perjantai 14. lokakuuta 2011

Muutama haaste

Mä oon vähän ollut hidas näiden kanssa, joten laitetaan nämä samaan postaukseen.

Haaste numero 1
Tämän sain Vilkulta, kiitos sinulle :)

Tehtävänä siis täyttää kysymyksiin vataukset ja haastaa 10 seuraavaa.

1. Suosikkiväri: sininen, pinkki ja oranssi
2. Suosikkieläin: koira, kissa ja hevonen
3. Suosikkinumero: 5
4. Suosikki juoma: jäätee
5. Facebook vs. Twitter: Facebook
6. Intohimoni: yllätys yllätys ekana mieleen tuli kynnet :D
7. Saada vai antaa lahja: molemmat, koska kummastakin tulee hyvä olo itselleen :) Ja etenkin jos osaan antaa jollekkin sellaisen lahjan mikä tulee todella tarpeeseen, niin siitä tulee hyvä olo itsellekkin :)
8. Suosikkikuvio: ympyrä
9. Suosikkiviikonpäivä: lauantai
10. Suosikki kukka: timanttikukka

En haasta 10 bloggaajaa, koska tämä on nähty jo niin monessa blogissa, mutta seuraavissa en tainnut sitä vielä nähdä. Muutkin saa toki tehdä tämän jos haluavat! =)
Noran kynsiblogi
My Own Nails
Shiny Nail Art
Haaste nro2
Tämän sain Cotton Candy Maker ja Lauruskan rakkauslakkaus blogien pitäjiltä, kiitokset teille molemmille =)

Tehtävänäsi on:
- kiittää haasteen antajaa blogissasi
- haastaa kahdeksan bloggajaa ja ilmoittaa heille siitä
- kertoa itsestäsi kahdeksan satunnaista asiaa

1. Mä oon huono täyttämään tällaisia juttuja, helpompaa olisi jos kysymykset olisi valmiina ja mä vaan vastailisin niihin :D
2. Vihaan luonnonkiharia hiuksia! Mulla on aina ollut pitkät hiukset, joihin tulee laineita. Ja jos yhtään käyn kosteassa ulkoilmassa, niin ne menee kiharalle. Ja tähän ei tunnu auttavan mitkään tökötit tai suoristusrauta.
3. Kuulostaa ehkä nössöltä, mutta pelkään piemää.
4. Koirat ovat aina olleet minulle rakkaita, halusin pitkään lapsena koiraa, mutta veljeni allergian takia se ei ollut mahdollista. Kuulimme myöhemmin rodusta Bichon Frisé, joka saattaisi sopia allergisille. Niimpä meille tuli pieni bichon pentu kotiin ja veljeni ei saanut siitä allergiaa, joten Milo jäi perheeseen. Rakas Milo täytti viikko sitten jo 12 vuotta asustelee äidin ja isän luona äipän muiden koirien kanssa.
5. Jatketaan koira-aiheella, äitini kasvattaa Havannankoiria ja hänellä on 5 Havannankoiraa. Olen usein mukana näyttelyreissuilla esittelemässä koiria. Lisäksi olen "koirakätilö", tähän asti olen auttanut kaikki äipän koirien pentueet maailmaan :)
6. Kynsien koristelu on mukavaa näpertämistä, joten tuskin tulee suurena yllätyksenä, että tykkään myös askarrella kaikenlaista, esim. joulukortit teen itse.
7. En juo lainkaan alkoholia, minulla ei ole tähän mitää suurempaa syytä, en vain pidä alkoholista enkä koe sitä minulle tarpeelliseksi. Hyvin olen pärjännyt ilmankin.
8. Olen harrastanut karatea 5 vuotta, mutta lopetin sen teinivuosina. Jälkeenpäin ole monet kerrat harmitellut, että menin lopettamaan sen, olin kuitenkin ihan hyvä siinä. Olen kyllä harkinnut, jos vaikka vielä jatkaisi sen harrastusta jossain vaiheessa :)

Huh huh, tulihan ne täytettyä! Haastetta en nyt ihan kahdeksalle laita, koska tämä on jo niin monessa blogissa nähty, mutta seuraavissa en tainnut vielä nähdä sitä :) Tietenkin kaikki saa tehdä tämän jotka haluavat!
Noran kynsiblogi
My Own Nails
Shiny Nail Art

4 kommenttia:

 1. Moi! Kiinnostuksesta kyselen että mikä sinun vyöarvo oli/on karatessa? Itse harrastin karatea pari vuotta sitten vuoden verran mutta sitten se jotenkin vaan jäi, vähän sen jälkeen kun olin saavuttanut vyökokeissa oranssin vyön.

  Oli muuten epäkivaa karateharrastuksen takia pitää kynnet aina lyhyinä, olin jo silloin kiinnostunut niide kanssa härpeltämisestä mut se ei oikein onnistunut lyhyiden kynsien kanssa!

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Mulla ei tuolloin ollut vielä pitkiä kynsiä, joten ei ehtinyt harmittaa kynsien pituus. Kieltämättä nyt jos haluaisin joskus vielä jatkaa harrastusta niin kynnet saisi lähteä... hmmm. Sinisen vyön ehdin hankkia. Kävin myös muutamissa kisoissa junnuna :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin vihasin ennen luonnokiharia hiuksiani. Mutta sitten joskus menin kouluun kiharilla hiuksilla pommiin nukkumisen takia ja monet kehui hiuksia. Ja aina kun en jaksanut suoristaa, hiuksia kehuttiin. No, nykyään tykkään kiharista hiuksistani, etenkin kun saa nukkua sen puoli tuntia enemmän aamulla :D

  VastaaPoista
 4. ihana lakka! ehdottomasti. :))
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  VastaaPoista