sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lakkauskilpailun kuvasatoa part.3

Tässä vielä viimeiset lakkauskilpailuun osallistuneet kuvat, teemana käsinkoristellut/-maalatut kynnet. Kuten näette, myös tästäkin teemasta jäi paljon kauniita ja taitavasti tehtyjä kynsiä äänestyksen ulkopuolelle.

Kuvat saa isommaksi klikkaamalla!Kiitos vielä kaikille osallistuneille, toivottavasti kilpailusta jäi kaikille positiivinen mieli, minusta ainakin kilpailu sujui hyvin ja oli mukava se oli mukava järjestää :) Seuraava kilpailu julkaistaan vielä syyskuun aikana, odottelen parhaillaan palkintojen saapumista luokseni. Kilpailu tulee olemaan lakkauskilpailu, mutta vielä en ole päättänyt tuleeko kisassa olemaan teema, vai annanko kaikille vapaat kädet tehdä minkälaiset kynnet tahansa.

3 kommenttia:

 1. Nättejä kynsiä kyllä :) Luulin kuitenkin, että kaikki on jotain superammattilaisia, joilla on huippupitkät geeli/rakennekynnet. Joukossa näyttää olevan ihan tavallisia lakkailijoitakin joten ehkäpä itsekin uskallan ensi kerralla osallistua. :)
  Yhtenäinen teema olisi omasta mielestäni kiva, kuitenkin joku aika vapaamuotoinen.

  VastaaPoista
 2. Sama juttu, mikä Eevalla oli. :D Ajattelin, ettei sitä viitsi osallistua kun kaikki on jotain überlakkailijoita, joten jäi se osallistuminen (mulla oli myös täysin nysät kynnet...). Nyt kun on näitä muiden osallistumisia nähnyt, niin itse ainakin rohkaistun ensi kilpailussa ja aion osallistua, kun on nämäkin vähän kasvaneet. :D
  Ja viime kilpailun teemasysteemi oli mielestäni todella kiva, valinnan varaa on, mutta silti tarpeeksi rajattu. Joka samantyylinen olisi aika hyvä..?

  VastaaPoista
 3. Teema mielummin kuin vapaa-aihe! :) Ehkäpä uskallan itsekkin osallistua :D Käy myös ihmeessä osallistumassa mun blogissa olevaan lakkauskilpailuun ;)

  VastaaPoista