perjantai 28. lokakuuta 2011

"Mä haluun siniset ja kylmät kynnet"

Tästä tulee pikainen postaus, sillä mulla on ihan hirveästi tänään tekemistä :) Ja illan kruunaa Ismo Leikola, jota mennää kullan kanssa kattomaan Kouvolatalolle!

Mennäänpäs itse asiaan sitten. Meillä on sukuvikana pakkomielle siniseen väriin (tää tuskin on ainoa sukuvika mikä meillä on :D ....), nimittäin se sattuu olemaan aika monen lempiväri. Ja täytyy myöntää, että minäkin olen perinyt sen.

Äidin geelikynnet olivat huoltoa vaille ja äippä ilmoitti että "nyt halun sinistä ja sellaset kylmän näköiset kynnet". Noh äitihän sai mitä halusi ja tuli sitten otettua jo varaslähtö kohti talvea!Kynsiä lyhennettiin huomattavasti, jotta saatiin viimeisetkin tipit viilattua pois. Kynnet ovat siis tehty nyt luonnonkynsiin. Pohjalla on liukuvasti hopeaa värigeeliä, jonka päälle on laitettu sinistä glitterhilettä. Koristeena vielä muutamat strassit. Jäiset näistä minun mielestä ainakin tuli ja "potilas" oli tyytyväinen.

Tuliko muille kylmiä väreitä kynsistä?

ps: Kynsikilpailusta taas sen verran, että kaikille tähän mennessä (pe 28.10.2011 klo 14:40) osallistuneille on laitettu sähköpostilla vastaus onko osallistuminen hyväksytty vai ei. Jos siis et ole saanut vastausta, niin varmuuden vuoksi laita osallistuminen uudestaan. Kilpailun osallistuminen päättyy tänään klo 23:59, viestit oltava viimeistään silloin perillä!

13 kommenttia:

 1. Ups! Luin ton väärin niin luin et jos et ole tänään saanut viestiä lähetä varmuuden vuoksi uudestaan, niin lähetin uudestaan. _DD
  Ja vielä että millon sitten julkaiset jatkoon päässeet täällä blogissa??
  (KarzU)

  VastaaPoista
 2. Fiinaaliäänestykseen valitut julkaistaan blogissa nyt viikonlopun aikana, eli 29.10-30.10.2011.

  VastaaPoista
 3. Ihanan siniset kynnet, kylmyys oikein välittyy! :)
  Itse lähetin juuri äsken osallistumiseni, toivottavasti tuli.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit! Tuli mieleen nimimerkki jota käytin teininä, IceQueen :D Minäki "vähän" tykkään kylmistä väreistä :)

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet! Ja onneksi tämäkin Matti Myöhäinenkin ehti laittaa osallistumisen matkaan ;)

  VastaaPoista
 6. Mult tulee viel osallistuminen tänää eikai haittaaa jos vähän yli 12 tulee? kun en oo kerenny tnää aikasemminkaa :s

  VastaaPoista
 7. Tulikohan mun viesti perille, jossa oli kisakynnet? No, eiköhän se aikanaan selvinne. Niin ja sitä alkujaan olin sanomassa, että hienot kynnet! Glitterit toimii aina ja erittäin hyvin noin kylmänä. :)

  VastaaPoista
 8. Timanttikoristelut kruunaavat kyllä kylmyyden! :)

  VastaaPoista
 9. Upeat!! Mä myös tykkään tuollaisista kylmän sinisistä hirmuisesti ja kimalluksesta!! Tosi mageet =)

  VastaaPoista
 10. Mäkin tykkään sinisistä ja kylmistä sävyistä. Näissä on tosin mun mielestä vähän liikaa glitteriä.

  VastaaPoista
 11. On kyllä jäätävän hienot kynnet! ;)
  Todella kauniit :)

  VastaaPoista
 12. Aivan upeita kaikki kynnet! Millä poistat vanhat geelit ja koristeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huollon yhteydessä viilaan vanhat koristelut pois ja geelejä sen verran kun on tarvetta, eli ilmaantuneet reunat jne. Viilauksessa käytän melko karheita viiloja, sähköviilaakin olen kokeillut, mutta ei tuntunut olevan minun juttuni. Oman sähköviilani onkin todella halpa ja tehoton.

   Poista