perjantai 21. lokakuuta 2011

Color Clubin uutuudet

Tilasin reilu viikko sitten Head2Toe-kaupasta Color Clubin lakkoja uusista kokoelmista. Odotin lakkoja kotiin innoissani ja paketti saapui taas yllättävänkin nopeasti, sain sen viidessä päivässä tilauksesta. Ja odotus palkittiin seuraavilla ihanuuksilla.

Back Stage Pass- kokoelma näyttää kerrassaan mahtavalta, mutta minusta tuntui ettei lakat olisi ihan minun tyylisiä. Päätin tutustua ensin vain yhteen lakkaan, ja kokoelmasta mukaan päätyi värikkäin Wish Upon A Rock-Star.





Yllätyin positiivisesti, sillä lakka on todella ihana! Lakassa on eriväristä glitteriä sekä violetteja paljetteja. Voin kuvitella miltä se näyttää vaikkapa mustalla pohjalla, tätä täytyy kokeilla seuraavaksi :)


Eniten minua kiinosti Foiled-kokoelma, siinä lakat näyttivät sellaisilta, että ne varmasti tulisivat myös käyttöön. Ostin kokoelmasta neljä suosikkiani.



Oikealta vasemmalle
Lumin Icecent - Foil Me Once - Cold Metal - Hot Like Lava



Ja ensimmäisenä käyttöön pääsi Cold Metal.




Oletteko te ehtineet jo hankkia näistä kokoelmista lakkoja? Kertokaahan ihmeessä kokemuksia muistakin lakoista :) Minua jäi harmittamaan kun tilasin vain tuon yhden lakan Backstage Pass - kokoelmasta...

16 kommenttia:

  1. Oi vitsit mitä lakkoja! Kaikki tosi on tosi ihania ♥ :]

    VastaaPoista
  2. Montako kynslakkaa sulla on? :-D

    VastaaPoista
  3. voi ei, oon ollu koko päivän ihan mielissään kun oma tilaus tuli mutta kun näin nuo niin tuli olo että pakko saada tehdä uusi tilaus mahdollisimman nopeasti.. : D

    VastaaPoista
  4. En osaa päättää haluanko noita Foiled-kokoelman lakkoja vai en. :D Oon nähnyt joitakin kuvia, jossa eivät kyllä juurikaan silmääni miellyttäneet, mutta sun kuvissa näyttää kyllä tosi kivoilta. Noh, saas nähdä.

    Mua kiinostaa näistä uusista kokoelmista kyllä eniten se Beyond the Mistloe. Pari lakkaa siitä onkin jo ostoskorissa. :)

    VastaaPoista
  5. vähän ihania lakkoja!

    VastaaPoista
  6. Tuosta Foiled-kokoelmasta tilasin muutaman lempivärini ja tykkäsin kyllä. Värit ihanat ja koostumus hyvä. Harkitsin, että tilaisko ne loputkin kokoelmasta... :)

    VastaaPoista
  7. cottoncandy: Niin minustakin :)

    sani: täytyy myöntää että siitä on jonkin aikaa kun viimeksi laskin ne tarkkaan, mutta taitaa olla joku 130 lakkaa, jos ei Nail Art lakkoja lasketa mukaan :)

    rips: Et ole ainut kuka haluaisi tehdä jo uuden tilauksen, mutta täytyy nyt malttaa mieli vielä tän kuun loppuun ainakin :D

    iita: samaa mieltä ;)

    PaRaDeaD: Kieltämättä Beyond the Mistletoe on myös houkutteleva, suunnitelmissa on hankkia siitä ainakin pari lakkaa. Eniten kuolaan ehdottomasti Sugarplum Fairyn perään :P

    marru: mie tykästyin näihin niin paljon, että voi olla että koko foiled-kokoelma löytyy minultakin joskus =)

    VastaaPoista
  8. Millaset postikulut tuolla nettikaupassa on? Noi foiled kokoelman lakat on ihania! :)

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtavan värisiä lakkoja mutta tuo ekan kuvan lakka on eniten mun mieleen. Se on ihanan blingi :)

    VastaaPoista
  10. Petra: Color Clubin lakoissa menee seuraavasti:
    2-4 lakkaa n. 10,10€
    5-7 lakkaa n. 12,70€
    8-10 lakkaa n. 15,20€
    Eihän postikulut mitään halpoja ole, mutta jos laskee että yksi Color Clubin lakka maksaa n. 2,20€ ja tilaa 10 lakkaa joille jakaa postikulut tasaisesti, niin yksi lakka maksaisi sinulle n. 3,70€. Ei paha minun mielestäni :)

    Reetta: Bling blingiä tuosta lakasta ei kyllä puutu :)

    VastaaPoista
  11. Ihania, haluan nuo Foiled lakat!

    VastaaPoista
  12. Ihana sininen kertakaikkiaan, tuollaisen kun löytäisi ihan tavallisesta kaupasta.
    Onko tuo hilelakka susta tympeä poistaa kynsistä? Tai kun mua ärsyttää poistaa hilelakkaa, koska siihen jää vanulapuista sellasta karvaa kiinni ja kohta on kynnet ku villapalleroita. Et onkohan se vaan mussa se vika.. :D

    VastaaPoista
  13. Tuo postauksen ensimmäinen lakka Wish Upon A Rock-Star oli kyllä aika inhottava poistaa, tein sillä kynnet pari päivää sitten. Eilen illalla poistin lakkaa ja tulin siihen tulokseen, että paras tehdä poisto foliomenetelmällä.
    Kyllähän nuo gliiterlakat on aina inhottavia poistaa.

    Foiled-kokoelman lakat oli helppo poistaa :)

    VastaaPoista
  14. Moi! Voisitteko tehdä jotkut huskat halloween kynnet ennen halloweenia? :)

    VastaaPoista
  15. Hansuliini: Lauantaina olisi tarkoitus tehdä postaus halloween kynsistä, sitä en tiedä onko ne kuinka hasukat ja miten ne onnistuu :)

    VastaaPoista