo ei ollut siis glitterlakkaa, vaan ihan sellaista irto hilettä.

  Rose: kiitos :)

  Liisa: kiitos =) tarkoitus olisi tehdä jonkinlainen tuto, kunhan saan sopivan kynsimallin! Meinasin tehdä näistä kynsistä, mutta Kaasolla oli tiedossa illalla vielä hääjärjestelyjä morsiamen kotona, joten en kehdannut hirveästi pitkittää tekoa alkamalla napsimaan kuvia vielä joka välissä. Viikonloppuna on ainakin yhdet luonnonkynnen geelaukset tiedossa, mutta uskoisin että sinäkin haluaisit tuton nimenomaan kynistä joihin tehdään pidennys muoteilla tai tipeillä?

  VastaaPoista
 6. http://imsickasmysecrets.blogspot.com/2011/09/postaustoive-lemppariblogit.html

  Pääsit mun lemppariblogien listalle. Ja toivottavasti et pahastu kun käytin banneriasi kuvituksena siinä. :)

  VastaaPoista
 7. JEp! Kiva kuulla et oot miettiny sen tekemist:)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti sähköpostiisi kolahti osoitteeni :) Kiitos vielä tosi paljon!

  VastaaPoista
 9. Liisa: Lupaan sen tehdä heti kun pääsen jollekkin tekemään pidennykset tipeillä, omissa kynsissä on jo geelit niin et viitsi näitä sen takia poiskaan alkaa repimään. :)

  Sane_: Kyllä tuli, vastasin juuri viestiisi.

  VastaaPoista