lauantai 1. lokakuuta 2011

China Glazen Long Kiss

Viikolla saapui muutama paketti tilauksista joita olen tehnyt, mutta tietenkin osa jäi edelleen matkalle ja mm. lakkauskilpailuun palkinnoksi tulevat akryylimaalit ja sudit eivät saapuneet vielä. Haluan kuitenkin, että kaikki palkinnot ovat minulla jo kun kilpailun julkaisen. Joten kilpailu ei nyt ihan syyksuussa vielä ehtinyt alkamaan.

Tilasin myös itselleni uusia lakkoja ja seuraavaksi haluan esitellä niistä yhden ihanuuden. Olen metästänyt mieleistäni punaista lakkaa ja nyt tärppäsi! Tämä väri on minun makuuni, tällainen ihana viininpunainen. Lakka on siis China Glazen Long Kiss. Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta, mikä minun mielestä oli ihan riittävä. Päällä kirkas päällyslakka.Jotkut ehkä huomaavatkin, että kynnet ovat lyhentyneet. Nämä tuntuu pitkästä aikaa jotenkin ihan nysiltä, vaikka onhan näissä pituutta vielä. Sen tulehtuneen huulen takia olen siis syönyt jo reilu pari viikkoa antibioottikuureja ja jotain muitakin lääkkeitä, nytkin menee vielä 2 kuuria samaan aikaan. En tiedä oonko niin lääkehöyryissä vai mikä on, mutta ihan kun nää jotenkin vaikuttais geelien pysyvyyteen? Voisko olla? Kun mulla ei aiemmin oo ollu mitään ongelmia etteikö geelit pysyis kynsissä, mut viikon kun olin popsinu lääkkeitä niin tuntu et geelit alkaa irtoamaan. Ne lähtee reunoilta irti, ei siis ole ilmaantumista, vaan tuntuu että se lähtis koko geeli kynneltä.
Huolsin kynnet torstaina samalla kun lyhensin pituutta, saas nähdä miltä kynnet näyttää kun otan kohta nää punaset lakat pois, onko taas jo samoja oireita näkyvissä.

Ootteko te huomannu mitään vaikutusta geelikynsien tai kynsilakan pysyvyyteen jos ootte pitemmän aikaa popsinu jotain lääkekuuria?

6 kommenttia:

 1. Onpas kyllä kivan värinen lakka. En tiedä onko ihan mun tyylinen, ja tulisiko itse käytettyä, mutta oikein mielellään sitä katselee. :D

  VastaaPoista
 2. Mitä päällyslakkaa käytät kun näyttää kiiltävän noin kivasti? =)

  VastaaPoista
 3. PaRaDeaD: Itse vieroksun punaisia lakkoja ja todella harvoin niitä minulla näkee, etenkin koko kynnellä, mutta tämä oli pitkästä aikaa sellainen joka miellytti silmääni :)

  Anonyymi: Näissä käytin Sally Hansenin Super Shine top coat lakkaa.

  VastaaPoista
 4. Niinhäön se kuulemma on että joidenkin lääkkeiden vuoksi ei geelit pysy. Itse en ole huomaannut vaikka joudunkin aamupalaksi syömään kourallisen eivärisiä nappeja :D

  On muuten tosi kauniit ja luonnollisen näköiset kynnet! Katsoin ensin että ne on sun omat. Istuu noi lakatkin nätisti :) Tuollaisia on kyllä ilo katsella!

  Ps. Jos samanmoinen kommentti tuli aikaisemmin, niin sen voi jättää pois kun siihen ei vissiin tullut nimimerkkiä? Tai jotakin tapahtui.. :)

  VastaaPoista
 5. Rva M: Kiitos :) Mie en ainakaan mitään muuta syytä keksiny kun noi lääkkeet, mutta onneks kuuri loppuu kohta! Tykkään ite muotoilla geelikynnet niin että ne olisi mahdollisimman "luonnolliset". Kommentti tuli 2 kertaa, jätin sen toisen julkaisematta.

  VastaaPoista