keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Ajatukset ja toteutus ei kohtaa

Nää on taas sellaiset kynnet missä mun ajatus ja toteutus ei kohdannut. Mielessä oli tehdä ihan erilaiset kynnet, samoilla lakoilla kylläkin, mutta jostain kumman syystä lopputulos olikin aivan jotain muuta :D No, näinkin käy joskus, ainakin minulle...
Lakkasin kynnet ensin aluslakalla ja siihen kaksi kerrosta China Glazen Bridezilla lakkaa, joka on yksi uusimmista lakoistani. Siihen oli tarkoitus päälle tehdä jotain hienoa mustalla lakalla, mut mä sain aikaiseksi tollaisen kolmion :D Lisämausteeksi sitten vielä vähän glitterlakkaa ja strasseja, strassivillitys on näköjään taas saapunut luokseni.Omaa silmääni nämä eivät hirveästi miellytä, mutta onneksi ideoita pyörii päässä enemmänkin! Jos vaikka seuravalla kerralla saisi edes suunnilleen toteutettua sen mitä mielessä on.Käytetyt lakat:
China Glaze, Bridezilla
China Glaze, Liquid Leather
China Glaze, Cleopatra
Nubar Nail art, valkoinen
Seche Vite päällyslakka

PS: Jos et vielä ole huomannut, niin blogissa on käynnissä uusi kynsikilpailu, käy ihmeessä kurkkaamassa täällä :)

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, kaikille käy varmaan jossain elämänvaiheessa samallalailla, kun ajatukset ja toteutus ei kohtaa, itsellekkin on monta kertaa käyny :D

  VastaaPoista
 2. Toi kolmio on tosi kivan näkönen! Tekis mieli koittaa joskus itekki. :)

  VastaaPoista
 3. Oikeestaan nää on aika hienot, tulee mieleen stiletit :))

  Ja ah, kiitos. Kirppislöydät tuli eilen postissa. Nubarin Mellow yellow oli juuri sitä mitä halusin ja tarvitsin!!
  Pink underground on väriltään lähes samanlainen kun jo omistamani OPIn Sparrow me the drama, mutta tässä sulta ostamassani on hienoa kultaista shimmeriä, tyksin! :))

  VastaaPoista
 4. Minä ainakin tykkään näistä kynsistä. Ensivilkaisulla näyttää, että ne ois terävät, vaikka ei ne oikeasti ookkaan. Kissamaisen näköset. ;)

  VastaaPoista